Biologische make-up heb ik eigenlijk nog niet vaak geprobeerd. Ik was heel benieuwd! Review:Studio 78 Paris mascara en losse oogschaduw

Als een product biologisch is geeft dit mij altijd een prettiger gevoel. Vreemd genoeg heb hier nooit veel aandacht aan besteed als het om make-up gaat. Ik denk dat dit komt doordat dat ik toch vaak voor de wat bekendere high end merken ga. Misschien geeft dit mij toch een wat meer vertrouwd gevoel? Ik weet het niet. Ik vond het daarom super interessant om toch eens wat biologische make-up te testen. Zou het net zo goed zijn en zou ik verschil merken?

De twee producten die ik heb getest zijn van het merk Studio 78 Paris. Het merk is innovatief, natuurlijk en biologisch. Alle producten zijn gemaakt met respect voor de mens en de natuur. Het is verrijkt met plantenextracten en natuurlijke mineralen. Het is geschikt voor mensen met een gevoelige allergische huid en heeft het Eco cert certificaat. Van de webshop www.beautynatura.nl heb de twee producten mogen testen. Hier vind je een enorm assortiment aan biologische beautyproducten. Heel erg leuk vind ik zelf!

Studio 78 Organic Mascara Double Effect

Deze mascara zou behalve lengte en krul ook goed zijn voor je wimpers. Er zijn essentiële oliën toegevoegd om je wimpers te versterken en je ogen te kalmeren. Het bevat salie olie, kamille extracten en bijenwas. Ik vond het in ieder geval meteen heel goed klinken. Het borsteltje zelf is heel zacht en heeft lange haren. Op het eerste oog ziet de substantie er ook goed zwart uit. Het resultaat vind ik zelf heel goed. Het geeft niet een heel dramatisch effect, maar wel een mooie dagelijkse look. Als je dus een mooie subtiele look wil maken waarbij het lijkt alsof je niet zoveel make-up op hebt is dit echt een goede optie. Hij maakt mijn wimpers mooi zwart en voegt genoeg lengte en volume toe. Wat ik ook een pluspunt vind is dat ze nog zacht aanvoelen na het aanbrengen en het verwijderen is zo gepiept! Ik geloof daarom dat dit minder schadelijk is voor je wimpers. Vooral voor de zomer vind ik dit soort mascara’s echt ideaal voor een frisse natuurlijke look!

Loose Powder Eyeshadow n2

Dit is een losse oogschaduw met een ingebouwde losse applicator. Hij is hydraterend door middel van kokosolie en avocado-olie, voedend, verkwikkend en anti-aging door middel van abrikoos olie, anti-allergisch door middel van zonnebloemolie en genezend door middel van kamille-extract. Een hele waslijst met goede toevoegingen dus! Ik heb zelf nooit een hele goede ervaring gehad met losse oogschaduws. Simpelweg, omdat ik er niet zo goed mee om kan gaan. Ik gebruik al snel te veel en knoei enorm. Ik was daarom heel verrast hoe dit merk deze problemen had opgelost! Er zit namelijk gewoon een applicator in en door hem in te drukken kun je er mee doseren. Ik vond dit zelf super handig! De kleur die ik heb geprobeerd is goud. Ik vind goudtinten altijd heel mooi in de zomer als mijn huid een beetje gebruind is. Ik ben nu zeker nog niet bruin genoeg, maar ook nu kan de kleur prima. Ik vind dat hij een hele mooie glans afgeeft en niet te heftig aanbrengt. De goudkleur is mooi licht en subtiel.

Zoals jullie kunnen lezen zijn mijn eerste ervaringen met biologische make-up heel positief. Het verschil dat ik heb gemerkt is vooral bij de mascara. Mijn wimpers voelden zachter aan dan normaal.  Ik vind het daarnaast een heel fijn gevoel dat ik nu ook op het gebied van biologische make-up, opties heb ontdekt die goed werken en beter zijn voor mijn huid en wimpers. Daarnaast vind ik van dit merk de verpakkingen eerlijk gezegd ook prachtig! Wil je zelf een kijkje nemen naar het merk en de webshop? Beauty Natura

Hebben jullie ervaring met biologische make-up?

Liefs,

Melike

20 thoughts on “Biologische make-up heb ik eigenlijk nog niet vaak geprobeerd. Ik was heel benieuwd! Review:Studio 78 Paris mascara en losse oogschaduw

 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm 14 juni 2016 at 19:38

  Ik heb nog nooit biologische make-up gebruikt geloof ik! Maar het klinkt wel goed met die verzorgende ingrediënten.

  • Reply melikebeauty 14 juni 2016 at 20:28

   Oh fijn dat ik niet de enige was hihi. Dat vond ik ook, dat de ingrediënten wel echt anders waren;)

 • Reply Yvonne 14 juni 2016 at 20:52

  Fijn dat deze mascara zo zacht aanvoelt dat vind ik zelf ook heel prettig. Ik heb een oogschaduw en wenkbrauw potlood liggen wat ik aan het testen ben. Ik moet bekennen dat ik niet zo heel erg bio bewust ben als het make-up betreft.

 • Reply Babs 14 juni 2016 at 21:38

  Ik heb wel minerale make-up in huis.. fijn, zo een mascara waarvan je wimpers niet zo hard worden. Ik heb altijd het idee dat ze dan afbreken/uitvallen.
  Die oogschaduw vind ik leuk, wat een aparte manier van opbrengen! en oogschaduws met verzorgende eigenschappen, heel goed eigenlijk! Nooit over nagedacht dat dat ook kon 🙂

  • Reply melikebeauty 17 juni 2016 at 13:25

   Haha nee daar had ik eigenlijk ook nooit aan gedacht, een verzorgende oogschaduw;) En ik ben ook altijd bang dat er iets met mijn wimpers gebeurt. Ze af en toe verzorgen met kokosolie helpt ook!

   • Reply Babs 17 juni 2016 at 14:31

    Goede tip! Kokosolie, die heb ik standaard in huis. Ik zie nu dat je een reading time boven je artikels hebt staan, wat handig en leuk! (bij mij zou het een half uur zijn.. ik moet echt wat minder uitgebreid schrijven ;))

    • Reply melikebeauty 17 juni 2016 at 15:29

     Haha wat leuk dat je dat op valt! Ik vind je blogs altijd heel erg leuk om te lezen, dus ik zou het zeker niet korter maken hoor;)

 • Reply jeapiebelj 15 juni 2016 at 07:24

  Biologische make-up kan ook heel prijzig zijn net als High End. Ik kan me voorstellen dat je bekend bent met High End merk sinds jong af aan en goede ervaringen mee hebt dan wil je niet anders. Ik koop niet vaak High End, omdat ik het zonde van mijn geld vind tenzij ze erg goed zijn. Mijn gevoelige gezicht kan ook niet tegen alles.. Clinique dat valt nog wel mee.

 • Reply Jill Martin 15 juni 2016 at 09:59

  Nog nooit gebruikt, maar vind het altijd fijn dat producten dier- en natuurvriendelijk zijn 🙂 Misschien moet ik het toch ook eens vaker aanschaffen! xxx

  • Reply melikebeauty 17 juni 2016 at 13:26

   Haha ik snap wat je bedoelt, ik denk er ook te weinig aan hoor om zulke producten aan te schaffen;)

 • Reply Helena 15 juni 2016 at 17:53

  You look beautiful! 🙂 x
  Helena – Swedish girl in Tokyo
  http://www.ilenczfalva.com/
  https://www.instagram.com/helena_de_ilenczfalva/

 • Reply Astrid 15 juni 2016 at 20:54

  Ik heb nog geen bio ake-up, maar kan me wel voorstellen dat het je een fijn gevoel geeft.

 • Reply Kirsty 16 juni 2016 at 13:13

  Qua huidverzorging ga ik wel snel voor natuurlijk en biologisch, maar op het gebied van make-up denk ik er ook niet zoveel over na. Ik heb wel eens minerale make-up geprobeerd, maar nog niet biologische volgens mij. Dit klinkt wel heel goed, zeker de mascara lijkt mij fijn omdat je het toch bij je ogen gebruikt.

  • Reply melikebeauty 17 juni 2016 at 13:27

   Ik snap je helemaal. Ik denk er dus ook bijna nooit aan bij make-up;) Misschien toch wel interessant hihi

 • Reply Miss 16 juni 2016 at 17:33

  Ik heb hiermee nog niets ervaring, maar het klinkt zeker niet slecht! Vooral die mascara lijkt me enorm fijn!

 • Reply debbeautygoddessnl 16 juni 2016 at 20:54

  Hehe.. eindelijk heb ik de tijd gevonden om je artikel te lezen 😉 Wat een drukke week, maar dat is een ander verhaal hihi.

  Ik kende dit merk nog niet en ik heb toch al heel wat verschillende merken ontdekt de laatste jaren. Ik ga zeker even in de webshop kijken. Fijn dat de losse oogschaduw een fijne applicator heeft. Ik kan er normaliter ook niet mee overweg. Qua biologische cosmetica vind ik Dr. Hauschka en Bo-Ho Green Cosmetics echte aanraders.
  Ps. Mooie foto\’s heb je weer genomen!

  • Reply melikebeauty 17 juni 2016 at 13:29

   Oh dankjewel! Ik ben ook vaak heel erg druk hoor, dus ik snap het wel! Leuke tips, ik denk dat mij toch maar eens wat meer ga verdiepen in bio opties;)

 • Reply De perfecte look voor de feestdagen - BeautyNatura 14 december 2016 at 16:29

  […] van je bovenlip aanbrengen. Als je meer wil lezen over deze handige oogschaduw, kun je hier een review […]

 • Reply The perfect look for the holidays - BeautyNatura 15 december 2016 at 16:22

  […] Apply a small amount of natural and organic eye shadow to your eyelid or under your brow bone. If you would like to apply some extra shine, you can also apply a small amount on your cheekbones and on the cupid-loop from your upper lip. If you want to read more about this convenient eye shadow, you can find a review here. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *