Mijn perfecte nude lip van dit moment? Review: Mac Lip Pencil Dervish en Mac Vamplify Anything But Demure

Het vinden van een mooi nude lipproduct vind ik altijd heel lastig, toch blijf ik er altijd naar op zoek. Ik vind het namelijk altijd heel erg mooi staan bij andere vrouwen. Toch raak ik vaak teleurgesteld over het resultaat bij mezelf. Een nude lip kan mij namelijk ook heel vaal en onuitgesproken maken. Wellicht dat het komt doordat ik meestal toch voor rood ga? Ik weet het niet, maar ik heb weer een nieuwe optie gevonden en deze wil ik jullie graag laten zien!

Zoals ik inmiddels heel vaak heb verteld hebben we nu Mac in Zwolle;). Dat dit gevaarlijk is voor mijn portemonnee had ik geloof ik ook al verteld. Voorlopig mag ik er van mijzelf ook niet meer heen. Van de keren dat ik er ben geweest heb uiteraard nog wel wat te reviewen, zoals dus deze mac lipgloss en een lippotlood.

20161010_133228.png

Mac Vamplify: Anything But Demure

Dit is een van de lipglosses uit de limited Vamplify collectie. De kleur is moeilijk te omschrijven. Hij lijkt lichtelijk oranje, maar als ik hem op doe neigt hij ook een beetje naar paars. Heel bijzonder dus. Ik denk dat de kleur verschilt met de ondertoon van je eigen lipkleur.

Wat wel grappig is, is dat hij bij het aanbrengen heel zoet ruikt. Een beetje naar snoepjes. Verder is de structuur een beetje plakkerig, maar niet op een vervelende manier. Als je hem wat langer op hebt voelt hij gewoon aan als een normale lipgloss.

Mac Crayon: Dervish

Ik heb een zo naturel mogelijke kleur uitgezocht die goed zou passen bij de gloss. De kleur neigt een beetje naar oranje en roze.

Het is echt een potlood en zo voelt de structuur ook. Hij voelt droog aan op je lippen en is naar mijn idee niet geschikt om alleen te dragen. Wel is hij goed als basis en kun je hem ook met gemak met een beetje lippenbalsem er overheen dragen.

wp-1476098933853.jpg

Het resultaat?

Ik gebruik voor deze nude lip eerst het lippotlood. Ik kleur hiermee mijn gehele lippen in. Dit geeft een mooie basis kleur en zorgt er ook voor dat de lipgloss langer blijft zitten. Vervolgens breng ik de lipgloss aan uiteraard.

Ik vind het resultaat zelf heel erg mooi en ik denk dat dit tot nu toe wel een van mijn beste nude lip ontdekkingen is geweest. Ik draag deze combi dan ook heel regelmatig nu.

Wat ik wel een klein nadeel vind is dat het zelfs met het potlood als basis niet heel lang blijft zitten. Om de twee uur moet ik het geheel bijwerken. Je moet er dus zeker wat voor over hebben om deze nude lip te behouden.

Doordat ik een beetje verliefd ben op het resultaat vind ik het vele malen bijwerken zelf niet heel erg. Al zou het natuurlijk makkelijker zijn als dit niet hoefde;)

Wat vind jij van nude lip kleuren?

Liefs,

Melike

 

18 thoughts on “Mijn perfecte nude lip van dit moment? Review: Mac Lip Pencil Dervish en Mac Vamplify Anything But Demure

 • Reply Blog & Beauty 10 oktober 2016 at 14:12

  Nude is echt een moeilijke kleur, of het is goed of net niet. Deze vind ik trouwens wel erg mooi.

 • Reply Babs 10 oktober 2016 at 14:17

  Staat je mooi, hoor! Ik vind deze nude kleur mooier dan eentje die ik heb. Die van jou is wat donkerder, wat warmer. Ik heb een lippotood in een nudekleur die maakt mij heel bleekjes. Dus doe ik er altijd weer lipstick overheen, ook omdat het anders te droog aanvoelt.
  Lekker dat die gloss naar snoepjes ruikt.. ik denk dat hij bij mij ook snel verdwijnt.. niet zozeer aan de rand van een kopje of glas, maar ik smikkel het zo wel op!

  • Reply melikebeauty 11 oktober 2016 at 17:43

   Haha ja hij ruikt echt om op te eten. De smaak is zelfs een beetje zoet;)

 • Reply Anna Gerrie 10 oktober 2016 at 15:24

  Staat je mooi! Ik ben ook op de eeuwige zoektocht naar een nude lipkleur die mij er niet als een spook uit laat zien. Wel jammer dat je zo vaak moet bijwerken, daar zou ik de moeite niet meer voor nemen, haha.

 • Reply debbeautygoddessnl 10 oktober 2016 at 15:43

  Wat een mooie kleuren samen!! Ze staan je prachtig. Ik kan me voorstellen dat je er als een blok voor bent gevallen en je knip hebt getrokken. Ik ben benieuwd of je je rode lipstick nu gaat missen of juist niet.

  Jammer dat de houdbaarheid een beetje tegenvalt, maar ik zou het er ook voor over hebben om mijn lippen bij te werken voor een perfecte nude lipkleur! Het is ook niet een heel vervelend klusje gelukkig, zoals mascara of eyeliner op doen 😉 Ik ben heel benieuwd hoe lippotlood en lipgloss samen bevallen. Ik kocht laatst een setje bij Kiko, dat ik nog moet uitproberen (eerst foto’s maken; ik doe daar altijd extreem lang over zucht 😉 )…

  • Reply melikebeauty 11 oktober 2016 at 17:44

   Hihi rood blijft wel echt nummer een, maar nude is leuk voor af en toe;) Wat leuk, ik ben inderdaad nu wel heel benieuwd naar jouw ervaring en producten!

 • Reply absolutelyeve 10 oktober 2016 at 16:24

  Echt mooie kleuren vind ik! Heb ook altijd moeite met de perfecte nude kleur te vinden… Het lijkt evident, maar dat is het zeker niet!

 • Reply Chelsey 10 oktober 2016 at 18:02

  Echt een mooie nude lip combo! Staat je ook goed xo

 • Reply dedotties 10 oktober 2016 at 18:20

  Wat passen ze goed samen!

 • Reply hillybillybeauty 11 oktober 2016 at 15:42

  Staat je prachtig! Nude is een lastige kleur bij mij vind ik. Soms ga ik er een beetje uitzien als een lijk zeg maar. Ik moet sowieso een roze ondertoon hebben, anders vind ik het al snel niet zo mooi.

 • Reply Beauty45plus 11 oktober 2016 at 16:25

  Mooi, goede keuze heb je gemaakt in dit doolhof van Nudes.

 • Reply Chantal Dumasy 11 oktober 2016 at 19:39

  Oh wauw wat een mooie kleur, die moet ik onthouden. Staat je erg mooi! Fijn he dat MAC nu ook in Zwolle te koop is! Hoeven we niet meer helemaal te reizen naar Amsterdam haha!

 • Reply Kirsty 11 oktober 2016 at 20:15

  Het resultaat vind ik heel mooi en het staat je ook erg goed! Wel jammer dat het vrij vaak moet worden bijgewerkt!

 • Reply The Fashion Mom 13 oktober 2016 at 11:52

  Nude lippen vind ik zo mooi! Deze kleur staat je heel goed Melike! Maar eigenlijk doen veel kleuren dat 🙂 Tegenwoordig kleur ik mijn lippen ook eerst in met een lippotlood, waarschijnlijk heb ik deze tip hier ook eens ergens gelezen, hihi 🙂

 • Reply jeapiebel 13 oktober 2016 at 12:09

  Het is zeker een mooi resultaat. Ik leer nu ook meer nude lipstick te waarderen dan vroeger, maar vaak past de kleur niet echt bij mij. Totdat ik zelf ook ben gaan mixen tussen twee kleuren. Met een lippotlood zorgt het er ook voor dat hij lang goed zit. 

 • Reply www.jouvence.nl 13 oktober 2016 at 21:55

  De kleur staat je erg mooi! ♥

 • Reply beautytag 16 oktober 2016 at 13:53

  Mooi natuurlijk resultaat. De kleur staat je mooi, kan niet anders zeggen. Ik heb zelf nog nooit een nude kleur geprobeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *