Makkelijk shapen? Review: Benefit Hoola Natural Bronzer Blush!

 

Shapen is nog steeds heel populair. Ik heb het vaak geprobeerd, maar altijd als ik het doe heb ik het gevoel dat ik veel te veel make-up op heb. Op een gegeven moment had ik besloten dat het mooi voor op een foto was, maar niet voor naar buiten. Todat ik een filmpje zag van de nieuwe benefit hoola natural bronzer blush. Een bronzer waarmee je op een makkelijke subtiele manier je hele gezicht zou kunnen shapen. Dat moest ik uitproberen!

Enthousiast ging ik naar de Douglas. Een stemmetje in mijn hoofd zei al dat hij vast uitverkocht zou zijn en dat was ook zo. Ik sprak de visagiste van de benefit afdeling en tot mijn grote geluk mocht ik de dubbele tester die zij had lenen voor deze review. Hoe gaaf is dat! Op deze manier kon ik een review maken en daarna onthullen of ik hem daadwerkelijk ging aanschaffen.

Dus hierbij mijn review over de benefit hoola bronzer. Ik ben een sucker voor vepakkingen en de verpakking ziet er in ieder geval geweldig uit.Ik snak al een tijdje naar de zomer en dit doosje geeft me echt een happy zomers gevoel. De kleur van de bronzer vind ik moeilijk te beschrijven. Het is een soort koude kleur bruin. Wat mij meteen opvalt is dat hij mat is. Dit is erg fijn, want de meeste bronzers die ik heb gebruikt hadden wel glans. Door de glans deed ik ze vaak overdag niet op, omdat ik dan het gevoel had dat ik te veel glinsterde. Mat is is dus een goed teken voor mij.

Wat ik van de filmpjes en de visagiste van de douglas heb begrepen is dat je als volgt te werk gaat:

 • zet het aan boven je voorhoofd net onder je haarlijn, je haarlijn mag daar wel iets in mee gaan
 • aanzetten langs je gezicht en onder je jukbeenderen
 • aanzetten langs je kaaklijn
 • een klein beetje langs de zijkanten van je neus

En dan ben je geshaped! Ik heb het eenmaal thuis exact zo gedaan. Het was super makkelijk om te doen en ik ben blij verrast met het resultaat. Ik heb in de winter een hele bleke huid. Af en toe ga ik wel naar de zonnebank, maar omdat ik weet dat je huid hierdoor sneller oud wordt mijd ik hem liever. De bronzer geeft mijn gezicht net even de extra warmte die ik wil hebben en shaped mijn gezicht net even iets mooier.

image

Mijn conclusie is dat dit echt een super geslaagd product is. Vooral als je wel wil shapen, maar niet direct een dikke laag make-up op wil. Ook hoef je niet heel goed te zijn in make-up aanbrengen, vaak is dit bij shapen nog wel even oefenen. Hij is heel makkelijk in gebruik. Dus ik ga hem zeker aanschaffen! Hij is verkrijgbaar bij de douglas voor 33,oo euro. Als je hem net als ik niet meer in de winkel kan krijgen, online is hij er nog!

 

9 thoughts on “Makkelijk shapen? Review: Benefit Hoola Natural Bronzer Blush!

 • Reply Yasemin 5 maart 2016 at 18:17

  Wow handig! Ik kan niet goed shapen en ga dit ook eens proberen!

  • Reply melike194 5 maart 2016 at 19:24

   Het zal je niet teleurstellen Yasemin;)

 • Reply delphinedebrouwer 5 maart 2016 at 18:56

  Het is een zachte kleur voor op je huid. Ik ben aangenaam verrast!

  • Reply melike194 5 maart 2016 at 19:24

   Hij is inderdaad heel zacht Delpine;)

 • Reply Mariska 5 maart 2016 at 19:18

  Hoe gaat dat je dat mocht lenen! Ziet er ook nog eens heel goed uit 😀

 • Reply rachelkromdijk 7 maart 2016 at 14:41

  Deze hoola bronzer wil ik ook nog heel graag liefs

 • Reply Jill Martin 30 maart 2016 at 10:57

  Eerst en vooral: wat een mooie blog!
  Shapen is iets wat ik heel graag zou kunnen, maar tot op heden lukt het nog steeds niet 🙁

  xxx

  • Reply melikebeauty 30 maart 2016 at 11:12

   Oh wat lief dankjewel! Shapen is inderdaad ook heel lastig hoor, het lukt mij ook nog niet zo goed als ik zou willen;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *