Mijn sweater weather make-up look!

Een van de voordelen van de herfst vind ik wel dat je een lekkere warme trui aan kunt trekken en daar intens van kunt genieten. Tenminste dat doe ik wel! Het is koud buiten en jij zit lekker op de bank met je lekkerste trui en een kopje thee of een glas wijn;). Wat wil je nog meer! Toch is dit natuurlijk vaak niet de meest charmante look, dus leek het me leuk om eens te laten zien hoe je deze look toch een beetje kunt oppimpen met een simpele make-up look.

Wat heb ik gebruikt?

20161023_173031.png

Dit zijn de zes items die ik heb gebruikt:

 • Lancome Grandiose mascara
 • Benefit Dandelion Blush
 • Mac wenkbrauwpotlood (kleur Stud)
 • Mac Mineralize foundation (kleur 020)
 • Ellis Faas Hot Lips (kleur L406)
 • Becca Champagne Pop

Hoe heb ik het gebruikt?

Eigenlijk vind ik de combinatie van deze zes producten perfect. Zo kun je door minimaal moeite te doen een mooie frisse look creëren.

Huid: Ik heb eerst de Mineralize foundation van Mac aangebracht over mijn gehele gezicht. Wat ik erg fijn vind aan deze foundation is dat hij heel licht aanvoelt en goed samensmelt met je huid. Daarnaast zitten er ook wat verzorgende bestanddelen in waardoor je huid prettig aan blijft voelen. Ik gebruik zelf kleur nummer 020. Zeker een aanrader!

Wenkbrauwen: Na de foundation waren mijn wenkbrauwen aan de beurt. Hier heb ik ook een potlood van mac voor. Dit is een met een dunne punt. Ik heb wel eens een met een dikkere punt gebruikt, maar mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar dit type. Ik kan hiermee mijn wenkbrauwen zachtjes inkleuren en goed omlijnen. Na het inkleuren borstel ik ze altijd even door om geen strepen effect te krijgen. De kleur die ik gebruik is stud.

Ogen: Ik heb de Becca Champagne Pop highlighter aangebracht op mijn oogleden. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar ik vind de kleur en de glans ook perfect voor op je ogen. Zo creëer je net even wat licht bij je ogen. Daarna heb ik de Grandiose mascara van Lancome aangebracht.

Lippen: Ik vind het altijd leuk om bij een vrij natuurlijke look een toch wat opvallendere kleur op mijn lippen te dragen. Zo maak je toch een beetje een statement bij je verder nonchalante sweater look. Dit lipproduct van Ellis Faas zat een tijd geleden in een beautybox. Sinds ik hem heb geprobeerd ben ik er helemaal weg van. Hij blijft namelijk super goed zitten en dekt heel erg goed. De kleur die ik heb gebruikt is L406.

Thats’s it!

Maar eh…

Ik heb helemaal geen zin om make-up te dragen als ik lekker in mijn sweater op de bank zit!

 

20161023_224930.png

Ok, ik heb zeker niet altijd zin om me helemaal op te maken als ik lekker in mijn warme sweater op de bank zit;). Het is dus echt niet zo dat ik altijd perfect opgemaakt op de bank zit! Dat gaat mij toch wel een beetje te ver. Maar soms voelt het gewoon net even wat beter met een leuk make-upje. Vandaar dat deze look ook zo simpel is en volgens mij maar vijf minuten hoeft te duren.

Maak jij je wel eens op als je deze hele dag op de bank gaat hangen?

Liefs,

Melike

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 thoughts on “Mijn sweater weather make-up look!

 • Reply zazazoobeauty 24 oktober 2016 at 07:46

  Ik maak me eigenlijk altijd op, zelfs als ik ziek ben haha. Mooie look hoor, die kleur lipstick vind ik je erg mooi staan!

 • Reply debbeautygoddessnl 24 oktober 2016 at 08:18

  Wat een mooie look! De lipstick staat je trouwens fantastisch! Daar maak je zeker een statement mee. Ik loop vaak op zondag zonder make-up rond of heel minimaal met een beetje mascara op en ik doe altijd wel iets aan mijn wenkbrauwen.

  • Reply melikebeauty 25 oktober 2016 at 21:00

   Hihi ja mijn wenkbrauwen en wimpers zijn ook wel het eerste waar ik altijd aan denk;) Dankjewel!!

 • Reply Beauty45plus 24 oktober 2016 at 09:45

  Ik vind het leuk om mezelf op te maken dus het komt heel weinig voor dat ik niets gebruik, maar soms heel soms op een thuisdag, ja 🙂

 • Reply Babs 24 oktober 2016 at 10:02

  Beeldschoon! Nee, ik doe geen make-up op als ik lekker thuis zit, vind ik heerlijk!
  Wat een prachtige make-up heb je!

  • Reply melikebeauty 25 oktober 2016 at 21:00

   Hihi dat is ook lekker toch! Dankjewel;)

 • Reply jeapiebel 24 oktober 2016 at 10:02

  Lekker genieten van de kou, met een warme trui en mooie make up, dat ben ik nu ook aan het doen. 😉 Benefit Dandelion Blush wat is hij mooi zoals je lippen kleur. Ik ben er fan van. Leuk opmaken op de bank hangen ik snap je helemaal.

 • Reply Evelien 24 oktober 2016 at 10:50

  Wat een mooie look, daarmee pimp je een Herfstige outfit zeker mee op! Ik vind vooral je lippen erg mooi, ze knallen gewoon! <3

 • Reply Blog & Beauty 24 oktober 2016 at 15:47

  Mooie look heb je gemaakt! Als ik de hele dag op de bank hang (komt weinig voor 😉 dan doe ik geen make-up op, dan zit ik liever helemaal clean op de bank.

 • Reply blogenbeauty 24 oktober 2016 at 15:48

  Mooie look heb je gemaakt! Als ik de hele dag op de bank hang (komt weinig voor 😉 dan doe ik geen make-up op, dan zit ik liever helemaal clean op de bank!

  • Reply melikebeauty 25 oktober 2016 at 21:02

   Dat is ook wel eens lekker toch! Ik heb er ook vaak te weinig tijd voor;)

 • Reply dirk1heidi 24 oktober 2016 at 17:54

  Wat een mooie look.

 • Reply Rebecca Denise 24 oktober 2016 at 18:44

  Wat een mooie look! Maar vooral de sweater vind ik erg mooi, die kleur is prachtig!
  Ik probeer meestal 1 dag in de week helemaal geen makeup te dragen en dan zit ik inderdaad meestal op de bank in een lekkere trui. Niks mis mee!

 • Reply annagerriee 24 oktober 2016 at 18:58

  Die lip kleur staat je erg mooi vind ik! Als ik de hele dag op de bank kan zitten, dan maak ik mij niet op hoor 🙂

  • Reply melikebeauty 25 oktober 2016 at 21:04

   Dat is ook lekker toch, dat doe ik ook regelmatig;)

 • Reply Susan 25 oktober 2016 at 06:10

  Ik doe thuis regelmatig geen makeup op. Alleen als ik daar echt zin in heb!

  • Reply melikebeauty 25 oktober 2016 at 21:04

   Ik denk dat dat ook het belangrijkste is. Thuis gewoon lekker doen als je er zin in hebt;)

 • Reply elisabethsmusthaves 25 oktober 2016 at 07:57

  Haha me too?? typische sweater weater make-up. Mooie lipstickleur kleur!

 • Reply hillybillybeauty 25 oktober 2016 at 09:17

  Eigenlijk maak ik mij altijd op. Het gebeurt zelden dat ik mij niet op maak. Hoe \”heftig\” ik mij opmaak verschilt dan wel natuurlijk. Op bankhangdagen is dit vaak meer een BB cream met wat mascara. Jouw look is ook heel mooi!

 • Reply Kirsty 25 oktober 2016 at 12:46

  Ik maak mij als ik de hele dag thuis op de bank ga hangen eigenlijk nooit op, omdat ik mijn kwasten dan meestal was haha! Zo vaak komt het ook niet voor dat ik de hele dag nergens heen ga eigenlijk.

 • Reply Gewoon Sher 25 oktober 2016 at 17:06

  Oeh mooi! Ik hou echt van sweater weather haha. Nu ik al een tijd ziek ben maak ik me echter niet meer elke dag op. Vind het dan niet zo comfortabel om met make up op in bed te liggen haha

  • Reply melikebeauty 25 oktober 2016 at 21:08

   Oh wat rot dat je ziek bent, is het ernstig? Haha nee make-up op terwijl je ziek in bed ligt vind ik ook echt te ver gaan;)

 • Reply The Fashion Mom 26 oktober 2016 at 10:39

  Wat ben je weer mooi Melike! Heeel af en toe draag ik geen make-up, maar zonder foundation en wat mascara kan ik toch moeilijk. Zelfs tijdens het bankhangen hihi 🙂

 • Reply beautytag 30 oktober 2016 at 13:39

  Wat zie je er mooi uit Melike en die lippenstift echt wauw! Ik ga eigenlijk bijna niet de deur uit zonder make up hahaha. Thuis wel hoor, lekker bankjoggen met mijn pyjama aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *