Mijn beauty aankoop waarvan ik bang ben dat hij op raakt! Review: Urban Decay Naked 2 Basics Palet

Ik wil al jaren een palet van Urban Decay, maar ik vond hem toch altijd te duur. Een aantal maanden terug was is in Istanbul en daar was een gigantische Sephora winkel. Ik was zo blij om dit te zien , dat ik bijna niet meer wist wat ik met mezelf aan moest. Eenmaal binnen heb ik er denk ik minimaal drie uur doorgebracht. Begrijp me niet verkeerd het was een hele grote Sephora! Ze hadden ook een grote Urban Decay sectie en ik kon mijn geluk niet op. Uiteindelijk heb ik voor deze palet gekozen.

Velen van jullie zullen hem al kennen, maar ik ben er zo blij mee dat ik er toch echt een review over moet schrijven. Het is dus de Urban Decay naked 2 basics palet. Dit is een iets kleinere en daardoor goedkopere versie dan de normale palets. Hij bevat zes kleuren. Wat mij meteen opviel was dat de kleuren mat waren. Ik vind het prettig als basic kleuren dat zijn. Een glansje vind ik ook mooi, maar voor een mooie natural look vind ik mat mooier.

De kleuren zelf hebben ook hele leuke naampjes: skimp, stark, frisk, cover, primal en undone.

De kleuren die ik tot nu toe gebruik zijn skimp, primal en undone:

 • Skimp is mijn absolute favoriet als het gaat om een basis kleur. Hij is licht en past zich mooi aan als ondertoon. Ook doe ik hem vaak onder mijn wenkbrauwen voor een oplichtend effect.
 • Primal gebruik ik voor mijn arcade boog. Hij is iets donkerder, maar zeker niet te donker. Hij is heel mooi subtiel.
 • Undonde gebruik ik aan het einde van mijn wimperrand, boven en onder. Het is een hele donkere grijs. Je kunt hem zo licht of zo donker maken als je zelf wilt.

Ik denk dat ik nog veel meer uit deze palet kan halen dan dat ik nu doe, maar voor nu ben ik tevreden. Ik gebruik hem nu bijna iedere dag en ik ben nog steeds elke dag blij dat ik hem heb gekocht. De palet is op meerdere webshops online verkrijgbaar, de prijs ligt rond de 30 euro.

Het enige probleem dat ik heb met dit product is dat ik er zo verliefd op ben dat ik bang ben dat hij opraakt! Hebben jullie dat gevoel weleens met een beauty product?

Liefs Melike

12 thoughts on “Mijn beauty aankoop waarvan ik bang ben dat hij op raakt! Review: Urban Decay Naked 2 Basics Palet

 • Reply tantetata 21 maart 2016 at 21:37

  Heel mooi! Ik ben bang dat limeted edition lipsticks op gaan. Ik vraag me dan ook altijd af of andere limeted editions wel gebruiken?

  • Reply melikebeauty 21 maart 2016 at 21:40

   Dankje! Ik snap wat je bedoelt, ik heb dat ook heel vaak! Ik wil dan het liefst alles inslaan haha. Maar ik zou ook niet stoppen met ze te kopen. Vaak zijn ze toch te leuk;)

   • Reply tantetata 21 maart 2016 at 21:44

    Maar gebruik je limited editions wel? Ik heb laatst namelijk een limited van Mac gekocht en vind m heel mooi, meteen opgedaan etc maar dacht toen ineens: oh oohw.. Moest ik dat wel doen?

 • Reply melikebeauty 21 maart 2016 at 22:01

  Ja natuurlijk! Ik denk dat dat altijd het risico is bij limited editions!

 • Reply jeapiebel 23 maart 2016 at 10:08

  Wat fijn voor je zeg. Ik kan echt merken dat je erg enthousiast bent van Naked palette dat je hebt gescoord. Het is zeker niet goedkoop. Gelukkig is deze versie net als je zegt iets goedkoper. Ik heb zelf geen Naked palette en ik kocht alleen een Dupe versie, omdat ik vind dat ik al genoeg palette hebt. Geniet ervan!

  • Reply melikebeauty 23 maart 2016 at 11:55

   Dankjewel! Dupe versies kunnen ook heel goed zijn! Ik heb ook veel dupe versies;)

 • Reply Kirsty 23 maart 2016 at 13:13

  Ziet er goed uit! Ik ben zelf ook wel eens bang dat producten opgaan, maar ergens vind ik het ook juist wel een heel goed teken; dan ben ik er blijkbaar wel heel blij mee!

 • Reply Kirsty 23 maart 2016 at 13:15

  Ziet er goed uit! Ik ben ook wel eens bang dat iets opgaat, maar aan de andere kant vind ik het ook wel heel leuk omdat het wel betekent dat ik er heel blij mee ben!

  • Reply melikebeauty 23 maart 2016 at 13:52

   Ja dat is echt zo, dat indd eigenlijk heel positief! Dankjewel!!

 • Reply vanlooyfemke 1 april 2016 at 12:10

  Oh wauw wat leuk, ik wist niet dat ze deze ook in het ‘mini’ verkochten. Mooie ooglook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *