Een wimper primer, zou dit werken? Review: Benefit They're Real Tinted Primer

Gisteren was ik lekker een dagje vrij. Ik kon het niet weerstaan om even te gaan winkelen en uiteindelijk was ik uiteraard in de Douglas beland. Een van mijn favoriete merken is Benefit, dus ik was lekker wat producten aan het testen. De visagiste die erbij stond liet mij ook super fijn wat producten zien. Toen ik weg ging wilde ze mij nog iets geven. Echt heel erg leuk. Het is een primer voor onder je mascara en hij zou je wimpers nog langer en mooier maken. Ik kende hem nog niet dus daar was ik natuurlijk wel benieuwd naar!

Het gaat dus om de Benefit They’re Real tinted lash primer. Op de verpakking staan foto’s van voor en na. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet helemaal geloofde. Ik heb namelijk weleens een wimper primer gebruikt. Mijn ervaring is meestal dat het je mascara geen goed doet. Je wimpers gaan meer aan elkaar plakken en je mascara is moeilijk aan te brengen. Er wordt wel op de verpakking beloofd dat dit niet gebeurd. De primer zou zo zacht blijven dat je er zelfs nog na 6 uur een laagje mascara overheen zou kunnen doen.

De kleur die ik heb is mink bruin. Toen ik het borsteltje eruit haalde schrok ik even. Hij is namelijk echt heel bruin en ik vraag me af of dit wel goed komt met een zwart laagje mascara er overheen. De primer zou ook alleen gedragen kunnen worden voor een mooie zachte natural look. Dit probeerde ik als eerste natuurlijk. Ik was echt verrast over het resultaat. Mijn wimpers waren net iets zichtbaarder en mooier en je zag totaal niet dat het bruin was. Dit resultaat vind ik zo mooi dat ik denk dat ik hem ook regelmatig ga dragen zonder een laag mascara.

Hier onder is de eerste foto zonder primer, de tweede met en de derde met primer en mascara.

Mijn wimpers voelden ook nog best zacht aan, dus dit klopt in ieder geval. Vervolgens heb een laagje They’re Real mascara aangebracht. Dit kan natuurlijk ook met een andere mascara. Het resultaat was dat mijn wimpers echt langer en mooier waren dan zonder. Dit had ik zelf echt niet verwacht. Met andere woorden ik ben nu al fan van dit product. Het is ideaal om je wimpers natuurlijk te houden, maar toch een kleine boost te geven. En een heel mooi product als meer uit je mascara wil halen.

Het enige minpunt vind ik wel de prijs. Hij kost rond de 26 euro, dus je moet er wel wat voor over hebben. Ik kan mij voorstellen dat niet iedereen dit er voor neer wil leggen. Ik vind deze prijs ook wel aan de hoge kant, vooral omdat het meer een hulpmiddel is voor onder je mascara. Ik had verwacht dat dit wel iets goedkoper zou zijn dan de mascara zelf. Ze zijn dus even duur.

Liefs Melike

 

 

0 thoughts on “Een wimper primer, zou dit werken? Review: Benefit They're Real Tinted Primer

 • Reply ditiskim 26 maart 2016 at 12:50

  Wat tof dat dit werkt 🙂 Wel inderdaad een beetje prijzig voor iets wat je eigenlijk niet direct ‘ziet’. Ik investeer altijd liever iets in wat te zien is, zoals een lipstick of een blush. Pas heb ik de Fix+ Spray van MAC gekocht en vooraf denk ik altijd; ja, je ziet het niet. Zou ik dan toch niet gaan voor een lipstick? Of een nieuwe oogschaduw? Haha. Ik heb nu een topcoat van Essence, ben benieuwd of die ook wat doet voor m’n wimpers. Fijn om te lezen dat jij over dit product in ieder geval enthousiast bent!

  • Reply melikebeauty 26 maart 2016 at 15:45

   Haha ja dat is inderdaad lastig, een product kopen dat je niet direct ziet. Een fixing spray lijkt mij ook heel fijn, maar ook moeilijk voor mij om te kopen in plaats van een lipstick of iets anders. Ik ben ook benieuwd of die van Essence goed werkt. Zou wel een goed alternatief zijn kwa prijs;)

 • Reply Simplynspecial 26 maart 2016 at 16:44

  Het klinkt fijn! Toch koop ik denk ik liever een goede mascara. Dat effect is voor mij ook wel prima 🙂 Plus, ik heb al vrij lange wimpers. Dat scheelt een hoop!

  • Reply melikebeauty 26 maart 2016 at 16:53

   Als je van jezelf al vrij lange wimpers het kan ik het me heel goed voorstellen;)

 • Reply Mariska 26 maart 2016 at 17:27

  Ik zou er ook een beetje aan twijfelen van te voren, ben ook verbaasd dat dit zo goed werkt! Klinkt erg goed 😀

 • Reply jeapiebel 26 maart 2016 at 19:58

  Van twijfel en niet zo’n goede ervaring is het wel fijn dat het toch anders heeft ervaren bij de Benefit They’re Real tinted lash primer. Ik heb er zelf geen ervaring mee met dit product, maar ik lees veel positieve berichten over. Ik ben zelf ook dol op Benefits. Al koop ik niet veel van het merk dan ik het echt zou willen.

  • Reply melikebeauty 26 maart 2016 at 21:12

   Ja inderdaad het is altijd leuk om positief verrast te worden, als je twijfelt aan een product;) Ik koop ook lang niet alles van Benefit dat ik zou willen!

 • Reply Babs 26 maart 2016 at 20:32

  Wat een apart product, een primer voor je mascara. Hij is inderdaad aan de prijs, maar misschien ideaal als je veel niet zo bijzondere mascara’s hebt (of in de toekomst koopt) die enigszins tegenvallen. Dan zou dat wel een uitkomst zijn!

  • Reply melikebeauty 26 maart 2016 at 21:14

   Zo had ik eigenlijk nog niet eens over nagedacht, misschien moet ik hem ook eens met mijn minder goede mascara’s proberen!

 • Reply twinkelbella 27 maart 2016 at 13:28

  Ik vind Benefit ook zo’n leuk merk 🙂 Eerder had ik er helemaal niets mee maar sinds ik de foundation gebruik ben ik ook helemaal om. Het effect van deze primer ziet er heel goed uit!

  • Reply melikebeauty 27 maart 2016 at 21:51

   Dankjewel;) Ik heb er ook best een tijdje over gedaan voordat ik echt om was! De foundation is inderdaad ook heel goed.

 • Reply Nikita 27 maart 2016 at 15:44

  Wat een ideaal product! Benefit is bij mij ook een groot favoriet.

 • Reply Kirsty 27 maart 2016 at 18:36

  Dit klinkt wel als een heel fijn product! Ik weet niet of ik nu per se een wimper primer nodig heb, omdat ik al best tevreden ben over het gewone resultaat met mascara, maar het lijkt mij wel leuk om eens te proberen.

  • Reply melikebeauty 27 maart 2016 at 21:52

   Ik snap wat je bedoelt, ik weet ook niet of ik hem gekocht had als ik niet wist dat het dit effect gaf;)

 • Reply irisgraaf 27 maart 2016 at 21:14

  Ik moet je eerlijk bekennen dat ik nog nooit van een wimper primer gehoord had, maar het lijkt me een fijn product! Ik vraag me af of dit net wat extra’s zou doen voor mijn wimpers, maar het lijkt me sowieso het proberen wel waard.

  • Reply melikebeauty 27 maart 2016 at 21:56

   Dat je het niet kent is best logisch. Volgens mij is een wimper primer ook nog niet een heel bekend product. Maar weinig merken hebben het. Ik ben ook benieuwd. Ik heb toevallig vandaag ook mijn zus het laten testen, omdat ik nieuwsgierig was of het bij haar ook werkte. Bij haar pakte het ook echt goed uit. Maar het is natuurlijk toch altijd even afwachten;)

 • Reply Jennifer 31 maart 2016 at 16:10

  Een wimper primer? Dit moest ik wel even lezen en ook om te lezen of een wimper primer wel iets is om dit aan te schaffen. Wel fijn om te weten dat het ook inderdaad werkt. Maar had het ook niet verwacht dat die rond de 26 euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *