Review: Dimensions De Chanel en Beaute Des Cils

Toen ik las dat Chanel een nieuwe mascara uitgebracht had, moest ik mij echt inhouden om hem niet meteen te gaan bestellen. Ik had bedacht dit keer verstandig te zijn en niet meteen nog een mascara te kopen. Ik heb er namelijk nog genoeg liggen. Ook kon ik mij niet goed voorstellen dat hij beter zou zijn dan mijn all time favourite Volume De Chanel. Maar de nieuwsgierigheid overwon in dit geval. Ik kreeg een mailtje van de nieuwsbrief van Ici paris dat ze weer 40% korting gaven op alle mascara’s en ik was om. Een dag later had ik hem in huis!

Jullie hebben deze actie van Ici Paris wel eens eerder op mijn blog voorbij zien komen. Toen had ik de mascara van Lancome besteld. Hier ben ik nog steeds heel tevreden over. Toch blijft mijn ultieme mascara wel Volume De Chanel. Hij doet gewoon echt alles wat ik van een mascara verwacht. En uiteraard ben ik nu eenmaal een beetje Chanel verslaafd;)

Chanel gaf over deze mascara aan dat hij naast dat hij volume, lengte, krul en definitie geeft, ook verzorgd. Dit is niet zo bij de Volume De Chanel dus dat maakte hem voor mij extra interessant. Daarnaast was het advies om het samen met de Beaute Des Cils te gebruiken. Dit is de mascara primer van Chanel die je wimpers verzorgd en beschermd.

wp-1465069780112.png

Ik heb eerst de nieuwe mascara van Chanel gekocht en getest. Wat mij als eerste opviel was dat het borsteltje weer heel anders was dan die van de Volume versie. Het borsteltje heeft lange haartjes met een spitse punt naar beneden toe voor de kleine wimpertjes. Dit werkt bij mij vaak minder goed, al weet ik niet waarom. Ik kan altijd beter werken met rubberen borsteltjes met kleine puntjes. Ik heb de mascara aangebracht met een zigzaggende beweging volgens de instructies. Ik had niet meteen het wauw effect dat ik bij de volume heb, maar ook zeker geen slecht resultaat. Mijn wimpers zagen er mooi lang en vol uit. Wat ik echt een pluspunt vind is dat ze heel zacht aanvoelen als je ze aanraakt. Niet dat dit heel belangrijk is, maar dit gaf mij het gevoel dat deze substantie een stuk milder is voor je wimperhaartjes. Dat heeft Chanel dus goed gedaan.

wp-1465069714526.png

Doordat ik ook veel te benieuwd was hoe het zou zijn met de primer er onder, heb ik deze later toch besloten te kopen. Hij viel ook onder de 40% actie, anders had ik hem denk ik nooit gekocht. De substantie van deze primer is wit. Je brengt een laagje aan op je wimpers en vervolgens breng je de gewenste mascara eroverheen aan. Dit hoeft uiteraard niet de Dimensions te zijn. Dit kan met elke mascara. Het maakt naar mijn idee wel echt verschil. Vooral in de lengte zie je het duidelijk.

Ik ben dus met beide producten heel tevreden. Mijn liefde voor Volume De Chanel is niet voorbij, maar Dimensions De Chanel voelt wel een stuk beter aan. Ook is het verschil niet heel erg groot wat betreft het effect. De Dimensions De Chanel is net iets minder dramatisch.

Welke mascara heb jij nog op je wishlist?

Liefs,

Melike

18 thoughts on “Review: Dimensions De Chanel en Beaute Des Cils

 • Reply Babs 4 juni 2016 at 22:42

  Volume De Chanel natuurlijk! Ik zag de actie maar ik kon hem niet kopen.. Ik vind het een groot pluspunt dat wimpers ook zacht blijven na het aanbrengen van mascara. De laatste tijd vind ik nog wel eens een wimper haartje op mijn wang. Alsof ze af en toe gewoon uitvallen. Sommige mascara\’s zijn zo hard dat je daarna niet meer je wimpers moet aanraken (gevoelig)
  Zo zie je maar weer, er is aandacht besteed aan de producten van Chanel. Ik ga Chanel steeds mooier vinden πŸ™‚

 • Reply www.jouvence.nl 4 juni 2016 at 23:10

  Ik vind het resultaat van de mascara er erg mooi uit zien β™₯

 • Reply Yvonne 5 juni 2016 at 13:54

  Deze actie was snel terug hoor deze keer, ik heb me ook weer laten verleiden tot een nieuwe, en ik ben zo tevreden met de mascara die ik nu gebruik πŸ™‚

 • Reply elisabethsmusthaves 5 juni 2016 at 18:35

  Ziet er goed uit! Deze wil ik ook nog proberen <3

 • Reply Kirsty 5 juni 2016 at 19:02

  Het resultaat ziet er goed uit! Ik koop zelf eigenlijk altijd een budgetmascara haha.

 • Reply ikhouvanbeautynl 6 juni 2016 at 11:43

  Mooi resultaat! Ik heb nog nooit make-up van Chanel geprobeerd. Maar goed dat ik met mijn no-buy deze nieuwsbrief niet heb gezien πŸ™‚

  • Reply melikebeauty 6 juni 2016 at 14:15

   Hihi ja dat kan ik me voorstellen. Ik moet ook echt eens een no buy proberen;) Dankjewel!

 • Reply debbeautygoddessnl 6 juni 2016 at 12:10

  Ik kan me voorstellen dat je in de verleiding bent gekomen πŸ˜‰ ik moet me met dit soort acties ook altijd heel erg inhouden. Het resultaat ziet er goed uit. Wat heb je trouwens prachtige lange wimpers! Ik draag zelf nu Pupa Vamp! mascara.

  • Reply melikebeauty 6 juni 2016 at 14:14

   Ja dat is echt lastig dat inhouden;) Dankjewel! Pupa Vamp vind ik ook heel erg goed.

 • Reply jeapiebel 6 juni 2016 at 12:16

  Een beetje Chanel verslaaft;) oeps! gelukkig dat ben ik niet. Dat scheelt. Dat vraag ik mijzelf ook af welke is het beste borstel dat er is, omdat er zo veel soorten zijn. zo zie je het maar weer. rubberen borsteltjes met kleine puntjes dat vind ik ook makkelijk werken. πŸ™‚ Effect ziet er goed uit!

  • Reply melikebeauty 6 juni 2016 at 14:13

   Haha ja ik zou ook blij zijn als ik niet een beetje verslaafd was;) Beter voor mijn bankrekening! Dankjewel!

 • Reply nathalievandiggelen 6 juni 2016 at 13:56

  Wat een mooi resultaat! Zelf draag ik meestal de Masterpiece mascara van Max Factor.

 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm 10 juni 2016 at 19:24

  Chanel is echt mijn favoriete high-end merk, zo mooi! Toch bevallen budget mascara\’s mij net zo goed als de duurdere versies.

 • Reply Alyssa 1 juli 2016 at 21:23

  Bij mij viel het tegen. Ik kreeg zwarte vlekjes onder mijn ogen. Ik ga het nog eens proberen in de winter. Voorlopig gebruik ik de Max Factor MasterpieceMAX.

 • Reply Winactie Dimensions De Chanel Mascara!! – MeLikeBeauty 27 juli 2016 at 06:54

  […] Ben je benieuwd wat mijn oordeel hierover was lees het dan hier […]

 • Reply Gonny Aarts 21 augustus 2016 at 10:51

  Wat een toffe actie.
  Ik heb de mini in handen… jeuj… en die is fijn.
  Maar zou graag de full size Dimensions DE CHANEL kunnen gebruiken.

  De mini krijg je nu bij het tijdschrift Glamour!

  • Reply Gonny 21 augustus 2016 at 10:54

   Verkeerd geplaatst πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *