Review: Ciaté Broken Ballerina Collection

Mijn nagels zijn niet altijd even makkelijk. Ze breken en splijten ontzettend snel. Daarom draag ik de laatste tijd bijna geen nagellak, misschien dat het helpt. Ik vind het altijd prachtig als een vrouw mooie nagels heeft. Het komt bij mij altijd meteen over alsof die persoon zich dan echt goed verzorgd. Daarnaast vind ik het ook echt iets sexy en vrouwelijks hebben. Vooral rode nagels.

Dit mooie setje kon ik daarom niet laten liggen. Ik ben dol op nagellak van Ciaté en de combinatie van kleuren van dit setje vindt ik echt prachtig. Ook de naam is zo mooi uitgekozen. Ik heb altijd wat met namen van producten. Hoe mooier en origineler, hoe sneller ik het koop. Een mooie productnaam geeft mij meteen een fijn gevoel. Ondanks dat ik natuurlijk weet dat dit niks zegt over de werking van het product.

image

Het nagellak setje bevat vier kleuren. Hieronder de swatches. Ik heb besloten om ze allemaal op mijn nagels te doen. De kleurencombinatie vindt ik zo mooi dat ik ook echt vind dat dit kan bij het setje. Zo ziet het er toch een beetje aparter uit. In ieder geval krijg je hieronder een impressie hoe de kleuren uitkomen.

Fool For Tule                                       Raising The Barre

Prima Ballerina                                     Pliés Please Me

 

Ik ben heel erg blij met dit mooie setje. Alleen al bij de vormgeving is overal over nagedacht. Tot aan de namen van de lakjes. Zelf vind ik de kleur van Fool For Tule het mooiste. Hij lijkt wit maar is echt heel lichtelijk roze en prachtig voor in de lente. Maar de andere kleuren ben ik ook heel blij mee. Ik ga ze zeker vaker alleen en gecombineerd dragen.

De werking is daarnaast natuurlijk het belangrijkst. Twee laagjes geeft een mooie dekking en glans en het blijft bij mij drie dagen goed zitten. Ik heb er wel een basis coat onder gedaan. Drie dagen vond ik zelf behoorlijk lang. Ik was namelijk nog vaak af met de hand en zelfs als ik dat regelmatig doe blijft het dus een paar dagen zitten. Ik vind het altijd heel vervelend als het na een dag al niet meer mooi zit. Iedere dag opnieuw mijn nagels lakken vind ik echt vervelend en ik denk niet dat ik de enige ben. De nagellak bevat ook zijde extract en zou ze daardoor ook verzorgen. Ik kan niet zeggen of ik daar echt iets van gemerkt heb. Ze zagen er in ieder geval na die tijd ook nog goed uit, maar dit kan ook door mijn basiscoat komen. Ik geloof er nooit zo in dat een nagellak verzorgend kan zijn.

Dit setje kost 22,17 bij de Ici Paris. Dat is dus 5,54 per lakje. Het zijn wel mini’s, maar ik vond het ondanks dat nog best meevallen. Een fullsize kost namelijk al gauw rond de 11 euro.

Ik heb nog een vraag aan jullie. Wat is jullie favoriete lente nagellak kleur van dit moment?

Liefs,

Melike

 

 

0 thoughts on “Review: Ciaté Broken Ballerina Collection

 • Reply Jill Martin 23 april 2016 at 09:43

  Wauw zo mooi! En ik ben ook iemand die namen van producten geweldig vind! Ik check het eerst altijd even 🙂 Een favoriet kleurtje heb ik niet echt, ik zie veel kleurtjes graag. Al moet ik toegeven dat ik vaak voor rode tinten ga, vind ik net zoals jou erg vrouwelijk. Nog een fijne dag Melike!

  xxx

  • Reply melikebeauty 23 april 2016 at 22:15

   Wat leuk dat jij dat ook hebt, mooie namen kunnen inderdaad zoveel doen voor een product! Er zijn inderdaad ook echt zoveel kleuren;) Dankjewel jij ook geniet van je weekend! xx

 • Reply debbeautygoddessnl 23 april 2016 at 13:27

  Wat een mooie set! Ik heb ook een enorm zwak voor mooie verpakkingen en wanneer ze originele namen hebben, ben ik vaak ook direct verkocht 😉 1 favoriete lente nagellak heb ik niet, ik heb er wel meerdere hihi. Cheeky van ORLY is de eerste die nu bij mij opkomt. Het is een mooie zachte peachy-coral kleur met fijne gouden shimmers.

  • Reply melikebeauty 23 april 2016 at 22:17

   Hihi ja dat kan zo veel uitmaken een mooie naam! Oeh die klinkt ook echt mooi en de naam Cheeky ook super leuk!

 • Reply Babs 24 april 2016 at 07:05

  Ik vind Ciaté ook zo mooi, ik heb 1 lakje van dit merk. Die flesjes vind ik zo schattig.
  3 dagen is voor mij ook lang, dan ben ik al helemaal happy. Ik was ook veel met de hand af (vergeet altijd keukenhandschoenen aan te doen) en mijn nagellak is er ook veel te snel weer vanaf. en nagels lakken doe ik ook liefst zo min mogelijk. Het wachten totdat ze droog zijn duurt mij te lang, ik wil altijd weer wat ‘doen’… 🙂
  Ik heb geen favoriete zomerkleur, maar meestal ga ik voor pastelkleurtjes. Deze kleuren vind ook ik super mooi!

 • Reply Yvonne 24 april 2016 at 08:27

  Ik heb net zulke nagels, alleen met veel zon worden ze sterk verder werkt niets helaas. Ik heb dit merk nog nooit geprobeerd, er is 1 merk wat ik gebruik en deze blijft een dag of 4 goed zitten voor mij is dat ook erg lang.

 • Reply jeapiebel 24 april 2016 at 09:31

  Wat een leuke verpakking is dit pakket. Ik vind rode nagellak ook best zelfverzekerd. Vroeger draag ik dat vaak, maar nu draag ik meer frissere en vrolijke lentekleuren. Zoals groen en roze. Een mooie dekking en glans die drie dagen blijft zitten. Dat klinkt goed.

 • Reply Miss 24 april 2016 at 09:51

  Oooh, wat een schattige lakjes zijn dit! Zelf ben ik vooral in deze periode fan van een baby roze nagellak. Lekker vrolijk. 😉

 • Reply Claudia 24 april 2016 at 10:51

  Wat een leuke lakjes zijn dit zeg. Ik draag eigenlijk alleen maar rood….Ik vind please me ook erg mooi. Leuk die namen. Ik houd ervan.

 • Reply Marleen Ophof (@remotereport) 24 april 2016 at 12:19

  Love it! Ik vind ze allemaal supermooi!

 • Reply An-Sofie 24 april 2016 at 14:04

  Er zitten heel mooie kleurtjes bij! Ik vind Ciaté ook gewoon een super nagellakwerk!

 • Reply Sofie Katelijne 24 april 2016 at 14:54

  Ciaté is zo’n tof merk! Hele mooie collectie!

 • Reply quintyschoot 25 april 2016 at 07:59

  Ik vind de kleuren die ik zie heel erg mooi. Maar ik snap niet precies welke vinger nu welke nagellak is maar dat ligt waarschijnlijk aan mij haha. Ik vind ze wel aan de prijzige kant!

 • Reply irisgraaf 25 april 2016 at 08:34

  Ciaté is echt een heel mooi merk met goede lakjes. Prima Ballerina is een schattig lakje, die zou ik zelf ook sowieso dragen. Fijne review weer! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *