Mijn favoriete lipkleur van dit moment! Review: Sephora Wonderful Cushion Matte Lip Cream

Zoals sommigen van jullie eerder in een andere blog hebben kunnen lezen, ben ik tijdens mijn vakantie naar de Sephora geweest. Ik droom er nog steeds van haha. Na minimaal 2 uur alles te hebben bekeken heb ik natuurlijk ook veel ingeslagen. Ik denk dat het winkelpersoneel mij een beetje gek vond, maar daar trok ik me niks van aan. Weten zij veel dat wij het in Nederland niet hebben!

Ik heb dus ook een nieuwe lipkleur gekocht en ik ben er echt helemaal weg van. Vandaar dat ik dit ook even moest delen in een blog. Ook kun je Sephora natuurlijk wel online bestellen, dus als je hem ook zo mooi vind niet getreurd;)

Mijn favoriete lipkleur is en blijft altijd rood. Dit is soms een soort missie. Ik moet namelijk altijd op jacht naar de perfecte rood. Eens in de zoveel tijd denk ik dat ik hem gevonden heb en draag ik de nieuwe rood iedere dag. Vervolgens vind ik een nieuwe die ik nog mooier vind en is dat de favoriet. Zo gaat het voor eeuwig door denk ik.

Rode lippen geven mij gewoon echt een fijn gevoel. Ik voel me er altijd mooier, vrouwelijker en sexyer door. Dit is denk ik nooit verkeerd;)

Sephora Wonderful Cushion Matte Lip Cream

Ik weet niet zo goed of ik het een lipstick moet noemen, omdat hij naar mijn idee heel anders is. Het is namelijk een soort van een lip crème. Hij komt zoals je kunt zien in een tube met een kussentje erop. Ik heb zelf de kleur 05 wonderful red aangeschaft. Hoe kan het ook anders. Hij is in vier kleuren verkrijgbaar. Hij is verrijkt met shea boter en geeft een matte poeder achtige finish.

Iedereen die wel eens matte lipsticks heeft gebruikt herkent denk ik wel het droge lippen probleem. Wat ik zo fijn vind aan dit lip product is dat je lippen er totaal niet droog van worden. Ze worden mooi mat en de kleur denkt daarnaast ook nog eens heel erg goed. Last but not least blijft hij minimaal 4 uur zitten.

Ik vind hem eerlijk gezegd perfect. Misschien vreemd om dat over een product te zeggen, maar ik kan tot nu toe geen minpunten vinden. Behalve de werking, ben ik momenteel verliefd op de kleur. Voor nu even de perfect red dus;)

Ik weet niet meer exact wat ik er voor heb betaald, maar als ik online kijk kost hij 8 dollar. Niet slecht dus!

Dragen jullie vaak rode lipsticks?

Liefs,

Melike

 

12 thoughts on “Mijn favoriete lipkleur van dit moment! Review: Sephora Wonderful Cushion Matte Lip Cream

 • Reply Babs 9 september 2016 at 06:48

  Hij is heel mooi. staat je echt top! Ik hou van matte lipsticks, die blijven ook veel langer zitten!
  Ik heb een knalrode lipstick maar eigenlijk durf ik die niet dagelijks te dragen. Ik twijfel of dat nog wel oké is gezien mijn leeftijd (belachelijk natuurlijk)… en dan moet de rest van mijn make-up meestal ook perfect zijn.

 • Reply debbeautygoddessnl 9 september 2016 at 11:14

  Het lijkt me heerlijk om weer in de Sephora te shoppen en wat een mooie kleur lipstick heb je meegenomen. Staat je goed! Die verpakking ziet er ook heel leuk uit, ik zou deze ook niet kunnen laten liggen. Via een vriendin had ik laatst de kans om in zo’n 5 minuten aan te geven wat ik van de Sephora USA wilde hebben, ze was aan het bestellen op dat moment en ik moest snel beslissen. Ik koos ook voor lipproducten (favorites of Sephora oid) geen idee wat er ook alweer in zit maar ik ben ook dol op lipsticks en glosses. Eind september komt het aan als het goed is. Rood is een kleur die ik niet altijd durf te dragen, daarom draag ik meestal oud roze en koraal tinten.

 • Reply Beauty45plus 9 september 2016 at 11:53

  Herkenbaar hoor ik heb ook laatst lang in Sephora gelopen. Leuke tube en mooie prijs en bovendien staat de kleur je heel mooi.

 • Reply hillybillybeauty 9 september 2016 at 15:27

  Staat je mooi. Ik voel mij nog een beetje ongemakkelijk met rode lipstick, maar in de winter wil ik het wel vaker gaan dragen want ik vind het zo sjiek!

 • Reply Miss 9 september 2016 at 16:32

  Of ik vaak rode lippenstift draag? Ik draag niet anders, ik ben een beetje verslaafd aan prachtige rode lippen! 😉
  En ik begrijp zeker dat dit jouw favo lipkleur is van dit moment! Deze is namelijk echt prachtig! <3

 • Reply The Fashion Mom 9 september 2016 at 17:45

  Rode lipstick vind ik ook het allermooist! En af en toe draag ik het wel eens, maar soms voel ik me er ook wat onwennig mee, haha 🙂 Geweldig dat je nog steeds van je tripje naar de Sephora droomt 🙂 Ik vind het een mooi kleurtje en het staat heel goed bij jou!

 • Reply demikloosterman 10 september 2016 at 09:49

  Wat staat dit kleurtje je mooi! Ik vind rode lipstick bij mij eigenlijk niet zo mooi staan, ik draag liever een nudekleurtje.

 • Reply annagerriee 10 september 2016 at 20:14

  Erg mooi! Ik hou zelf niet zo van matte lipsticks, doe mij maar shiny lippies 🙂

 • Reply Claudia 11 september 2016 at 14:27

  Ik vind deze kleur je echt heel erg mooi staan! Ik heb zelf nog geen matte lipsticks geprobeerd. Ik heb altijd een soort van glossy lips.

 • Reply Kirsty 11 september 2016 at 14:43

  Mooie kleur en staat je heel goed! Fijn ook dat je er geen droge lippen van krijgt.

 • Reply DisneyChicks.nl 11 september 2016 at 16:25

  Deze kleur staat je erg goed! Zelf draag ik meer roze / koraal tinten, en ik zoek nog steeds een mooie rode! 🙂

 • Reply ikhouvanbeautynl 11 september 2016 at 20:54

  Hij staat je prachtig! Heel vrouwelijk. Ik durf ook niet altijd rood te dragen, terwijl het me meestal best mooi staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *