Hello Fall..Hello winter..I mean hello Chanel! Chanel Fall/ Winter 2017 Collection

Sorry, maar ik ben vast niet de enige die momenteel een beetje geobsedeerd is door tweed stofjes, parels en alles wat aan Chanel doet denken. Chanel heeft naar mijn idee vele fashionista’s weer ongelofelijk geïnspireerd en ja..het resultaat is dat je ziet dat de winkels weer vol liggen met lookalike Chanel herfst items. Maar daar gaat deze blog natuurlijk niet over! Dit gaat over de herfst make-up collectie. En deze is er ook eentje om geobsedeerd door te raken. Ik mocht een aantal items testen en dat was denk ik wel mijn grootste blog hoogte punt deze herfst;).

Chanel Fall/ Winter 2017 Collection Travel Diary

Voor deze collectie heeft Chanel als gezicht uiteraard weer voor Kirsten Stewart gekozen, en terecht vind ik! Haar gezicht kent zoveel kanten. En ik denk dat ze zo geliefd is door het merk, omdat ze echt een vrouw is die doet wat ze wil. Zo zie ik haar tenminste. Een beetje zoals Coco;). Mijn ultieme icoon.

De naam van de collectie is ‘Travel Diary’ en de make-up die daarbij ontworpen is, heeft dan ook allemaal te maken met reizen en het gevoel van vrijheid. De kleuren zijn geïnspireerd op Los Angeles en het maken van een Callifornische road trip. De collectie is ontworpen door Lucia Pica. Zij is Chanel’s global creative make-up artist en kleur designer.

”You can be inspired by a photograph that already exists, but creating your own inspiration gives another dimension to the process – it gets much more exciting…”
Lucia Pica

En wat kwam daar uit?

Heel veel moois natuurlijk. Ik ben zelf helemaal verliefd op de producten en de kleuren en ik zal je producten laten zien die ik heb getest;)

Palette Essentielle

Dit is een multifunctioneel palette dat verkrijgbaar is in drie kleuren combinaties. Het product bestaat uit drie kleuren, namelijk: een highlighter, een concealer en een blush. Ik heb zelf de versie Beige Medium en die zie je hieronder op de foto.

Ombre Première crème

Dit is een glanzende oogschaduw in crème vorm en hij is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Hij komt met een zijdezacht kwastje en geeft een mooie intens dekkende kleur. Ik heb zelf de kleur Memory.

Signature De Chanel

Een make-up collectie kan naar mijn idee nooit zonder een eyeliner en ik ben zo blij dat Chanel dit begrijpt;). De eyeliner uit deze collectie is een stift. Hij geeft een intens zwarte kleur af en is makkelijk in gebruik, door de dunne maar stevige stift punt.

Rouge Allure Ink

Dit is een vloeibare matte lipstick en hij is verkrijgbaar in twee kleuren. Hij is langhoudend en voelt niet droog aan op je lippen. Ik heb zelf de kleur: Highway.

Stylo Courcils Waterproof

Naast dat ik niet vind dat een eyeliner in een collectie mag ontbreken heb ik dit ook met wenkbrauw producten. Ik was zo blij dat ook hier aan gedacht was! En natuurlijk heel benieuwd;). Ik gebruik zelf namelijk altijd een potlood en je zult me eigenlijk nooit tegenkomen zonder bijgewerkte wenkbrauwen. Het potlood van Chanel is verkrijgbaar in 6 kleuren en ik heb er twee uitgeprobeerd. Namelijk de kleuren: Brun Clair en Brun Profond.

Le Vernis Longue Tenue

Ook zijn er natuurlijk weer twee nieuwe nagel kleuren. Ik ben elk seizoen eigenlijk altijd benieuwd welke kleur Chanel hierbij kiest. Naar mijn idee is dit namelijk vaak heel bepalend voor de nageltrend van een seizoen. Als Chanel het zegt, volgt vaak ook de rest. Daarmee bedoel ik natuurlijk andere merken;). Ik weet niet of mijn idee hierbij klopt natuurlijk, maar zo ervaar ik het eigenlijk al heel lang. Dit seizoen heeft Chanel gekozen voor een grijze tint en een beige tint. Ik heb zelf de grijze tint oftewel de kleur Horizon Line.

Rouge Allure Velvet

Lipstick of course en de kleuren zijn roodtinten. Mijn favoriete kleur;). De lipsticks zijn ultra zacht op je lippen en geven een fluweel achtige finish. De kleur die je ziet is: First Light.

Les Pinceaux De Chanel Retractable Dual-Tip Concealer Brush

Dit is een dubbel penceel die je voor je concealer kunt gebruiken. Hij is ongelofelijk zacht en makkelijk in gebruik. Hij heeft een rechte en een ronde punt en beide kanten zijn inschuifbaar.

Les 4 Ombres

En last but not least, zijn er natuurlijk weer nieuwe oogschaduw palettes. Hier kijk ik zelf altijd het meest naar uit bij een nieuwe collectie van Chanel. Ik vind de kleuren namelijk altijd zo bijzonder en je doet er altijd ongelofelijk lang mee. Ik heb mijn palette van vorig jaar bijvoorbeeld nog steeds. Er zijn twee kleuren uitgebracht en elk palette bevat vier kleuren. Het palette dat ik zelf heb heet Road Movie en stiekem wil ik de andere nu ook;).

Was dat het?

Ja, dat was het voor nu…Normaal gesproken, toen ik nog geen blog had was het vooral in de herfst en winter altijd een beetje een obsessie voor mij om Chanel make-up te kopen. Toen ik deze producten binnen kreeg voelde het dan ook als het ultieme cadeau dat iemand mij kon geven. Het merk is een lichte obsessie voor mij, maar daarnaast vind ik de producten ook altijd oprecht heel erg fijn. De kwaliteit is wat ik er van verwacht en dat is dit keer niet anders. Om jullie te laten zien hoe ik ze nu gebruik heb ik uiteraard wat looks. Dagelijks draag ik eigenlijk altijd standaard een eyeliner en wenk brauwproduct. Op de foto hieronder zie hoe de make-up daarbij uit pakt;). Wat ik heb gebruikt op de foto is dus uiteraard de eyeliner, het wenkbrauwpotlood en het drie kleuren palette om een beetje te slapen en highlighten

Day look

Niet slecht he! Ik vind het resultaat eigenlijk super mooi;). De eyeliner en het wenkbrauwpotlood zijn nu eigenlijk mijn standaard dagelijkse producten geworden. Wat ik vooral bijzonder vind aan de eyeliner is, is dat hij super dekkend is terwijl het wel een stift is. Dit heb ik wel eens anders meegemaakt. Het wenkbrauwpotlood is vooral heel fijn in gebruik. De punt is dik en driehoekig, waardoor je zelf niet heel er hoeft te letten op het tekenen. Ook blijven beide producten echt de hele dag goed zitten. Het shape pallete maakt het daarnaast nog even helemaal af.

Night Look

Naast mijn dagelijkse ‘signature’ look vind ik het natuurlijk ook leuk om een beetje te experimenteren. Ik hou van een natural look overdag, maar ’s avonds met een avondje uit mag het natuurlijk wel wat meer zijn. En het wordt natuurlijk ook steeds weer wat sneller donker en dan vind ik een wat zwaardere look ook mooier. Ik heb zelf het vierkleurige pallete en de crème oogschaduw gebruikt. En om het af te maken de Rouge Allure Ink.

Zoals je kunt zien zijn de kleuren enorm zichtbaar en dekkend. Love it! Als je tot het einde bent gekomen van mijn review, ben ik heel blij;). Het waren nogal wat producten en ik had nogal veel te vertellen. Maar hey, sorry but I’m not sorry;). Deze collectie is naar mijn idee gewoon een van de ultieme collecties dit jaar en zoals je hebt kunnen lezen zou ik ieder product aanraden. Thank you for staying with me en tilll next time!

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *