Gekke lip kleuren? Of zou je ze wel dragen?

Wat betreft lip kleuren zag ik het afgelopen jaar de gekste kleuren voorbij komen. Soms heb ik bijna het gevoel dat dit steeds meer ‘main stream’ wordt. Ik heb hier een beetje gemengde gevoelens over. Aan de ene kant vind ik het soms ontzettend gaaf staan en aan de andere kant krijg ik ook wel eens het gevoel dat we helemaal doorgeslagen zijn.

Onlangs bestelde ik een aantal lipstick giftsets via een vriendin die in Amerika was. Dit waren namelijk setjes die normaal gesproken alleen bij de Sephora in Amerika verkrijgbaar waren. Er zaten ontzettend veel lip kleuren bij die je hier niet kunt krijgen, zo ook een aantal hele opvallende. Hieronder wil ik jullie er een aantal van laten zien.

Stilla Stay All Day Liquid Lipstickstilla lipstick

matte lipstick stilla

20170105_173224Dit is dus een hele fel rode lipstick die mat is. Hij is heel dekkend en is bijna onmogelijk te verwijderen. Dit is de kleur Beso (betekent kus).

Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick

20170105_172844

20170105_172905

20170105_172801Het is een soort donkere aubergine kleur. De kleur die ik laat zien is Damned.

Tarte Tarteist Lip Paint

20170105_173018

20170105_173054

20170105_172958Heel erg paars dus en met de naam lip paint ben ik het wel eens. Het ziet er uit alsof je letterlijk je lippen paars hebt geverfd. De kleur die ik laat zien heet Yaas.

Ciate London Liquid Velvet

20170105_173146

20170105_173204

20170105_173131Dit is een hele roze kleur. Normaal kennen we Ciate hier alleen van de nagellakken, maar ze hebben dus ook make-up;) Deze kleur heet Head Over Heels.

Lip Flip Shade Transformer

20170105_172657

20170105_172714

20170105_172639Hij is dus echt zwart! Dit is toch wel de meest bizarre kleur die ik ooit gehad heb. Ik durfde hem bijna niet aan te brengen! Dit is de kleur Turn Down

Wat vind ik?

Zoals ik eerder aangaf heb ik echt gemengde gevoelens. Ik vind het stiekem heel leuk om deze lipsticks thuis even op te doen. Vooral de zwarte en de paarse zien er zo bizar uit! Wel grappig om te hebben dus. Maar ik ga ze uiteraard nooit buiten de deur dragen, tenzij ik een verkleed feestje zou hebben waar ze toevallig van pas zouden komen. Die feestjes heb ik helaas niet zo vaak! Dus eigenlijk zijn ze gewoon een beetje nutteloos.

Toch zie ik steeds vaker dat merken vreemde lip kleuren uitbrengen en dat intrigeert mij. Vooral, omdat ik ook wel eens zie dat vrouwen ze gewoon op straat dragen. Als ik naar dat soort vrouwen kijk, vind ik ze ook wel weer ontzettend stoer. Het zegt naar mijn idee zoveel over ze. Ze zijn namelijk niet bang voor de reactie van een ander. Trots rondlopen met zwarte lippen, dat noem ik pas lef!

Misschien ben ik zelf nog te bang voor reacties van anderen en zou ik het niet durven. Echter weet ik ook eigenlijk niet of het wel mooi vind? Dit soort lipsticks maken me dus eigenlijk gewoon in de war.

Ik ben heel benieuwd wat jullie vinden van dit soort lip kleuren?

Liefs,

Melike

 

 

12 thoughts on “Gekke lip kleuren? Of zou je ze wel dragen?

 • Reply Deb 9 januari 2017 at 22:07

  Deze zijn inderdaad behoorlijk gedurfd! Zelf zou ik head over heels (geweldige naam trouwens!) nog wel dragen wanneer ik heel erg bruin ben 😉

 • Reply Daphne 10 januari 2017 at 09:58

  Die mooie donkerpaars zou ik zeker dragen. De rest? Iets te fel voor mijn bleke huidje denk ik, haha!

 • Reply Elif 10 januari 2017 at 11:43

  Leuke post! Ik heb ook gemengde gevoelens. Sommige kunnen velle kleuren goed hebben.. Ik vind zachte kleuren beter bij mijn huisldskleur passen!

 • Reply Blog & Beauty 10 januari 2017 at 12:39

  De kleuren zijn prachtig voor in een artikel zoals deze van jou. Maar ik kan me helemaal vinden in jouw gedachtes over deze toch wel verwarrende kleuren. Zelf zou ik ook niet met deze kleuren buiten de deur gezien willen worden. Dat is voor mij way to far uit mijn comfort zone.

 • Reply Kirsty 10 januari 2017 at 15:52

  Alleen die van Tarte en de zwarte lipstick zijn wat mij betreft geen kleuren die ik zo zonder nadenken naar buiten op zou doen denk ik, maar dat is meer omdat ik een beetje twijfel of ik mij dat zo mooi vind staan in plaats van of ik het zou durven, dus in dat opzicht herken ik de verwarring wel een beetje. Of het mooi is vraag ik mij soms wel af, maar ik vind het wel leuk om af en toe een gekke kleur op te doen puur omdat mijn humeur daar naar is 😛

 • Reply Rebecca 11 januari 2017 at 10:19

  Hm nee ik zou toch echt niet zo snel paars of zwart op mijn lippen dragen. Ik ben sowieso een persoon die alles liever neutraal en niet te opvallend houd haha. Ook voor een keer zou ik geen zwart dragen. Paars is misschien nog eens leuk voor een festival.. Maaaar ook dat weet ik eigenlijk zeker dat ik het niet zou doen..

 • Reply jeapiebel 11 januari 2017 at 10:22

  Ik zal ze alleen thuis dragen, maar dat heeft meer met mijn leeftijd te maken. Ook voor thema feesten en op de blog is het ook wel leuk. Om mee boodschappen te doen lijkt mij net te. 😉 hihi voor mijzelf dan.

 • Reply Anna Gerrie 11 januari 2017 at 20:28

  Die van Tarte zou ik wel dragen, ik heb zelf een vergelijkbare en die draag ik regelmatig. De echte donkere kleuren vind ik bij mijzelf niet mooi, maar sommige dames (of heren) staat het wel heel mooi!

 • Reply The Fashion Mom 12 januari 2017 at 21:43

  Een lipstick van Kat von D staat al zo lang op mijn wishlist! Zo gaaf dat je die hebt! Ik blijf roodtinten het mooist vinden. Eigenlijk ben ik niet zo voor die paarse en al zeker geen zwart. Ik begrijp dus dat je gemengde gevoelens hebt hierover. Ik vind het zelf ook nogal bizar 🙂

 • Reply Jouvence 14 januari 2017 at 13:15

  Ik vind ze eigenlijk best mooi, wel gedurfd. Alleen de paarse zou ik niet zo snel dragen. xx

 • Reply Yvonne 15 januari 2017 at 14:25

  Die laatste is toch niet echt draagbaar in het dagelijks leven? Tenzij je een apart beroep hebt of nog op school zit. Ik sla ‘m over beter voor mezelf maar vooral voor andere die zich anders rot schrikken 🙂

 • Reply Marsha 15 januari 2017 at 17:53

  Ciate London Liquid Velvet vind ik echt het mooist! Van de rest denk ik niet dat ik het zou dragen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *