Heb je een beetje herfst inspiratie nodig?Mijn favoriete outfit items voor de herfst

Het is herfst en ik merk dat het steeds weer wat kouder wordt. Ook al hou ik meer van de zomer, vind ik wat betreft kleding herfst altijd een heel leuk seizoen. Het is nog net niet te koud voor rokjes met dunne panty’s en je hoeft je nog niet zo dik in te pakken dat het eigenlijk niet meer uit maakt wat je draagt;)

Het leek mij daarom leuk om eens te laten zien wat ik nu echt fijn vind om te dragen, mocht je nog wat inspiratie nodig hebben;)

Lange oversized coat

Ik ben dol op lange jassen. Ik vind het toch iets stijlvols hebben om een lange jas te dragen. Vorig jaar heb ik deze jas bij Topshop gekocht en ik ben er nog steeds verliefd op. Soms doet hij mij wel een beetje denken aan een badjas, maar dat probeer meestal snel te vergeten haha. Hij heeft namelijk geen knopen of rits en is een beetje oversized.

wp-1476636133131.jpg

Truitjes en rokjes die volledig matchen

Ik raak altijd geobsedeerd door volledig matchende truitjes en rokjes. In mijn ervaring is dit heel moeilijk te vinden en als ik het dan vind moet ik het meteen kopen. Ik denk dat mijn obsessie hiervoor komt uit mijn obsessie voor Chanel. Een pakje dat helemaal matched geeft mij toch een beetje dat chanel pakje gevoel. Het setje op de foto heb ik onlangs gekocht bij de Costes.

wp-1476636210457.jpg

Panties met een printje

Je ziet het denk ik niet goed op de foto, maar de panty die ik aan heb heeft een soort vierkantjes. Ik vind het altijd leuk als panty’s dit soort details hebben. Maakt het net iets spannender dat gewoon zwart. Deze panty heb ik gekocht bij de Hema.

wp-1476636017070.jpg

 

Overknee laarzen

Deze trend zet al een aantal jaren door en is naar mijn idee bijna niet meer weg te denken. De laarzen die je ziet op de foto zijn net boven de knie en hebben een heel laag hakje. Ik hou van lange laarzen, maar ik wil ook niet een te hoog ‘pretty woman’ gehalte. Vandaar dat ik voor deze iets degelijkere optie ben gegaan die eigenlijk altijd kan. Ik heb deze onlangs gekocht bij de Zara.

wp-1476635879334.jpg

Heb jij een voorkeur als het gaat om herfst kleding? Wat draag jij het liefst?

Liefs,

Melike

13 thoughts on “Heb je een beetje herfst inspiratie nodig?Mijn favoriete outfit items voor de herfst

 • Reply Babs 17 oktober 2016 at 07:25

  Wat een geweldige outfit! Ik heb ook zo een soort jas gekocht, inderdaad wat je zegt… een soort badjas model. Had ik nooit aan gedacht! die jas van mij is niet half zo mooi als de jouwe, wat een prachtige kleur!
  Ik hou ook van matchende combi’s, die maken mij ook optisch langer.
  Panty’s met een printje vind ik ook zo leuk, ik zag laatst hele gave, met een kat erop, maar daar durf ik mij niet meer aan te wagen…
  Hahaha, het Pretty Women effect, ik snap wat je bedoeld. deze zijn veel leuker en veel comfortabeler!

 • Reply zazazoobeauty 17 oktober 2016 at 08:06

  Supermooie outfit! Je jas vind ik echt geweldig. Ook die kleur, heel mooi!!

 • Reply Mariska 17 oktober 2016 at 08:51

  Ik vind panties eigenlijk bijna altijd te koud xD Koukleum hier. Maar het staat je goed en die jas is ook prachtig 😀

 • Reply jeapiebel 17 oktober 2016 at 09:18

  Leuk outfit heb je samengesteld. Ik hou ook van deze stijl. Chanel en pretty woman gevoel, wat wil je nog meer. 😉 wel merk ik dat als het koud begint te worden moet ik even wennen eerst dan grijp ik snel naar de spijkerbroek en pas laten weer een jurk met laarzen. De jas vind ik geweldig. Het staat je ook super.

 • Reply The Fashion Mom 17 oktober 2016 at 15:59

  Wauw, prachtig! De kleur van die jas is ook zo mooi! En I love your overkneeboots 😮 Topper!

 • Reply Beauty45plus 17 oktober 2016 at 16:17

  Die jas staat je prachtig, heel mooi!

 • Reply Evelien 17 oktober 2016 at 16:34

  Ohh, je okergele jas is zo mooi! <3 En die panty is ook veel leuker dan gewoon een zwarte ja!

 • Reply kim 18 oktober 2016 at 17:18

  Ik vind die foto onder het panty kopje zooo mooi! Hele leuke outfit! Ik wilde dit jaar overknee laarzen kopen, maar ben toch maar voor iets kortere laarzen gegaan haha.

 • Reply blogenbeauty 18 oktober 2016 at 18:16

  Ik kan me ook helemaal vinden in jouw stijl. De jas is jaloersmakend. Ik vind die kleur echt te gek.

 • Reply Kirsty 18 oktober 2016 at 18:21

  Mooie outfit! Ik houd ook van wat langere jassen in de herfst/winter. Die overknee laarzen vind ik heel leuk, ik ben zelf alleen bang dat ik geen leuk paar ga kunnen vinden omdat ik best wel klein ben. Normale laarzen vind ik gelukkig ook leuk.

 • Reply hillybillybeauty 18 oktober 2016 at 20:48

  Staat je goed! En die jas, wow, mooi! Ik draag sowieso altijd jurkjes, nu met iets dikkere panties dat wel. Met of een vest, leren jasje oid. Ik moet nog een nieuwe winterjas, dus ik ga daar nog lekker voor kijken.

 • Reply All About Bertina 19 oktober 2016 at 10:25

  Wauw! Wat een toffe outfit. Staat je echt prachtig <3

 • Reply debbeautygoddessnl 19 oktober 2016 at 19:35

  Wat een mooie foto’s! Die jas is echt super mooi, alleen de kleur vind ik al geweldig. Het is niet zo’n standaard kleur die je overal tegenkomt, love it! Hij zal vast ook heerlijk warm zitten. En je rode lipstick staat er ook heel mooi bij 😉 Het setje van Costes staat je ook super. Ik wil binnenkort ook eens naar deze winkel, toevallig sprak ik er gisteren nog met twee collega’s over. Ik moet mijn winter garderobe ook dringend eens een update geven… bedenk ik me nu ik jouw foto’s zie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *