Wat moet ik aan op vakantie?

Mijn vakantie komt steeds dichterbij. Altijd als ik bijna op vakantie ga ben ik constant in mijn hoofd bezig met wat ik aan moet daar. Het duurt eigenlijk nog zeker 1,5 maand, maar in gedachten sta ik al bijna op het vliegveld haha. Ik ga honderd keer alle winkels af om de outfits die ik in mijn hoofd heb te vinden. Vaak levert dit veel frustratie op en kan ik de helft niet vinden. Herken je dit? In dit artikel wil jullie graag laten zien wat ik in mijn hoofd heb.

In de zomer kun mijn stijl het beste omschrijven als boho. Ik ben dol op leuke printjes en items met een hippie achtig beach gevoel. Toch merk ik dat dit vaak wel lastig te vinden is. De meeste merken hebben naar mijn idee hier altijd maar een paar items van en deze moeten maar net aan je boho, hippie, beach gevoel eisen voldoen.

Toch heb ik nu wat leuke opties gevonden die op mijn wishlist staan. Waarschijnlijk zal ik ze zeker niet allemaal kunnen aanschaffen. Bankroet worden voordat ik weg ga is nou ik weer niet zo handig;) De opties die ik jullie wil laten zien heb ik op de webshop www.esprit.nl gezien.  Mijn vraag is daarom ook: Willen jullie mij helpen kiezen?

Tops:

Zoals jullie kunnen zien hou ik erg veel van rood. Rood is echt mijn lievelingskleur als het gaat om tops;)

Jurkjes en rokken:

Dit zijn de luchtige zwierige rok en jurk opties;)

Tuinbroekjes, broeken en jumpsuits:

Een tuinbroekje staat deze zomer echt bovenaan mijn wishlist;) Ik weet alleen nog niet hoe het gaat staan. Ik ben niet zo lang, dus ik ben wel bang dat het al snel een beetje te kinderlijk zal lijken.

Schoenen:

Van alle items die ik heb laten zien vind ik zelf de jumpsuit met bloemetjes en de ballerina’s met touwtjes het allerleukst. Ik vind de kleuren zo mooi! Toch vind ik het zelf heel erg lastig, want het liefst zou ik echt alles kopen wat jullie hier zien;). Ik ben heel benieuwd welke items jullie van mijn opties het mooist vinden? Laat het achter ik een comment zodat je mij kan helpen met kiezen. Ik vind het namelijk nog heel erg lastig! Natuurlijk ga ik niet al mijn items op de webshop www.esprit.nl kopen, maar ik vind dat ze dit jaar wel een hele leuke uitgebreide collectie hebben. Vandaag is het zaterdag dus uiteraard ga ik nog even winkelen. Hopelijk kom ik alvast met wat leuke opties terug! Fijn weekend alvast!

P.s. vind je mijn twee favorieten ook heel erg leuk? Zo kun je ze even makkelijk bekijken:

Jumpsuit

Veter Ballerina’s

Liefs,

Melike

 

33 thoughts on “Wat moet ik aan op vakantie?

 • Reply Babs 11 juni 2016 at 12:01

  ik zie zoveel leuke spullen, en denk dat alles je geweldig zal staan. Vooral de lange rok links vind ik heel erg mooi. Leuk voor \’s avonds! De top helemaal rechts is heerlijk met warm weer en de jumpsuits, super leuk. Alleen ietwat onhandig als je naar het toilet moet, vind ik altijd…
  Ik zou ook de film honderd keer terugdraaien in mijn hoofd… het vliegen, wat ik allemaal ga doen, of juist niet ga doen… 🙂

  • Reply melikebeauty 11 juni 2016 at 20:22

   Haha leuk om te lezen dat je dit ook honderd keer doet;) En je hebt wel gelijk jumpsuits zijn echt vreselijk als je even naar het toilet moet. Ik denk dat ik dat er dan maar voor over moet hebben.

 • Reply yasemin 11 juni 2016 at 12:15

  Wow super leuk allemaal!! Ik zou ook niet kunnen kiezen! Die tuinbroek is ook super leuk! Die zou ik in elk geval kopen. xxx

 • Reply Yvonne 11 juni 2016 at 20:13

  Oh wat leuk allemaal, ik snap dat het moeilijk is, de witte jurk vind ik erg leuk, en eigenlijk alles. Aan mij heb je niet veel dus.

  • Reply melikebeauty 11 juni 2016 at 20:23

   Haha ik snap natuurlijk wel dat je niet kan kiezen. Dat je alles leuk vind heb ik ook wel wat aan;)

 • Reply Miss 11 juni 2016 at 21:24

  Wat een leuke items heb je allemaal gekozen! Stuk voor stuk prachtig!

 • Reply Iris Jonet 12 juni 2016 at 08:35

  Ik vind al die schoenen heel erg mooi!!!

 • Reply jeapiebel 12 juni 2016 at 09:12

  Nu vakantie dichtbij komt, vind ik het juist angstiger, raar eigenlijk. Ik denk ook soms na over de outfit wat ik zal meenemen, zo praktisch maar leuk mogelijk. Ik staa voor de rij van de tuinbroek en jumpsuit. 🙂

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:44

   Ik snap het wel hoor dat je ook een beetje angstig bent;) Hihi ja die vind ik ook echt zo leuk!

 • Reply Marushi 12 juni 2016 at 10:50

  Je hebt leuke dingen uitgekozen! Ik hou van ruim zittende losse kleding als ik naar een warm land gaan. Als het strak zit ga ik me daar alleen maar aan irriteren. -x-

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:44

   Ja dat is inderdaad echt fijn. Dat zal ik ook echt nodig hebben. Meestal is het rond 40 graden hihi

 • Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 12 juni 2016 at 10:57

  Ik vind die veter ballerina\’s echt top! Leuke items heb je hier neergezet.

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:45

   Ja die moet ik denk ik gewoon maar doen hihi. Dankjewel!!

 • Reply ikhouvanbeautynl 12 juni 2016 at 11:37

  Ik vind de witte en de bloemetjesjumpsuit heel leuk. En de sandaaltjes met de kraaltjes ook. Van de tops vind ik de meest rechtste heel mooi.

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:46

   Dankjewel! Ja die met die kraaltjes zijn ook heel leuk inderdaad;)

 • Reply The Fashion Mom 12 juni 2016 at 13:22

  Wat een mooie dingen! Boho is sowieso ook mijn favoriet tijdens de zomer 🙂 xxx

 • Reply Mariska 12 juni 2016 at 13:47

  Ik vind het altijd zo moeilijk om te kiezen wat ik mee moet nemen. Jumpsuits vind ik altijd super handig! Hoef je niet echt meer over je outfit na te denken. En maxi rokken zitten gewoon zo lekker 😀

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:46

   Haha nee inderdaad, met een jumpsuit heb je meteen een hele outfit. Dankjewel!!

 • Reply www.jouvence.nl 12 juni 2016 at 19:10

  Vooral het denim tuinbroekje vind ik erg leuk! ♥

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:47

   Ja die moet ik ook maar proberen;) Dankjwel!

 • Reply dedotties 12 juni 2016 at 19:47

  Ik herken dit helemaal. Ik vertrek binnen 3weekjes op vakantie en in mijn hoofd is mijn valies al helemaal gemaakt. Ook heb ik alle combi\’s van outfits al in mijn hoofd hihi.

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:47

   Haha ja ook zo herkenbaar. Dat zal bij waarschijnlijk ook gebeuren;)

 • Reply Shannon Sheila 13 juni 2016 at 06:49

  Ik vind de schoentjes erg leuk! Het kan best lastig zijn om iets leuks uit te kiezen wat mee de koffer in gaat. Ik merk dat ik sommige dingen gewoon ongebruikt mee terug neem, gek genoeg.

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:54

   Dankjewel! Dat heb ik ook altijd hoor haha.Het is toch wel lastig om van tevoren te weten wat je echt aan gaat doen.

 • Reply debbeautygoddessnl 13 juni 2016 at 11:38

  Moeilijk he om te kiezen! Ik vind de door jou zelf uitgekozen opties erg leuk, maar ik vind de twee koraal rode topjes ook erg leuk. Die zou ik zelf uitkiezen. Laat nog even weten wat het geworden is 😉

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:48

   Rood vind ik ook altijd zo mooi haha. Eigenlijk wil ik alles wel;) Ik zal het inderdaad nog even laten weten!

 • Reply Mickey Kim Geentjens 13 juni 2016 at 19:15

  Ik heb dat ook altijd. Ik vind nooit wat ik nodig heb op vakantie x) of toch niet wat ik zoek. Het is moeilijk om uit te kiezen, alles ziet er zo leuk uit! Ik vind de twee eerste broekpakjes erg leuk. Die met de bloemetjes en die jeans. Maar ik vind ook het tweede topje heel leuk! De veter ballarina\’s zijn ook mijn favorieten bij de schoenen 😀
  http://www.themadtwins.blogspot.com

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:51

   Oja zo herkenbaar!! En deze opties vind ik allemaal zo leuk. Dankjewel voor je tips!! Vind het zo lastig haha

 • Reply kim 13 juni 2016 at 21:07

  Leuke zomerschoenen! Hopelijk wordt het snel weer beter weer zodat de zomerkleding weer uit de kast kan worden gehaald:) Je hebt mooie dingen uitgekozen!

  • Reply melikebeauty 13 juni 2016 at 21:52

   Dankjewel! Ja zo jammer vooral deze week is het weer zo slecht! Ik kan ook niet wachten tot ik uberhaubt weer zomerkleding aan kan;)

 • Reply zazazoobeauty 14 juni 2016 at 12:35

  Wat een leuke items!!

 • Reply Gea (@GlamviewNL) 16 juni 2016 at 21:15

  Wauw wat een leuke items heb je uitgekozen 🙂 Liefs Gea http://www.glamview.nl

 • Reply orientalspiceandsomechocolate 21 juni 2016 at 20:53

  Ah, die eerste jumpsuit is heel mooi. Lekker fleurig ook ;-). De jurken en rokken vind ik ook allemaal heel zomers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *