Rode nagels kunnen altijd toch? Tenminste dat vind ik! Review: Pupa Lasting Color Gel Nail Polish en Pupa Gel Top Coat

Nagellak draag ik eerlijk gezegd veel te weinig. Ik ben er simpelweg soms een beetje te lui voor. Niet om het aan te brengen, maar wel om het goed bij te houden. Ik hou namelijk echt niet van chipjes en zo gauw ik ze zie wil ik mijn hele nagellak er meteen af halen. Ik heb dus een beetje een haat liefde verhouding met nagellak. Naast dat ik het dus vervelend vind om het constant opnieuw bij te werken, vind ik mooi gelakte nagels ook heel erg mooi. Ik kan er echt van genieten als ik met mooie verzorgde nagels de deur uit ga!

Onlangs ontving ik een heel mooi setje nagellak van Pupa ter review. Het bestond uit een glanzende topcoat en een mooie rode kleur. Eerlijk gezegd denk ik dat rood toch wel altijd mijn ultieme favoriet blijft als het gaat om nagellak, dus ik kon het niet weerstaan deze lakjes eens goed te testen. Ik heb zelf niet eerder nagellak van Pupa geprobeerd, dus ik was heel benieuwd!

Pupa Lasting color gel

20161016_181853.png

Het advies is om deze nagellak in twee lagen aan te brengen. Hij zou net zo snel drogen als een gewone nagellak en lang houdend zijn. De kleur die ik heb ontvangen is Romantic Elixer 039.  Hij is verkrijgbaar in 120 kleuren en kost 7,50 euro.

Pupa Gel Top Coat

20161016_182038.png

Deze topcoat kun je los gebruiken of in combinatie met een kleur. De topcoat zorgt ervoor dat de kleur langer mooi blijft en dat je nagellak langer houdt. Het advies is om een laagje over de lasting color gel aan te brengen.

Mijn ervaring?

Ik zal even de plus en minpunten op een rijtje zetten voor jullie.

20161016_181952.png

Pluspunten :

 • Droogt snel
 • De nagellak geeft een goede dekking (al bij een laagje)
 • De topcaot geeft een mooie glanzende finish
 • Je nagels verkleuren niet na het verwijderen.

Minpunten:

 • De nagellak houdt niet langer dan twee dagen bij mij

Met andere woorden zijn er dus meer pluspunten dan minpunten. Naast dat de nagellak heel snel droogde en heel goed dekte vond ik de rode kleur ook heel erg mooi. Het is een beetje de perfecte rood die altijd kan. Ik ga hem dan ook zeker vaker dragen.

Het nadeel dat hij dus niet heel lang bij mij bleef zitten vond ik wel jammer. Aan de andere kant denk ik dat dit ook ligt aan het feit dat ik behoorlijk heet douche en regelmatig sta af te wassen. Dit is natuurlijk niet bevorderlijk voor je nagellak;)

Pupa nagellak en make-up is verkrijgbaar in meerdere winkels en online.

Liefs,

Melike

 

 

 

14 thoughts on “Rode nagels kunnen altijd toch? Tenminste dat vind ik! Review: Pupa Lasting Color Gel Nail Polish en Pupa Gel Top Coat

 • Reply Oui Nathalie 19 oktober 2016 at 08:04

  Mooie nagellak! Ik vind het wel een groot voordeel dat hij zo snel droogd, ik heb er namelijk altijd last van dat ik te snel weer dingen wil gaan doen en dan mn nagels beschadigen ?

 • Reply zazazoobeauty 19 oktober 2016 at 09:54

  Helemaal met je eens! Maar ik vind het vooral mooi rond kerst. Deze kleur rood is trouwens echt heeeeel mooi!!

 • Reply All About Bertina 19 oktober 2016 at 10:23

  Wat een prachtig kleurtje. Wil zeker eens zo’n lakje van Pupa proberen, zeker nu ik weet dat deze lakjes ook zo snel drogen.Zelf ben ik niet zo van het rood tenzij het kerst of sinterklaas is. Wel jammer dat hij niet zo lang op je nagels blijft zitten. Leuk artikel!

 • Reply Babs 19 oktober 2016 at 10:24

  Mooi rood is zeker niet lelijk. de flesjes vind ik ook zo apart vormgegeven. Twee dagen is niet lang, sinds kort gebruik ik Essie gel couture en met de topcoat blijft deze heel lang zitten. Moet je echt een keer proberen. (wel verslavingsgevoelig)

 • Reply DisneyChicks.nl 19 oktober 2016 at 11:15

  Wat een mooie rode kleur! Jammer dat ie niet zo lang blijft zitten. Ik heb dit helaas ook met de meeste merken.

 • Reply Evelien 19 oktober 2016 at 13:06

  Wat een prachtige kleur! Echt heel chique rood. Wel jammer dat de langdurigheid zo minder is!

 • Reply The Fashion Mom 19 oktober 2016 at 18:55

  Wat een mooie kleur! En ik heb exact dezelfde haat-liefdesverhouding met nagellak, haha 🙂 Bij mij zou die dus ook maar 2 dagen houden. De prijs vind ik zeker ook een pluspunt!

 • Reply debbeautygoddessnl 19 oktober 2016 at 19:40

  Mooie klassieke rode kleur. Jammer dat deze zo kort blijft zitten. Ik gebruik zelf een topcoat van Essence en daarmee blijft mijn nagellak bijna een 5 dagen zitten en dan ben ik het ook wel zat moet ik eerlijk zeggen en weer toe aan wat nieuws 😉 Ik draag met schoonmaken vaak handschoenen, is beter voor je nagels maar ook voor je handen en raken ze minder uitgedroogd. Kan ik je zeker ook aanraden.

 • Reply jeapiebel 20 oktober 2016 at 20:37

  Het is een eye catcher qua kleur deze rode. Jammer, zeker dat bij jou, maar twee dagen blijven zitten. In de winter lak in wat minder vaak mijn nagels, raar eigenlijk.

 • Reply kim 21 oktober 2016 at 11:20

  Ja ik heb dus precies hetzelfde! Vaak ben ik er te lui voor, maar als ik ze dan lak, kan ik er ook echt van genieten en zeg ik echt 10x tegen mijn vriend: kijk nou wat een mooie nagellak!? haha. Mooi kleurtje, jammer dat hij het niet zo lang volhoudt..

 • Reply hillybillybeauty 21 oktober 2016 at 20:04

  Ik heb in Italië nog in een Pupa winkel rondgelopen. Ik heb toen ook een lakje meegenomen, voor de prijs een prima lakje. En rood is altijd goed!

 • Reply Mariëlle 22 oktober 2016 at 08:36

  Bij mij blijft nagellak sowieso nooit lang zitten haha! Het is wel een heel mooi kleurtje!

 • Reply Mariëlle 22 oktober 2016 at 08:36

  Bij mij blijft nagellak sowieso nooit lang zitten haha! Het is wel een heel mooi kleurtje!

 • Reply beautytag 30 oktober 2016 at 13:42

  Wat een prachtige kleur! Love it! Jammer dat het niet zo lang blijf zitten maar dat heb ik zowiezo met nagellak. Rood is wel mijn signature look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *