Review:Friday Extreme Volume Mascara

Nieuwe mascara’s proberen vind ik altijd heel erg leuk. Ik vind dat je wimpers echt een van de belangrijkste aspecten zijn van je gezicht. Voor mij is het altijd hoe voller, hoe langer, hoe beter! Ik heb een aantal vaste favorieten, maar toch ben ik altijd op zoek naar meer. Er zit in mijn ervaring namelijk zoveel verschil in. De een werkt echt beter dan de andere en het kan ook nog eens heel erg verschillen per persoon.

Toen ik las over Friday mascara was ik eigenlijk meteen heel benieuwd! Het is namelijk een nieuw mascara merk dat je kunt bestellen in abonnement vorm. Ik vind het altijd leuk als bedrijven iets nieuws bedenken en dit vind ik toch wel heel origineel. Er zijn zes verschillende mascara’s en acht verschillende borsteltjes die je kunt kiezen.Je kunt zelf kiezen in wat voor tijdsbestek je de mascara wilt ontvangen. Hiermee bedoel ik per maand, per twee maanden of per drie maanden. Een van de uitgangspunten van Friday is dat het kopen van een mascara een unieke ervaring moet zijn. Het moet voelen als een verwenmomentje voor jezelf. Daarnaast is het natuurlijk heel makkelijk dat je hem per post ontvangt, dus hoef je zelf de deur niet uit;). Verder zijn de mascara’s ook niet getest op dieren.

Ik heb zelf mee gedaan aan hun leuke winactie op instagram en gewonnen! Dit houdt in dat ik zes leveringen krijg. Mij leek twee maanden het meest logisch dus nu ga ik het ontvangen gedurende een jaar. Ik denk dat ik dit wel de leukste prijs is die ik heb gewonnen tot nu toe!

Voor mijn eerste levering moest ik uiteraard kiezen welke mascara ik wilde en welk borsteltje. Dat vond ik wel heel lastig, omdat ik meerdere goede opties zag. Ik ben een volume meisje dus de eerste die ik koos was de extreme volume mascara en het borsteltje dat mij het meest innovatief leek. Hij is namelijk zoals je kunt zien op de foto’s in drie bolletjes verdeeld. Dit zou er voor zorgen dat hij ook je kleine haartjes pakt en de wimpers extra goed scheidt.

Natuurlijk was ik wel even sceptisch of de mascara wel goed zou zijn. Zoals ik in het begin al aangeef zit er naar mijn idee ontzettend veel verschil in. Een mascara kan soms heel goed uitpakken, maar soms ook zeker heel slecht. Ik hoopte natuurlijk wel dat het positief uit zou pakken, want als je goed hebt gelezen weet je dat ik dit een jaar lang ga ontvangen.

Mijn ervaring:

20160619_193034.png

Toen ik de mascara binnen kreeg was ik meteen heel erg enthousiast. Ik vind de verpakking namelijk geweldig! Het voelt echt als een cadeautje! Hij komt in een mooie zwarte envelop met een prachtig doosje er in. Het doosje is ook meteen een hele handige houder en er zit een spiegel in. Ook zat er een leuk kaartje in met de tekst die je op de foto kunt zien. Als ik dit in de winkel had zien liggen had ik hem waarschijnlijk alleen al meegenomen vanwege deze verpakking.

 

Waar ik nog meer verrast over ben, is de werking. Het borsteltje is heel fijn om te gebruiken. Mijn wimpers worden heel mooi verdeeld en hij pakt de kleine haartjes beter dan andere borsteltjes. De substantie zelf doet mij een beetje denken aan de volume mascara van Chanel. Hij maakt goed zwart en plakt niet. Ik merk dat ik veel volume krijg en daar houd ik van. Ook blijft hij de hele dag goed zitten. Bij de naam extreme volume verwachte ik ook echt een glamour mascara. Dat is het ook. Hij maakt je make-up look voor een feestje of gewoon, omdat je er zin hebt echt af! Zoals sommigen van jullie weten is volume van Chanel mijn ultieme favoriet. Zeggen dat deze mascara heel vergelijkbaar is met de Chanel zou ik dus zeker niet zomaar doen. Ik had dit nooit verwacht! Ik ga de komende tijd meerdere mascara’s van Friday voor jullie reviewen en uiteraard ook andere borsteltjes proberen.

20160619_192746.png

Het mascara abonnement kost 10,50 per levering (inclusief bezorging). Dit is dus niet de meest budget prijs, maar ook zeker geen luxe make-up prijs. Ik vind het zelf nog best goedkoop, aangezien de mascara wel luxe kwaliteit levert. Ik weet niet of ik het uitmaak met mijn Chanel, maar voorlopig ga ik de mascara van Friday zeker blijven gebruiken. Een break-up met Chanel vind ik toch nog wel een beetje lastig merk ik;)

Voor de volgende levering ben ik van plan de waterproof mascara te bestellen. Ik kan er niet over ophouden, maar de vakantie komt er aan. Ik ga eerst naar Turkije en dan naar Portugal. Vooral in Turkije zal het zeker rond de 35-40 graden zijn. Waterproof is dan ook echt onmisbaar. Ik draag op vakantie altijd veel minder make-up, maar een mascara kan ik toch echt niet zonder!

Ben je benieuwd naar de mascara’s van Friday? Kijk dan even op www.fridaymascara.com

Liefs,

Melike

 

29 thoughts on “Review:Friday Extreme Volume Mascara

 • Reply zazazoobeauty 22 juni 2016 at 08:12

  Ik ben hier ook zo benieuwd naar. Ziet er in ieder geval heel goed uit! En al helemaal voor die prijs

  • Reply melikebeauty 22 juni 2016 at 19:01

   Dat vond ik dus ook, de prijs en kwaliteit komt heel goed overeen;)

 • Reply Kirsty 22 juni 2016 at 08:35

  Ik vind het resultaat er wel goed uitzien! Toch snap ik wel dat je nog gehecht bent aan je Chanel mascara; als een product eenmaal een grote favoriet is wil ik er ook niet zomaar vanaf.

  • Reply melikebeauty 22 juni 2016 at 19:02

   Haha ja precies dat is echt lastig, maar goed ik ga het proberen;)

 • Reply Babs 22 juni 2016 at 08:37

  Wat goed dat je hebt gewonnen! Ik gun dat jou zeker van harte, als mascara liefhebber!
  Deze klinkt helemaal goed en zeker leuk verpakt.
  Ben benieuwd naar de andere mascara\’s die je gaat krijgen 🙂

  • Reply melikebeauty 22 juni 2016 at 19:02

   Oh wat lief dankjewel! Ik was er ook echt heel erg blij mee haha

 • Reply Blog By Dominique 22 juni 2016 at 10:43

  Mooie wimpers! Leuke review

 • Reply Yvonne 22 juni 2016 at 13:28

  Klinkt goed, ik heb er al eerder over gelezen. Toch zal ik niet snel voor deze optie kiezen denk ik. Maar lees graag mee elke maand.

 • Reply jeapiebel 22 juni 2016 at 16:23

  Weer een andere abonnementvorm van mascara en wat een interessante naam trouwens. 🙂 Dan ook nog een unieke ervaring om mascara te kopen. Wat een concept. Een jaar lang ontvangen in zes leveringen. Fijn dat je zo enthousiast hierover bent. Al is het beetje jammer met tijdelijke break met Chanel. 😉 Leuk dat het waterproof is, komt idd mooi uit voor vakantieperiode.

  • Reply melikebeauty 22 juni 2016 at 19:04

   Haha ja die break zal nog wel even lastig worden, maar soms moet ik ook gewoon leren tevreden te zijn met wat ik heb;) Zo gek hoe je soms binding kunt hebben met een merk.

 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm 22 juni 2016 at 17:17

  Lijkt mij een fijne mascara! Geeft inderdaad veel volume 🙂

 • Reply Carolina 22 juni 2016 at 18:42

  Supernice ik was idd al benieuwd naar je resultaten.
  De verpakking ziet er idd goed uit, het straalt wel luxe uit!
  Hoe zit het ook alweer met het abbonement? Betaal je in een keer voor alle leveringen? Of per keer?
  Ik zit eraan te denken om het ook eens uit te proberen.

  Groetjes

  • Reply melikebeauty 22 juni 2016 at 19:06

   Hihi ja echt heel leuk he!!Je betaalt per keer en niet vooraf dus dat is wel fijn. Ook kun je zelf de frequentie bepalen.

 • Reply Evelien 22 juni 2016 at 20:22

  Wat een superleuke prijs die je hebt gewonnen! Leuk concept ook. Ik vind deze mascara er erg goed uit zien, ook qua resultaat.

 • Reply Astrid 23 juni 2016 at 10:10

  Wat een mooi borsteltje, ziet er heel goed uit! Ben benieuwd hoe de andere mascara´s je gaan bevallen.

 • Reply dramaqueen9222 23 juni 2016 at 12:53

  Wat een bijzonder borsteltje! X

 • Reply orientalspiceandsomechocolate 23 juni 2016 at 12:58

  Wat een apart concept zeg! Blijft de mascara ook goed zitten? Ik hou niet van waterproof mascara, maar nog minder van pandabeer oogjes ;-).

  • Reply melikebeauty 23 juni 2016 at 22:13

   Haha daar heb ik ook heel snel last van. De mascara die ik nu heb getest is niet waterproof maar lekte niet uit gelukkig;) De waterproof moet ik nog testen dus ik hou je op de hoogte!

 • Reply Miss 23 juni 2016 at 16:52

  Ik kan ook niet echt zonder mascara! Geniet van je beide vakanties! En deze mascara ziet er best goed uit!

 • Reply Anouk 23 juni 2016 at 18:19

  Ziet er goed uit! En heerlijk dat je naar Turkije en Portugal gaat!

 • Reply rachelkromdijk 24 juni 2016 at 14:52

  wat leuk dat je dit product hebt gewonnen liefs x

 • Reply debbeautygoddessnl 24 juni 2016 at 22:18

  Wat een ontzettend leuk concept, een mascara in abonnementsvorm. En helemaal té gek dat je zo\’n abonnement gewonnen hebt. Leuk om steeds verschillende mascara\’s met andere borsteltjes en werkingen te testen. Een goede manier om je holy grail te vinden.Ik blijf ook altijd zoeken naar nóg betere mascara\’s.

  Indrukwekkend dat je ém vergelijkt met je favoriete Chanel mascara, dat zegt zeker iets. Ik ben benieuwd naar de volgende mascara die je uitprobeert.

 • Reply kim 25 juni 2016 at 14:55

  Klinkt goed! Ik ga eigenlijk altijd voor een waterproof mascara. Mijn ogen tranen helaas heel snel!

 • Reply Claudia 3 juli 2016 at 10:32

  Wat een heerlijk vooruitzicht. Turkije en Portugal. Ik ga altijd voor een waterproof mascara. Wat leuk dat je dit product gewonnen hebt. Gefeliciteerd. Ik blijf ook maar zoeken naar de ware mascara.

 • Reply Review: Friday Mascara Big Splash en borsteltjes – MeLikeBeauty 2 september 2016 at 06:11

  […] Verder zijn de mascara’s niet getest op dieren en is de kwaliteit naar mijn idee heel erg goed. Dit kun je ook terug lezen in mijn vorige blog hierover. Daar testte ik de Extreme Volume mascara. Heb je die blog gemist? https://melikebeauty.com/2016/06/22/reviewfriday-extreme-volume-mascara/ […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *