Aldi files jazeker!

Voor mij is beauty niet alleen hoe je er uit ziet. Als je niet de juiste producten eet dan zul je dat ook aan de buitenkant kunnen zien. Ik ben gek op gezonde voeding, maar naar mijn ervaring is dat soms erg prijzig. Totdat ik de Aldi opnieuw had ontdekt!

Als ik vroeger aan de aldi dacht, dacht ik aan een rommelige supermarkt met veel goedkope houdbare producten. Dit is echter niet meer zo. Er is veel biologisch en verantwoord voedsel te vinden dat ook nog eens super vers is. Ik ben zo’n fan van de Aldi geworden dat ik daar bijna alles koop.

Dus als je denkt dat gezonde voeding duur is heb je het goed mis. Ik ga je meenemen in mijn Aldi obsessie en daarmee hoop ik je mee te nemen in de wereld van gezonde goedkope voeding! Iedere zondag ga ik met mijn vriendin Mitu naar de aldi. Dit noemen we onze ‘Aldi date’. Samen analyseren we alle producten die wij gezond en verantwoord vinden en er is bijna altijd wel een nieuw product! Zie bijvoorbeeld hieronder dit geweldige cocos joghurt toetje dat geen zuivel of suiker bevat, maar alleen maar goede dingen! Ben je al enthousiast?

Ik krijg steeds meer het vermoeden dat Aldi zich stiekem aan het transformeren is tot een gezonde supermarkt met veel biologische producten. Ik wil jullie iedere week een update geven over mijn leukste aldi ontdekkingen. Ik ben namelijk officieel aldi verslaafd!

 

 

0 thoughts on “Aldi files jazeker!

 • Reply Yasemin 12 februari 2016 at 23:41

  Wat leuk!! Daar wil ik
  Meer over lezen! Keep
  It up?

 • Reply felicia wizman 13 februari 2016 at 04:59

  Wel aan Aldi medewerkers laten zien, ze zouden heel blij zijn! Leuk!

 • Reply bkaragiannis 13 februari 2016 at 10:22

  Het is alsof ik mijn eigen bevindingen lees. Ik deed tot voorkort mijn wekelijkse boodschappen alleen bij de Albert Heijn en realiseerde me dat ik voor slechts een paar producten een half fortuin spendeerde laatstaan een boodschappenkar vol voor een gezin van vijf (daar kunnen we ook een extra keer van op vakantie, no kidding!). Ik besloot toch maar eens weer een keer naar de Aldi te gaan en keek inderdaad mijn ogen uit! Ze hebben zelfs een biologische lijn! Natuurlijk moet je nog steeds etiketten lezen, echter kun je voor een fatsoenlijke prijs lekker gezond eten. Ik ben fan en ga je bevindingen volgen!

  • Reply melike194 13 februari 2016 at 11:24

   Wat leuk om te lezen dat er meer mensen zijn als ik! Het was bij mij inderdaad ook een ontdekking toen ik klaar was met al die dure boodschappen en jij hebt ook nog eens een gezin van vijf! Geweldig! Eindelijk iemand die mij begrijpt! Ik hou je op de hoogte;)

 • Reply Lisa 13 februari 2016 at 12:12

  Goede tip zeg. Ik ben echt al jaren niet meer in de Aldi geweest, vooral ook omdat ik dacht dat ze er veel voorgeproduceerd slecht eten hadden. Maar nu ik dit lees denk ik dat ik binnenkort toch maar eens op Aldi avontuur ga.

  • Reply melike194 13 februari 2016 at 13:00

   Jij weet als geen ander wat gezonde voeding is! Ik ben heel benieuwd wat je er van gaat vinden! Ik zou je als tip willen geven om er even de tijd voor te nemen de schappen door te lopen, ze hebben echt van alles. Van biologische bulgur tot komkommers;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *