Review: Golden Rose Foundation stick

Een foundation in stick vorm heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Eigenlijk wist ik helemaal niet dat dit bestond;). Ik heb onlangs een aantal leuke producten ontvangen van Golden Rose, waaronder dus drie foundation sticks. Het leek mij in de eerste instantie wel vreemd om foundation in een stick vorm te gaan gebruiken. Maar voor alles moet een eerste keer zijn!

Voor degenen die mijn vorige post niet hebben gelezen vertel ik nog graag even iets over het merk Golden Rose. Ik kan mij namelijk voorstellen dat niet iedereen dit kent. Het is een make-up merk dat al jaren kwalitatief hoogwaardige producten maakt en budget vriendelijk is. Daarnaast is het dieproefvrij, milieubewust en duurzaam. Het is verkrijgbaar in 93 landen. In Nederland is er nu een fysieke winkel in Haarlem en uiteraard een webshop: http://www.goldenshops.nl. De webshop is naar mijn idee echt een aanrader. De winkel ben ik zelf nooit geweest, maar als ik ooit in Haarlem kom zal hem zeker bezoeken.

Het leek mij leuk om eerst een foto te posten zonder foundation. Nouja leuk? Niet mijn mooiste foto’s vind ik zelf;). Ik ben nog erg bleek en ik merk dat mijn huid wel een kleurtje kan gebruiken. De zon is nog steeds niet echt doorgebroken en ik kan niet wachten om een gezond zongebruind kleurtje te krijgen. Nog even geduld denk ik, maar gelukkig is er foundation uitgevonden!

Niet alle kleuren die ik heb ontvangen passen nu bij mijn tint. Ik heb de meest lichte over mijn hele gezicht verdeeld en met de twee donkerdere kleuren een beetje geshaped. Dat is denk ik wel het grootste voordeel dat ik heb ontdekt aan foundation in stick vorm. Je kunt er makkelijk stroken mee aanbrengen en deze goed uitblenden. Verder merk ik ook dat de substantie heel dekkend is. Het lijkt meer geconcentreerd doordat het in een stick is geperst. Wat ik zelf ook echt een voordeel vind is dat het mijn huid totaal niet uitdroogt. Ik heb een hele droge huid en met sommige foundations werkt dit echt niet mee. Hoe droger de foundation maakt hoe beter mijn fijne lijntjes te zien zijn.

De foundations kosten 9,95 per stuk. Er zijn 7 verschillende kleuren. De kleuren die ik heb getest zijn nummer 2, 5 en 8. Ik vind de prijs en kwaliteit verhouding van Golden Rose tot nu toe verassend goed. Vooral op het gebied van pigmentatie en dekking heb ik tot toe ervaren dat het echt uitblinkt. Hieronder het resultaat met foundation.

 

Ik heb nog een aantal producten die ik moet testen en ik kan eerlijk gezegd niet wachten. Wil je ook graag iets proberen van Golden Rose dan heb ik een leuke korting voor je. Door de code MELIKEBEAUTYSPECIAL te gebruiken krijg je namelijk tot eind augustus 15% extra korting. Dit kun je online gebruiken op de webshop: www.goldenshops.nl

Hebben jullie wel eens foundations in stick vorm geprobeerd?

Liefs,

Melike

 

17 thoughts on “Review: Golden Rose Foundation stick

 • Reply Jill Martin 25 juni 2016 at 17:33

  Nog nooit geprobeerd, maar lijkt me wel goed! En de prijs is ook een meevaller 🙂 xxx

 • Reply Babs 25 juni 2016 at 19:29

  Die ken ik, althans foundations in stick vorm. vroeger gebruikte ik die ook. En mijn zussen. Zo had je ook blushers in stick vorm. (toen heette het rouge ;))
  Meestal waren de foundations heel droog, wat goed dat deze beter zijn.
  En dekkend, ja, dat waren ze ook!
  Jij hebt ook zo een bleke huid als ik, zie ik. en je ziet er gewoon leuk uit hoor, Ook zonder foundation 🙂

  • Reply melikebeauty 26 juni 2016 at 22:01

   Oh wat lief dankjewel! Wat grappig dat dit er vroeger dus meer was, heb ik ook weer wat geleerd;) Deze is gelukkig niet droog.

 • Reply zazazoobeauty 25 juni 2016 at 21:16

  Nog nooit geprobeerd, maar dit klinkt heel goed! Ken het merk zelf nog niet, leuk om iets nieuws te ontdekken zo 🙂

 • Reply Mariska 26 juni 2016 at 10:30

  Hee ik ga eens in de Golden Rose winkel hier kijken! Handig 😀 Hoop dat dit ook een beetje werkt met een droge huid.

  • Reply melikebeauty 26 juni 2016 at 22:02

   Zou ik zeker doen;) Ik heb zelf een hele droge huid en hij blijft fijn aanvoelen. Ik denk dat dit wel een van de grootste pluspunten is.

 • Reply Elif 26 juni 2016 at 22:17

  Hi ladies! Melike wat een leuke stukje bedankt voor je enthausiasme! De sticks kunnen tevens gebruikt worden om te contouren vandaar de donkere tinten, just try it 🙂 groetjess

 • Reply jeapiebel 27 juni 2016 at 19:21

  Ik heb het in de winkel in Haarlem wel gezien, maar nog nooit binnen geweest. Na je review ga ik het zeker proberen. Ik ben benieuwd naar een pigmentatie en goede dekking van het merk. Foundationstick heb ik nog nooit gebruikt, meestal pak ik een liquid foundation. 

  • Reply melikebeauty 27 juni 2016 at 21:29

   Oh leuk! Ik ben heel benieuwd hoe jij het gaat vinden!

 • Reply Yvonne 27 juni 2016 at 20:06

  Dit soort sticks brengen mij terug in de 80s en dat zal nooit meer verdwijnen denk ik. Op een dag ga ik het weer eens proberen!

  • Reply melikebeauty 27 juni 2016 at 21:30

   Hihi ik wist helemaal niet dat dit eigenlijk iets van de jaren 80 was. Het zal vast beter zijn dan toen!

 • Reply Gea 27 juni 2016 at 22:49

  Ik heb het nog nooit geprobeerd, maar het lijkt mij wel fijn 😉 leuke en vooral enthousiaste review!

 • Reply debbeautygoddessnl 28 juni 2016 at 15:58

  Wat een mooi en subtiel resultaat. Fijn dat er ook zoveel tinten beschikbaar zijn. Ik heb zelf overigens nog nooit een foundation in stick vorm gebruikt. Voor shapen lijkt de foundation stick me ook enorm handig. Ik ben benieuwd naar de andere producten die je van Golden Rose voor ons zal reviewen!

 • Reply Astrid 30 juni 2016 at 09:07

  Ze hebben best leuke dingen he bij Golden Rose? Mooi resultaat met deze sticks. Ook handig dat je met meerdere kleuren zo kunt werken.

 • Reply www.jouvence.nl 30 juni 2016 at 18:08

  Nog nooit geprobeerd in stick vorm, maar lijkt me best fijn. Het resultaat vind ik ook erg mooi xx

 • Reply Claudia 3 juli 2016 at 10:16

  Ik gebruik toevallig de foundation stick van Shiseido. Bevalt mij heel goed. Ik vind het resultaat bij jou er mooi uit zien. Ik zie zeker verschil maar met subtiele dekking.

 • Reply Marieke beers 23 juni 2017 at 11:06

  Echt een super fijne foundation. Ik gebruik nu ook de donkerste en lichtste stik om te contouren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *