Get your lips on! Review: Estee lauder Pure Color Love

Eigenlijk kan ik nooit genoeg krijgen van lipsticks, vooral als het gaat om rode. Ik vind dat elke vrouw dit minimaal in haar collectie moet hebben en ik ken geen vrouw waarbij dit niet staat. Het moet natuurlijk wel bij je passen, maar ik denk ook altijd dat vrouwen die het nooit dragen toch iets missen;). Ik vind het gewoon simpelweg heel erg mooi en het is ook een kleur die vrouwen door de eeuwen heen altijd hebben gedragen. Ik weet niet hoe dat komt, maar ik denk dat het komt door dat rode lippen toch iets sensueels en krachtigs hebben.

Estee Lauder Pure Color Love

Onlangs ontving ik weer een voor mij nieuwe rode kleur ter review en ja, daar kan je mij dus altijd blij mee maken. Deze lipstick is van Estee Lauder en het is een van kleuren van hun nieuwe lipstick lijn ‘Pure Color Love’. Deze lijn bestaat uit meerdere kleuren en finishes. Dus als je toch niet zo’n rood type bent, er is keuze genoeg.

Er vier verschillende varianten:

  • Ultra Matte ,met veel pigmentatie
  • Shimmer pearls, met een parelachtige finish
  • Cooled Chromes, met een extreme chrome finish die er parelmoer achtig uit ziet
  • Edgy Cremes, die een zachte creme finish geven

De reden dat er meerdere varianten zijn wat betreft de finish is, omdat het de bedoeling is dat je kunt mixen en matchen. Dus met andere woorden kun de lipsticks combineren met elkaar om zo echt een bijzondere lip look te creëren.

Heel veel pigment!

Natuurlijk heb ik de lipstick inmiddels uitgebreid getest en het meest opvallende aan deze substantie is toch wel de dekking. Die is echt bizar goed! Na de eerste keer aanbrengen kreeg ik hem zelfs bestwel moeilijk van mijn lippen, dus dit product verwijderen met een goede reiniger is wel belangrijk. Verder voelt hij heel fijn aan en droogt hij je lippen niet uit. De kleur die ik heb is nummer 340 Hot Rumor.

Doordat de punt van de lipstick aan beide kanten is afgesneden, kan je er ook echt een beetje mee spelen. Bijvoorbeeld door hem als een lijn aan de buitenkant aan te brengen en aan de binnenkant te werken met een lichtere kleur. Ik vind dat zelf het mooist. De kleur die ik heb is best heftig op zichzelf. Ik hou daarvan, maar niet iedere dag. Het ligt er een beetje aan wat ik met de rest van mijn gezicht doe.

Is it the perfect red?

Het is een hele mooie kleur vind ik zelf. Hij is een beetje richting koraal en bestwel vel. Voor een iedere dag rood vind ik hem zelf een beetje heftig, maar voor een night out look juist weer perfect;) Het is zeker een mooie toevoeging op de rood tinten die ik al heb. Ik ben door deze lipstick ook heel nieuwsgierig geworden naar de andere tinten.

De dekking die hij geeft is echt bijzonder en hij blijft daarom ook super lang zitten. Zeker een aanrader en als je ze zelf even wil bekijken kan dat hier Esteelauder.nl of in lokale parfumerie zaken.

Liefs,

Melike

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *