Review: Golden Rose Matte Lipstick Crayon en Golden Rose Creamy Blush Stick

Lipsticks en blushes ik kan er niet zonder! Er is zoveel keuze dat ik soms niet weet wat ik moet kiezen. Ik ga eigenlijk nooit de deur uit zonder deze twee producten. Daarom heb ik weer twee nieuwe opties getest en dit wil ik graag met jullie delen;)

De blush en lipstick die ik heb getest zijn van het merk Golden Rose. Golden Rose is voor de meesten denk ik toch nog wel een vrij onbekend merk. Het is echter wel een make-up merk dat al jaren kwalitatief hoogwaardige make-up maakt en budget vriendelijk is. Daarnaast is het dieproefvrij, milieubewust en duurzaam. Het is verkrijgbaar in 93 landen. In Nederland is er nu een fisieke winkel in Haarlem en uiteraard een webshop: www.goldenshops.nl. Als je ooit in Haarlem komt zou ik het zeker aanraden er eens een kijkje te nemen. Het zit aan de drukke winkelstraat: Grote Houtstraat 18.

Ik kon mijn geluk niet op toen ik hier wat producten van mocht testen! Jullie zullen hier de komende tijd dan ook meerdere reviews over zien. Deze review gaat over de lipstick en blush die ik heb ontvangen.

Matte Lipstick Crayon

 

Dit is dus een matte lipstick in de vorm van een potlood. De kleur die ik heb geprobeerd is nummer 11. Hij is een beetje oud roze. Meestal gebruik ik veel rood, dus ik vond het wel leuk om eens iets anders te proberen. Bij het aanbrengen voelt hij zacht aan, maar niet te zacht. Zo kun je je lippen zonder problemen mooi inkleuren. Bij veel matte lipsticks merk ik dat mijn lippen op een gegeven moment erg droog worden. Bij dit potlood is dit niet het geval. Dit is denk ik wel het grootste pluspunt! Hij bevat moisturizers en vitamine E. Daarnaast dekt hij heel goed en blijft hij mooi mat. Ook blijft hij goed zitten. Ik moet hem ongeveer om de 5 uur bijwerken. Dit vind ik zelf een behoorlijk lange tijd. Ik draag hem sinds ik hem heb dan ook heel regelmatig en ik ben eigenlijk zelfs een beetje verliefd geworden op de kleur! Hij is verder verkrijgbaar in 19 kleuren en ik ben nu ook heel benieuwd naar de andere kleuren. Hij kost 8,95 euro.

Creamy Blush Stick

Een blush in de vorm van een stick is echt nieuw voor mij. Ik vind dat Golden Rose hier heel innovatief in is geweest. Dit maakte mij uiteraard eerst ook even extra kritisch. Ik gebruik namelijk altijd blushes in poedervorm. Deze blush is normaal gesproken verkrijgbaar als setje. Een blush en een hightlighter. De kleur die ik heb getest is 103. Dit is een licht roze parelmoer achtige kleur. In een strook breng ik hem aan en blend ik hem een beetje uit met een kwast. Ik was echt verrast over het resultaat. Hij ziet er namelijk heel subtiel uit met een mooie glans. Wat ik nog wel het grootste voordeel vindt is dat ook dit product heel goed blijft zitten. En uiteraard zou ik de highlighter nu ook heel graag willen proberen;) De setjes zijn verkrijgbaar in 6 kleuren en kosten 12,95 euro.

Als je ook nieuwgierig bent geworden naar Golden Rose heb ik nog iets heel leuks. Ik heb namelijk een kortingscode gekregen die ik graag met jullie wil delen. Dit levert je 15% korting op. De code die je kunt gebruiken is: MELIKEBEAUTYSPECIAL. Deze is te gebruiken op de webshop: www.goldenshops.nl tot eind augustus:)

Hebben jullie wel eens iets van dit merk geprobeerd?

Liefs Melike

 

 

25 thoughts on “Review: Golden Rose Matte Lipstick Crayon en Golden Rose Creamy Blush Stick

 • Reply Jennifer 9 juni 2016 at 18:36

  Zulke kleuren daar hou ik ook van. Wat leuk dat je mag samen werken met goldenshop! Zelf kende ik goldenshop niet, maar ga zeker wel even bekijken op hun website. 🙂

 • Reply ikhouvanbeautynl 9 juni 2016 at 19:40

  Mooie producten! Toevallig heb ik ook wat producten van ze gekregen. Die komen binnenkort online. Best een leuk merk he?

  • Reply melikebeauty 9 juni 2016 at 21:44

   Wat leuk! Ik ben ook benieuwd naar jouw reviews. Ik vind het echt hele goede producten inderdaad!

 • Reply jeapiebel 9 juni 2016 at 20:31

  Wat leuk zeg dat je het mag uitproberen. De kleur vind ik erg mooi en ik gebruik graag deze matte lipstick. Ik ben benieuwd wat je nog meer van het merk gaat reviewen. 🙂 Dat het merk kwalitatief hoog is en budget vriendelijk. Daarnaast is het dieproefvrij, milieubewust en duurzaam, wauw. 🙂

  • Reply melikebeauty 9 juni 2016 at 21:45

   Dankjewel;) Dat vond ik ook het voldoet eigenlijk aan alle eisen inderdaad, zo fijn is dat! Binnenkort meer inderderdaad!

 • Reply Quinty 9 juni 2016 at 22:06

  Ik vind de kleur van de lipstick wel erg mooi maar ik ben niet zo van de lipstick in potlood vorm. De blush is ook erg mooi, wel ook apart dat hij in stick vorm is. Dat heb ik nog nooit geprobeerd! Ik vind het wel aan de prijzige kant 🙂

 • Reply Babs 9 juni 2016 at 23:21

  Hier word ik heel blij van! Zo een kleur past perfect bij mij. Niet te rood dus draagbaar voor iedere dag. En die blush, so pretty! Ik gebruik nu meestal een crème blush die ik met mijn vingers uit een potje moet halen, zo een stick is nog handiger. (al moet je natuurlijk wel met je vingers blenden, maar toch… handig!)
  Wat goed dat het potlood niet zo droog is, dat zie/ hoor je niet zo vaak.
  Ik ken het merk wel.. volgens mij ooit op een beurs gezien.
  Benieuwd naar meer reviews van je!

  • Reply melikebeauty 11 juni 2016 at 20:13

   Oh dankje, ik vind de kleurtjes ook echt heel erg mooi;) Binnenkort meer inderdaad!

 • Reply Hennie 10 juni 2016 at 07:11

  Wow, die blush is heel erg mooi! Wat een mooie subtiele kleur.
  Ik ken het merk van diverse beautyboxen. Staat je goed, hoor!

  • Reply melikebeauty 11 juni 2016 at 20:13

   Oh dankje!! Wat leuk dat het in beautyboxen heeft gezeten!

 • Reply twinkelbella 10 juni 2016 at 09:01

  Ik vind vooral de blush heel erg gaaf. Ik heb zelf nog nooit een in stickvorm geprobeerd omdat ik altijd bang ben dat ik van die vreemde vegen krijg haha. Maar dit ziet er top uit.

  • Reply melikebeauty 11 juni 2016 at 20:14

   Ik vond het ook wel een beetje spannend om het in een stickvorm te proberen, maar het was eigenlijk heel makkelijk;)

 • Reply ditiskim 10 juni 2016 at 10:30

  Tof zeg! Wat een mooi kleurtje lipstick! Staat je goed ook 🙂 Ik hou alleen niet zo van dit stick blushes, geef mij maar een poedertje!
  Oh ja, mocht je het leuk vinden: ik heb je vandaag getagd op m\’n blog! X

  • Reply melikebeauty 11 juni 2016 at 20:14

   Oh dankje! Wat leuk, ik zal gauw even kijken;)

 • Reply kim 10 juni 2016 at 20:05

  Wat een mooie kleurtjes! Ik heb nog nooit een blush in stickvorm uitgeprobeerd!

 • Reply Kirsty 10 juni 2016 at 20:05

  Vooral de lipstick spreekt mij erg aan, wat een mooie kleur! Blushes in stickvorm vind ik zelf meestal niet zo fijn, maar bij jou staat het wel mooi!

  • Reply melikebeauty 11 juni 2016 at 20:15

   Ja mooie kleur he;) Ik had ook niet verwacht dat de blush zo goed uit zou pakken!

 • Reply Yvonne 10 juni 2016 at 20:15

  Wat leuk dat ze een winkel in Haarlem hebben. Een blush in stickvorm blijft mij herinneren aan de 80s-90s haha.Die matte lipstick lijkt mij erg fijn en ziet er ook mooi uit.

  • Reply melikebeauty 11 juni 2016 at 20:16

   Haha nu maak je mij wel nieuwsgierig. Ik wist niet dat ze dat toen veel hadden!

 • Reply nicoleswereld 10 juni 2016 at 23:46

  Ik kende het merk niet, maar dit maakt me heel erg nieuwsgierig!

 • Reply debbeautygoddessnl 11 juni 2016 at 07:42

  Ik kende het merk al, maar vooral van hun nagellak.Leuk om ook eens wat over hun andere producten te lezen!

  Ik vind de kleur van de lipstick crayon heel mooi. Ik ben een fan van oudroze tintjes en draag deze kleuren graag naar het werk.

  • Reply melikebeauty 11 juni 2016 at 20:17

   Oh dankje, als je van dat soort kleuren houd is dit echt een aanrader;)

 • Reply Evelien 22 juni 2016 at 20:30

  Wat een mooie producten, vooral van de blush stick ben ik nu fan! Mooie kleur ♥

 • Reply Marieke beers 22 juni 2017 at 13:14

  Ik ben ook ontzettend fan van de matte crayon lipstick!
  toevallig draag ik ook het meeste nummer 11.
  Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *