Zenner haar accessoires, een aantal leuke items!

Zenner is een merk dat ik als klein meisje al kende en ik denk dat ik niet de enige ben. Ik weet nog dat ik vroeger altijd even ging kijken of ze weer leuke nieuwe haar accessoires  hadden. Die obsessie voor haarproducten en haar accessoires is eigenlijk nooit veranderd. Ik ben nog steeds altijd benieuwd naar de nieuwste haar producten en ik vind het nog steeds ontzettend leuk om mijn haar te doen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hele middag tutorials kijkt om een bepaalde vlecht onder de knie te krijgen;).

Ik vond het daarom ook heel leuk dat ik onlangs een aantal items van Zenner ontving en die wil ik graag even aan jullie laten zien!

Anti Klit Haarborstel

20170105_172316Ik hou van deze print en dus ook van deze borstel. Hij is zo leuk vorm gegeven. Ook kamt hij mijn haar met gemak door en is hij lekker licht. Mijn haar is ‘gelukkig’ heel lang tegenwoordig. Dit wil ik graag zo houden en daarom is een goede borstel wel essentieel. Ik kan er namelijk enorm van balen als een borstel moeilijk door mij haar gaat en het daardoor beschadigd. Dat doet deze gelukkig niet!

Knotfulling

20170105_172340

20170105_172440

20170105_172503

20170105_172526Je kent dit product vast wel! Ik vind dit zelf een van de makkelijkste uitvindingen op het gebied van haar hulp middelen. Ik heb van mezelf heel dun haar, waardoor ik nooit een hele volle knot kan maken. Gelukkig kan dat met dit hulp middel zonder moeite. Ook vind ik mijn haar er zo meteen heel netjes uitzien!

Bananenklem

20170105_172356

20170105_172422Dit is voor mij echt een klassieker onder de haarklemmen. Er zijn wel eens momenten geweest dat ik hem graag in wilde doen, maar twijfelde of hij nog wel kon. Er is volgens mij ook echt een tijd geweest dat hij in de mode was, maar dat is wel heel lang geleden!

Echter vind ik eigenlijk dat hij een permanente comeback mag maken. Wat ik namelijk heel erg leuk vind aan deze klem, is dat hij je haar langer doet lijken. Dit komt doordat je haar niet allemaal bij elkaar wordt gestopt, maar eigenlijk op de hoogte blijft waar het op zit. Ik weet het, een beetje ingewikkeld om uit te leggen. De foto maakt denk ik wel veel duidelijk!

De haarproducten van Zenner zijn bij meerdere drogisterijen verkrijgbaar. Kijk voor meer inspiratie op www.zenner.nl

Gebruik jij vaak accessoires voor je haar?

Liefs,

Melike

 

 

7 thoughts on “Zenner haar accessoires, een aantal leuke items!

 • Reply jeapiebel 12 januari 2017 at 11:23

  Met lang haar kan je veel kanten op met haar accessoires. Ik ben niet goed in haar in de knot maken. Dit kan hanidig zijn zo te zien.

 • Reply The Fashion Mom 12 januari 2017 at 21:45

  Die borstel is zo mooi! Ik gebruik ook accessoires van Zenner, die kan je hier bij Kruidvat kopen hihi 🙂

 • Reply Deb 14 januari 2017 at 18:09

  Wat een ontzettende leuke borstel. Alleen vanwege de print wil ik ‘em al hebben! Ik kan niet zonder de bananenklem! Ik wist alleen tot vandaag niet dat hij zo heette ;-). Ik noemde het gewoon een ‘haarklem’. Ik draag ‘em meerdere keren per week. Ik koop ze meestal bij Bijou Brigitte (die zijn net een slagje groter) maar zal ze van Zenner ook eens bekijken.

 • Reply Rebecca 15 januari 2017 at 17:10

  Ohh die borstel is echt geweldig. Uiteindelijk ben ik toch voor de bloemetjes gegaan hihi. Zenner heeft hele leuke items!

 • Reply Jouvence 17 januari 2017 at 18:54

  De bananenklem is leuk, nu ik dit artikel zie moet ik hem maar weer eens opzoeken, lang niet gebruikt, super makkelijk & leuk. xx

 • Reply Bianca 18 januari 2017 at 07:32

  Vooral die haarborstel vind ik leuk, door die vrolijke print! x

 • Reply Anna Gerrie 18 januari 2017 at 16:39

  Wat een leuke haar spulletjes! Mijn bananenklem is laatst stuk gegaan helaas, ik vind zo’n klem echt heel fijn in mijn haar. De donut lijkt mij ook zo leuk, maar met mijn laagjes vallen er dan toch steeds van die sprietjes tussenuit en dat vind ik stom staan, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *