Review: Golden Rose Terracotta Stardust

Het is eindelijk warm! Dit betekent natuurlijk dat een zongebruinde huid steeds dichterbij komt. Toch vind ik het ook altijd leuk om mijn huid hier een handje bij te helpen. Ik vind het heel mooi om een beetje extra bronzer op te doen als de zon schijnt. Ik testte Golden Rose Terracota Stardust.

Jullie hebben het merk Golden Rose al een paar keer voorbij zien komen op mijn blog. Ik heb een aantal producten van ze ontvangen die ik mocht uittesten. Golden Rose is een merk dat wat minder bekend is in Nederland en dat is naar mijn idee zeker niet terecht. Wereldwijd is het een groot cosmetica merk en is het verkrijgbaar in 93 landen. De kwaliteit is hoogwaardig en de prijs budgetvriendelijk. Daarnaast is het dierproefvrij, milieubewust en duurzaam. Er is nu een fysieke winkel in Haarlem, dus als je daar ooit in de buurt bent zou ik zeker aanraden eens binnen te lopen. Verder is het makkelijk online te bestellen in de webshop: www.goldenshops.nl

Ik heb de terracotta stardust bewaard tot mijn eigen huid ook wat bruiner was. Ik heb de poeder subtiel op mijn wangen, voorhoofd en bij mijn haarlijn aangebracht voor een natuurlijk sunkissed effect.

Hieronder zonder de Terracotta Stardust:

 

En hier met:

 

Ik ben wederom heel enthousiast over dit product. Ik vind dat hij mijn huid stralender maakt en geeft mijn sunkissed look net even iets extra’s. Verder blijft hij de hele dag goed zitten.  In de omschrijving wordt aangegeven dat het een parelachtige, heldere natuurlijke uitstraling geeft. Wat mij als eerste opviel bij het aanbrengen dat het inderdaad echt een beetje glinstert. Dit is op een mooie subtiele manier waardoor je er net even wat frisser uitziet. Verder blijft hij goed zitten en is hij ook goed te doseren. Ik vond de kleur in het eerste opzicht iets te donker lijken. Doordat hij heel licht van structuur is valt dit heel erg mee. Je kunt hem zelf opbouwen. Zelf heb ik kleur 107 gebruikt. De poeder wordt omschreven als een blush, maar naar mijn idee kun je er veel meer mee. Ik heb hem zelf meer als bronzer gebruikt. Hij is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren en kost 18,50 euro. Kleur 108 is bijvoorbeeld een stuk lichter en ook ideaal als highlighter. Verder zijn er een aantal kleuren met een rozere ondertoon. Wil je ze zelf bekijken? Golden Rose Terracotta Stardust

Mocht je iets gaan bestellen bij Golden Rose heb ik nog een leuke kortingscode voor je. deze is geldig tot eind augustus. Het enige wat je hoeft te doen is: MELIKEBEAUTYSPECIAL bij je bestelling in te vullen.

Liefs,

Melike

 

15 thoughts on “Review: Golden Rose Terracotta Stardust

 • Reply Babs 20 augustus 2016 at 09:28

  Dat heb je mooi opgebracht… inderdaad, je moet hiervoor al een beetje kleur hebben. Ik ben zo ontzettend bleek momenteel (scary wit) dat ik mij daar niet aan mag wagen.
  Leuke blouse draag je overigens!

  • Reply melikebeauty 22 augustus 2016 at 21:25

   Misschien wordt je de komende dagen wel een beetje bruin, er komt een hittegolf aan als het goed is;) Dankjewel hihi, ik vind de blouse ook heel mooi!

 • Reply zazazoobeauty 20 augustus 2016 at 10:38

  Ja die blouse is inderdaad superleuk! De bronzen overigens ook haha, staat je heel mooi

  • Reply melikebeauty 22 augustus 2016 at 21:26

   Hihi dankje ik ben ook heel blij met de blouse;)

 • Reply hillybillybeauty 20 augustus 2016 at 17:48

  Ik ben altijd heel voorzichtig met bronzer. Bij mij zie je het zo goed zitten, dat ik erg moet oppassen dat het niet overdone is. Erg mooi bij jou!

 • Reply Dascha 21 augustus 2016 at 09:59

  Staat je erg mooi.

  Liefs,
  Dascha

 • Reply annagerriee 21 augustus 2016 at 15:12

  Het geeft je echt een sunkissed gloed inderdaad, mooi!

 • Reply Beauty45plus 21 augustus 2016 at 20:20

  Staat je mooi en een beetje glans in een bronzer vind ik wel mooi altijd.

 • Reply debbeautygoddessnl 22 augustus 2016 at 07:15

  Wat een mooi resultaat! Geeft je sunkissed huidje net iets extra\’s. Golden Rose is qua make-up inderdaad nog niet zo bekend, maar daar ga jij ze een handje bij helpen. Ik ken hun nagellak al wel. Ik was destijds helemaal gek van hun nagellak met flakes.

 • Reply janadw 25 augustus 2016 at 12:35

  Ziet er een heel leuk product uit! Net alsof je lekker enkele weekjes in het zonnetje hebt gelegen 🙂

 • Reply melikeseckin 25 augustus 2016 at 17:03

  Staat je heel goed! Je hebt het ook echt perfect aangebracht.

 • Reply Claudia 28 augustus 2016 at 10:00

  Mooie hoor! I love bronzers en deze staat je echt goed.! Ik heb trouwens nog een paar skincare producten liggen van Golden rose. Ben er erg benieuwd naar!

 • Reply orientalspiceandsomechocolate 28 augustus 2016 at 10:52

  Mooi kleurtje! Ik draag terracotta poeder vaak als blush haha (ook een tip voor in de winter ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *