Review: Dior Nude Air Glow Powder

 

Soms laat ik mij verleiden door een prachtig uitziend product. Wat dat betreft ben ik echt een ekster met een grote verzameldrang. Ik denk dat elke vrouw wel een kleine ekster in zich heeft. Waar zou dit toch vandaan komen? Ik weet het niet, maar het heeft vast ook een diepere betekenis. Uiteraard gaat deze review daar niet over. Ik wil jullie graag vertellen over mijn nieuwste aanwinst. Namelijk Dior Nude Air Glow Powder.

Wat de Dior Nude Air Glow Powder belooft is dat hij je huid een natural glow geeft.Je huid krijgt er een gezonde gloed van alsof je bijna geen make-up op zou hebben. Ook is hij te gebruiken al blush en highlighter. De substantie bestaat uit lichte parelmoer deeltjes en pigmenten. Verder zou hij ook vitaminen en mineralen bevatten en je huid laten blijven ademen Het is een van de pareltjes van de limited zomer collectie van Dior.

De kleur die ik heb gekozen is de warm light 004. Hij ziet er in eerste instantie wel donker uit, maar toen ik hem op mijn hand testte zag ik hoe subtiel hij was. Ik was op slag verliefd en nam hem mee. Wat ik voordat ik hem kocht nog niet wist, is dat hij komt met een kabuki borsteltje. Daarnaast is het doosje ook echt beeldschoon. Hij is van metaal en komt met een spiegeltje. Alleen al prachtig om naar te kijken. Uiteraard is deze poeder niet goedkoop. Ik vind dat Dior hier zeker wat voor terug doet.

Toen ik eenmaal thuis was heb ik hem natuurlijk op verschillende manieren getest. Ik las dat je hem over je hele gezicht kon verdelen. Dit vond ik zelf iets te heftig. Mijn huid zag er zo wel heel glimmend uit. Ook is de kleur daar iets te roze voor. Als highlighter of blush vind ik hem wel prachtig. Ik vind vooral de manier waarop hij glanst heel bijzonder. Dit is namelijk heel subtiel. Ik hou zelf niet van al te veel glans en deze poeder doet het op een manier die ik precies mooi vindt. Het bijgeleverde kabuki borsteltje is daarnaast ook heel fijn in gebruik. Doordat hij klein is kun je hem perfect gebruiken bij het aanbrengen als blush of highlighter. Ik kan niet wachten tot de zon weer schijnt, want ik vind dit echt een prachtig zomer make-up product. Voor nu is hij ook heel fijn. Een sunkissed look in dit grauwe weer is denk ik zeker niet verkeerd.

Liefs,

Melike

 

 

 

 

 

 

 

0 thoughts on “Review: Dior Nude Air Glow Powder

 • Reply Jill Martin 16 mei 2016 at 19:38

  Mooi! En die verzameldrang ken ik haha 🙂

 • Reply Yvonne 16 mei 2016 at 19:51

  Wat ontzettend mooi, ik snap dat je dit mooi vindt. Zou ook mooi in mijn verzameling passen 🙂

 • Reply Babs 16 mei 2016 at 20:04

  Beeldschoon! Ik begrijp je helemaal, ik krijg gewoon slappe knieën als ik zo een verpakking zie, prachtig. Ik snap dat je hem niet over je hele gezicht wilt hebben, hij is vrij roze, maar als blush perfect.
  En als je deze zomer door de zon wat bruiner bent denk ik dat je hem nog vaker zal gaan gebruiken en wellicht op meer plaatsen van je gezicht.
  Dit soort merken hebben altijd net iets meer, ik weet niet wat dat is, maar bijvoorbeeld het glansje is net iets chiquer dan bij andere merken.
  In de oertijd waren mensen verzamelaars, je moest inslaan voor de winter/ schaarse periodes. En ik denk dat dat nog steeds in onze genen zit… so, no worries, het is helemaal oké dat je dat doet ,hihi. (moet ik zelf ook onthouden… tja, het zit ook in mijn systeem, heel natuurlijk gedrag ;))

  • Reply melikebeauty 17 mei 2016 at 17:59

   Dankjewel!! Haha echt he slappe knieen kerken ik ook! Dit soort merken lijken inderdaad altijd net even een beetje extra mooi te zijn. Misschien zit het in mijn hoofd, maar ik ben het wel met je eens. Een de verzameldrang, zoals jij hem omschrijft is het inderdaad best logisch hihi.

 • Reply jeapiebel 17 mei 2016 at 07:05

  Wat klinkt het goed zeg. Gezond alsof je niks draagt aan make up. Dat resultaat willen we allemaal. Wat een verschijning die Dior Nude Air Glow Powder. Hoe je het product omschrijft geeft mij een hebberig gevoel. Subtiel glans en glow op een bijzondere manier. Daar ben ik dol op.

 • Reply ikhouvanbeautynl 17 mei 2016 at 09:36

  Wauw! Mijn innerlijke ekster kraait ook heel hard van deze verpakking. Hij staat je ook heel mooi als blush. Over je hele gezicht denk ik ook niet dat dat geslaagd is 😉

 • Reply downtownsofie 17 mei 2016 at 10:14

  Ik snap het, de verpakking is alleen al te mooi om te laten liggen. Daarnaast doet hij het ook erg goed op je huid vind ik! Moet zeggen dat ik je foto\’s ook erg mooi vindt, het product komt er goed in uit! x
  http://www.downtownphilosophy.com

  • Reply melikebeauty 17 mei 2016 at 18:00

   Oh dankje! Ik ben er ook echt heel blij mee. De verpakking alleen al inderdaad haha

 • Reply Kirsty 17 mei 2016 at 18:35

  Hij staat je heel mooi! Ik kan mij ook goed voorstellen dat je alleen door de verpakking al hebberig wordt haha!

 • Reply mariekekazenblog 17 mei 2016 at 21:00

  Wauw heel mooi! Haha ik snap precies wat je bedoelt en vooral bij deze 😉 xxx

  http://mariekekazen.com

 • Reply debbeautygoddessnl 17 mei 2016 at 21:29

  Wat een beauty van een blush!! Qua kleur past hij ook perfect bij jouw huidskleur.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat je deze niet kon weerstaan. Geweldig dat er onverwacht nog een extraatje in zat in de vorm van een kabuki blush. Ik hou van zulke verrassingen!

  • Reply debbeautygoddessnl 17 mei 2016 at 21:30

   kabuki bRush bedoel ik uiteraard 😉

 • Reply Sofie Katelijne 18 mei 2016 at 10:25

  whoo, wat een prachtig product! Ook een prachtige vormgeving!

 • Reply Claudia 18 mei 2016 at 18:56

  Ik laat me zo vaak leiden door de verpakking hahahaha. Maar wat een prachtige blush is dit, love it! En de kleur staat je heel mooi, heel subtiel! Je krijgt er een frisse en gezonde uitstraling van. Ik begrijp je verzameldrang volledig. X

 • Reply Review: Dior Addict It-Line – MeLikeBeauty 22 mei 2016 at 17:50

  […] mijn oog op de limited zomer collectie van Dior. Sommigen van jullie hebben mijn review over de Nude Air Glow Powder al gelezen. Naast deze prachtige poeder heb ik nog een leuk item gekocht. Namelijk een gekleurde […]

 • Reply Danielle 1 juni 2016 at 10:01

  looks like an awesome powder! gorgeous packaging (:

  Life in Pastel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *