Review:Lovea Coco Paradise Shampoo

Een tijd geleden hebben jullie mijn ervaringen met sulfaatvrije shampoo’s kunnen lezen. Er zit veel verschil in per shampoo of het ook prettig werkt, maar ik ben er toch van overtuigd dat het beter is voor je haar. Daarom heb ik weer een nieuwe optie getest! Ik zag namelijk dat het merk Lovea een hele mooie shampoo lijn had en ik kon het niet laten een mee te nemen.

De shampoo lijn van Lovea is sulfaat, parabenen en siliconen vrij. Dit zijn eigenlijk de drie dingen die ik heel belangerijk vind aan een natuurlijke shampoo. Ook zijn de ingrediënten die Lovea gebruikt voor minimaal 95% natuurlijke ingrediënten in de haar en body verzorgingsproducten.

Natuurlijk was dit niet mijn enige reden om dit eens te proberen. Ik vind de shampoo er heel leuk en zomers uitzien. Helaas is het weer nog steeds niet echt zomers en ik merk dat ik er echt naar snak. Ik heb daarom denk ik een grotere zwak voor zomers uitziende producten dan normaal ;). De keuze voor de kokos shampoo was dan ook snel gemaakt, omdat ik gewoon dol ben op de geur en de werking van producten met kokos. De kokos shampoo is bedoelt voor droog en beschadigd haar. Je hebt nog veel meer opties dus als je benieuwd bent zou ik het zeker even gaan bekijken. Wat ik ook echt een voordeel vind is dat ik de prijs in verhouding heel goed vind. Vaak zijn de sulfaatvrije shampoo’s die ik gebruik toch wel 20 euro of meer. Deze shampoo kost 5,49 bij Holland & Barret ( dit is de nieuwe naam van De Tuinen).

Mijn ervaring:

Ik ben natuurlijk bevooroordeeld wat betreft de geur, ik vind hem echt heerlijk! Je ruikt de kokos heerlijk tijdens het douchen en dat geeft mij een lekker zomers gevoel. Zo lekker dat ik er bijna niet uit wil haha. Daarnaast hebben ze de sulfaten vervangen met natuurlijke opties die ook schuimen. Normaal gesproken zorgt het sulfaat namelijk voor het schuimen van een shampoo. Als dit niet wordt vervangen door een alternatief merk ik altijd dat het erg lastig is om het te verdelen. Bij deze shampoo merk ik hier niks van gelukkig. Mijn haar wordt er ook lekker zacht van en ik merk na het douchen dat het goed doorkambaar is en glanzend wordt. Met andere woorden ik ben heel positief over deze shampoo. Hij heeft naar mijn idee alles. Hij is budget proof, natuurlijk en niet agressief voor je haar (geen sulfaten). Ik ben dan ook van plan deze zeker mee te nemen op vakantie. Mijn haar wordt namelijk meestal tijdens de vakantie veel meer beschadigd dan normaal, door de zon en de zee. Met goede haarverzorging lukt het mij vaak te voorkomen dat ik na de vakantie niet ineens 10 centimeter van mijn haar af moet. Dit is wel eens gebeurt namelijk. Bedankt voor het lezen van deze blog, ik ga weer verder met dromen over mijn vakantie;)

Liefs,

Melike

 

 

24 thoughts on “Review:Lovea Coco Paradise Shampoo

 • Reply Babs 19 juni 2016 at 13:24

  ik zeg net tegen mijn man… wij hebben shampoo nodig. wij barsten van de restjes conditioners, maar shampoo\’s…Ik denk nu dat ik een heel simpele koop en deze… voor mijzelf. 🙂
  Klinkt zo goed.
  Mijn haar is momenteel niets mee te beginnen. Droog, het model is helemaal niks… het liefst wil ik naar de kapper, maar ik wil het ook weer laten groeien 🙂

  • Reply melikebeauty 21 juni 2016 at 21:58

   Haha dat van de conditioners herken ik heel erg. Ik heb ook altijd te veel conditioners over en geen shampoo meer. Mijn haar is ook heel droog op het moment, misschien ligt het wel aan het weer. Ik merk dat dit soms echt uit kan maken;)

 • Reply Little Louvain 19 juni 2016 at 14:00

  Deze shampoo ziet er goed uit!
  Wil ik zeker wel eens proberen!

 • Reply Mariska 19 juni 2016 at 15:04

  Klinkt heel goed, ook de geur! En ik ben ook echt toe aan zomer zeg.

 • Reply debbeautygoddessnl 19 juni 2016 at 17:00

  Mag ik met je meedromen over vakantie? Ik snak er ook enorm naar. Helaas duurt het nog even, maar aan de andere kant heb ik nog iets moois om naar uit te kijken 😉

  Ook in ben dol op de geur en werking van cocos en verwerkt in zo goed als een 100% natuurlijke shampoo klinkt mij als muziek in de oren. Ik ben heel benieuwd geworden. Ik wist trouwens niet dat de Tuinen en nieuwe naam hadden, dus ik heb weer iets geleerd.

  • Reply melikebeauty 21 juni 2016 at 21:59

   Haha jazeker! Het is inderdaad wel iets heel moois om naar uit te kijken;) Even geduld nog..Ja ze hebben de naam van het moederbedrijf gekregen. Er is dus eigenlijk bij niks veranderd, behalve de naam. Wel is het assortiment een stuk uitgebreider nu;)

 • Reply Marushi 19 juni 2016 at 17:26

  Lijkt me echt een heel fijn product! En wat heb jij mooi haar zeg! -x-

 • Reply The Fashion Mom 19 juni 2016 at 20:32

  Wauw, je haren zien er mooi uit! En ik kan de kokos al tot hier ruiken mmmh, haha 🙂 xxx

 • Reply jeapiebel 20 juni 2016 at 10:40

  De verpakking ziet er zeker zomers uit. Ik kan zelf ook zo verliefd worden op exotische verpakking van veel producten. Lekker zacht haar, goed doorkambaar en glanzend dat klinkt super fijn. Je vergeet dan de geur van kokos nog niet. Ga genieten met deze shampoo en je vakantie. 🙂

  • Reply melikebeauty 21 juni 2016 at 22:01

   Ja zo krijgen we toch nog een beetje een zomers gevoel;) Dankjewel!

 • Reply demikloosterman 20 juni 2016 at 17:17

  Hij lijkt me heel fijn! Als mijn huidige shampoo op is, ga ik deze zeker proberen!

 • Reply Nikita 20 juni 2016 at 17:20

  Lijkt mij een fijne shampoo! Lekker zomers eruitziend en je haren kammen beter door.

 • Reply robinvalentine♥ 20 juni 2016 at 21:33

  Lovea vind ik een fijn merk! en ik houd van de geur van kokos <3 je hebt erg mooi haar trouwens!

 • Reply robinvalentine♥ 20 juni 2016 at 21:33

  Lovea vind ik een fijn merk! en ik houd van de geur van kokos <3 je hebt erg mooi haar trouwens!

 • Reply Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla 20 juni 2016 at 23:01

  Klinkt goed! Ik gebruik op dit moment sulfraatvrije shampoo van L\’Oreal en dit is de enige die goed werkt voor mijn hoofdhuid. Fijne review, ik wil deze shampoo graag proberen.

  • Reply melikebeauty 21 juni 2016 at 22:02

   Die heb ik toevallig ook, die is inderdaad ook heel fijn!

 • Reply zazazoobeauty 21 juni 2016 at 10:36

  Ohhhh die wil ik!! Wat ziet hij er superleuk uit en kokos, heeeeerlijk!

 • Reply Evelien 22 juni 2016 at 20:28

  Ohh je hebt me zo nieuwsgierig gemaakt naar de geur!! <3 Ik ben dol op kokosnootgeur 🙂 En Lovea is een goed merk!

 • Reply Northflix 24 juni 2016 at 09:19

  Dit klinkt als iets wat ik/mijn haar ook zou kunnen waarderen. Zeker ook qua geur.
  Ik ben ook overgestapt op sulfaatvrije shampoo en ik heb ineens geen klachten meer, zoals jeuk en schilfers.

 • Reply Nathalie 26 september 2016 at 15:32

  Ik heb de keratine divine shampoo van deze lijn. Die is ook goed. Ik heb zelf droge punten,slag in mijn haar en het pluist af en toe ook nog. Dus ik denk dat ik de coconut ook ga halen als deze shampoo bijna op is. Mijn vriendin gebruikt ook deze lijn en ze merkt verschil. Haar haren glanzen meer,maar mijn haar is er al een stuk beter op geworden sinds ik deze shampoo gebruik. Ook ben ik fan van dr.organic argan oil. De coconut van die serie ga ik ook nog halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *