Mijn Ultieme Eyeliner, die ik altijd weer koop! Review: L'Oreal Paris Super Liner Ultra Perfection

Dit keer gaat mijn review niet over een nieuw product, maar juist over een van mijn klassiekers. In mijn dagelijkse make-up routine zijn er eigenlijk maar een paar producten die ik bijna iedere dag gebruik. Dat bracht mij op het idee om mijn ultieme eyeliner tip met jullie te delen. Ik gebruik deze namelijk al jaren. Het is een van de producten die ik altijd weer koop.

Ik ben echt iemand die van verandering houdt. Dit zie je ook in de producten die ik gebruik. Dat iets echt mag blijven komt daardoor zelden voor.

Wat van mij echt altijd mag blijven is de L’Oréal Super Liner Ultra Perfection. Ik gebruik als ik snel naar mijn werk moet, vaak alleen mascara en eyeliner. Ik vind dit zelf de meest makkelijke make-up look die echt iets extra’s toevoegd. Ik heb hierdoor ook veel eyeliners geprobeerd. Na veel teleurstellingen ben ik bij deze gebleven. Wat ik zelf altijd zoek in een eyeliner is dat hij goed zwart is, de hele dag blijft zitten en natuurlijk niet te moeilijk aan te brengen is. Ik denk dat ik uiteraard niet de enige ben! In mijn ervaring is dit helaas soms heel lastig te vinden.

Deze eyeliner heeft het voor mij allemaal. Wat ik zelf ook heel handig vind is dat de substantie na langere tijd gebruiken nog even vloeibaar blijft. Hij droogt totaal niet uit, waardoor ik er maanden mee kan doen.

De punt heeft meer weg van een stift, maar doordat hij dun genoeg is kun je er ook mooie dunnen lijnen mee maken. Verder is de punt vrij lang. Als je niet zo goed in tekenen bent als ik is dit ideaal. Ik druk hem namelijk meestal in de lengte tegen mijn wimper rand aan. Als je dit in stukjes doet zit je eyeliner meteen recht. Daarna teken ik vaak nog iets naar de buitenkant voor een subtiele cateye look.

De prijs vind ik ook goed in verhouding. Hij kost 13,95 euro. Doordat ik er heel lang mee kan doen is dit naar mijn idee zeker niet duur.

Hebben jullie een ultieme eyeliner tip of ervaring met deze?

Liefs,

Melike

0 thoughts on “Mijn Ultieme Eyeliner, die ik altijd weer koop! Review: L'Oreal Paris Super Liner Ultra Perfection

 • Reply jeapiebel 11 mei 2016 at 07:56

  Met dit artikel maak je mij erg nieuwsgierig om die eyeliner eens een kans te geven. Ik vind eyeliner of mascara een mooi afwerking van make-up look. (Al vergeet ik ze steeds. ;-)) Als ik producten vind waar je erg tevreden over ben, wil ik die ook niet veranderen. Goed zwart en de hele dag blijven zitten dat klinkt goed. Ik moet wel toegeven dat ik de gel eyeliner ook makkelijker vind aanbrengen dan de pencil.

 • Reply Claudia 11 mei 2016 at 10:15

  Ik gebruik eigenlijk heel vaak een eyeliner. Het geeft in mijn ogen net iets meer uitdrukking aan je gezicht. Ik gebruik dan wel altijd zwart. Ik heb geen ervaring met de super liner maar ik wil het best wel een kans geven ook vanwege de prijs. X

 • Reply Babs 11 mei 2016 at 10:26

  Ik heb deze genoteerd, of course. Ziet er namelijk heel strak uit, De punt zit zo te zien tussen een pen en een kwastje? Maar dan steviger dan een kwastje…
  Ik vind het echt heel handig om dit soort posts te lezen over producten die iemand keer op keer koopt. Dan weet je gewoon dat het goed is!

  • Reply melikebeauty 11 mei 2016 at 21:13

   Wat leuk ik ben benieuwd wat jij er van gaat vinden! De punt is inderdaad een beetje tussenin. Hij is inderdaad stevig genoeg om strakke lijnen te trekken, maar tegelijk ook zacht. Echt een mix tussen een kwastje en een stift inderdaad!

 • Reply debbeautygoddessnl 11 mei 2016 at 11:24

  Een goede eyeliner, die aan al onze wensen voldoet , is moeilijk te vinden. Ik ben er voor mezelf ook nog niet helemaal over uit. Ik gebruik er nu een van Kiko, deze heeft een kwastje en hiervoor een van Urban Decay, ook met kwastje. Ik denk dat ik iets met kwastjes heb 😉 deze lijkt me zeker ook de moeite waard. Ik vraag me alleen af of de applicator hard is of van stevig maar buigzaam materiaal gemaakt is? Ik heb eerder een eyeliner met soortgelijke applicator gehad (van Essence; waar iedereen destijds mee weg liep) en die deed zelfs een beetje pijn aan mijn oogleden tijdens gebruik, zo hard was deze. Dus uiteindelijk vond ik ‘em niet zo fijn.

  • Reply melikebeauty 11 mei 2016 at 21:15

   Normaal gesproken ben ik ook meer van de kwastjes, maar ik merkte dat deze toch iets makkelijker was. Hij zit er echt tussenin. Hij is dus wel zacht, maar stevig genoeg om goed mee te kunnen werken;)

 • Reply retromatte 11 mei 2016 at 11:31

  Ik gebruikte jaren de vloeibare eyeliner van de Hema, totdat ik besloot om er eentje van Kiko te bestellen omdat deze in de aanbieding was en ik vind hem wat beter in aanbrengen dan die van de Hema. Een ultra dun kwastje, werkt perfect!

 • Reply Kirsty 11 mei 2016 at 14:26

  Oehh je maakt mij wel nieuwsgierig nu naar deze eyeliner! Ik moet hem ook maar eens gaan proberen 🙂

 • Reply Jennifer 11 mei 2016 at 14:53

  Ik gebruik altijd in een pen vorm dat vind ik zelf het fijnst mee werken. Deze kende ik nog niet, ziet wel fijn uit.

 • Reply Simplynspecial 11 mei 2016 at 15:26

  Fijne review! En komt ook goed uit want ik ben nog op zoek naar een goede eyeliner. Ik heb vaak van die ‘stift-eyeliners’ maar die drogen zo snel uit

  • Reply melikebeauty 11 mei 2016 at 21:16

   Grappig dat je dat zegt! Die ervaring heb ik ook. Deze heeft wel wat weg van een stift, maar doet dat gelukkig niet;)

 • Reply Yvonne 11 mei 2016 at 17:23

  Leuk te lezen dat je hier zo enthousiast over bent, ik kan dus echt niet met dit soort eyeliners omgaan (te weinig geduld) Ik vind Lóreal ook veel fijne producten hebben.

  • Reply melikebeauty 11 mei 2016 at 21:17

   Hihi oh dat snap ik wel hoor. Het heeft mij veel tijd gekost om eyeliner goed aan te leren brengen. Dat was wel even een frustratie;)

 • Reply Sofie Katelijne 12 mei 2016 at 10:39

  Lijkt me een hele fijne! Ik gebruik momenteel eentje van Catrice, ook prima! 🙂

 • Reply The Fashion Mom 12 mei 2016 at 13:41

  Vind ik echt zo mooi! Jammer genoeg ben ik echt geen held in zo’n dingen 🙁 Ik gebruik dan ook geen liquide eyeliner. Ik heb een soort stiftje van 2be. Hiermee kan ik een gewoon lijntje zetten, maar daar blijft het dan ook wel bij, haha 🙂

 • Reply 3lles 13 mei 2016 at 21:00

  Ik kende het nog niet, maar hij ziet er goed uit! De verpakking vind ik er zeer vlot uitzien! <3
  Liefs,
  Elles

 • Reply ikhouvanbeautynl 14 mei 2016 at 20:40

  Ziet er goed uit! Ik kende deze nog niet. Mijn favoriet van het moment is de maybelline gel eyeliner. Die moet je wel met een kwastje aanbrengen, maar daarna zit hij muurvast!

 • Reply Miss 16 mei 2016 at 12:35

  Nu heb je me echt enorm benieuwd gemaakt! Ik kende deze nog niet, maar wel hem zeker eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *