Review: Smashbox Cosmetics Be Legendary Lipstick

Lipstick is iets dat ik eigenlijk iedere dag draag, ik kan er niet zonder. Meestal zijn het roodtinten, maar ik merk dat ik de laatste tijd ook wat meer experimenteer.

Daarom was ik heel blij dat ik onlangs deze lipstick van Smashbox ontving. Ik ken het merk Smashbox vooral van de primers. Daar staat het merk echt bekend om. Een aantal jaren geleden kon ik mijn geluk niet op toen ik ontdekte dat het te koop was bij de Douglas. De beauty junkie die ik ben kende het natuurlijk al lang. De make-up van Smashbox is speciaal ontwikkeld om je altijd camera ready te maken. Wie wil dat nu niet? De lipsticks van het merk kende ik nog niet, dus ik was in ieder geval heel benieuwd!

Be Legendary Lipstick

De lipstick is verkrijgbaar in twee varianten: Cream en Matte.

Cream: Deze lipstick is verrijkt met karitéboter om je lippen te hydrateren. Ook is er vitamine c en e aan toegevoegd om je lippen te beschermen en te perfectioneren. Het is een rijke creme formule die een mooie glans finish achterlaat.

Matte: Deze lipstick is ook verrijkt met vitamine c en e om je lippen te voeden en beschermen. Daarnaast zou hij zacht aanvoelen en de hele dag goed op zijn plaats blijven.

De lipsticks zijn verkrijgbaar in 38 tinten, wat ik zelf behoorlijk veel vind!

Mijn ervaring?

Ik ontving een cream variant in de kleur cognac. De naam van deze lipsticks vond ik meteen geweldig, als je mijn blog al langer volgt weet je dat ik daar iets mee heb. Ik koppel altijd meteen een gevoel aan een naam en het gevoel om er legendarisch uit te zien spreekt mij wel aan;).

De verpakking is simpel en compact. Dat vind ik zelf heel fijn, want zo kun je hem makkelijk vasthouden en meenemen.

20170102_192910

Op de swatch kun je zien dat de kleur iets weg heeft van bruin, oranje en rood. Echt een combi kleur dus.

20170102_192933Wat mij meteen opviel was dat hij heel dekkend was en een mooie glans gaf. Hij blijft bij mij minimaal 4 uur lang perfect zitten, wat ik zelf behoorlijk lang vind voor een creamy lipstick. De kleur vind ik heel bijzonder. Het zou in de eerste instantie niet direct een kleur zijn die ik zou pakken, maar toen ik hem eenmaal op deed was ik juist heel blij verrast. Hij is subtiel en toch aanwezig. Echt een mooi warm winter kleurtje. Ook vind ik het wel leuk om weer eens een niet matte optie te dragen. Dit voelt toch een stuk zachter aan op mijn lippen. Met dit koude weer is het extra fijn denk ik om juist een verzorgende lipstick te dragen.

20170102_194909

De Be Legendary lipsticks van Smashbox kosten 22,00 euro. Dat is zeker niet goedkoop, maar als ik naar de prijs kwaliteit verhouding kijk vind ik het wel terrecht. Je kunt de producten van het merk onder andere kopen bij Douglas.

Ken jij deze lipsticks al?

Liefs,

Melike

10 thoughts on “Review: Smashbox Cosmetics Be Legendary Lipstick

  • Reply Florentine 2 januari 2017 at 21:34

    Wauw! Ik vind ze leuk.
    Wat een super super gave naam heeft jouw blog, echt heel cool 🙂
    Ik vind dat je een super mooie blog hebt!
    Liefs, Florentine

  • Reply Kirsty 3 januari 2017 at 12:04

    Wat een mooie kleur zeg, staat je goed! Ik ben al een tijdje benieuwd naar de lipsticks van Smashbox.

  • Reply Deb 3 januari 2017 at 14:27

    Leuk dat je doordat je deze tint opgestuurd kreeg toch even uit je comfort zone moest van rode lipstick 😉 Ik vind ém je prachtig staan en dit is ook een kleurtje dat ik zelf graag zou dragen. Je hebt me heel benieuwd gemaakt naar deze lipstick want zoals je ém omschrijft (houdbaarheid van 4 uur vind ik ook top!) klinkt ie legendarisch!

  • Reply Yvonne 3 januari 2017 at 17:53

    Ja hoor daar is weer iets waarover ik veel goeds gelezen hebt, maar ik zeg tegen mezelf dat het onzin is om te kopen. Maar proberen wil ik het wel gelukkig is het jaar nog lang 🙂

  • Reply Babs 3 januari 2017 at 18:49

    4 uur lang, dat vind ik behoorlijk lang voor een lipstick! Deze kleur is echt prachtig, die zou mij ook goed staan. Echt een chique kleur, maar ook heel sexy!

  • Reply Marsha 3 januari 2017 at 19:51

    Ik vind het een mooie kleur! Alleen voor die prijs zou ik hem niet nemen haha.

  • Reply Anna Gerrie 3 januari 2017 at 20:51

    Ik kende de lipsticks van Smashbox nog niet, maar ik vind de tint wel erg mooi! Vier uur draagbaarheid is zeker lang 🙂

  • Reply jeapiebel 4 januari 2017 at 10:27

    De prijs kwaliteit verhouding als het goed is waarom niet. In dit geval kunnen wij beter onszelf lekker verwennen. Leuk dat je mag matte zowel creme uitproberen. 🙂

  • Reply Jouvence 4 januari 2017 at 16:45

    Mooie kleur, staat je goed! Ik ken het merk wel, maar heb er nog nooit iets van geprobeerd. xx

  • Reply The Fashion Mom 8 januari 2017 at 20:35

    Ik kende het merk niet maar wauw wat een mooie lipstick! Staat je heel goed 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *