Mijn vijf meest gelezen blogs van 2016!

Deze week staat mijn blog een beetje in het teken van terugblikken en vooruit kijken. Dat hebben jullie vast al kunnen merken aan mij vorige blogpost. Het leek me leuk om ook te delen welke blogs dit jaar het meest werden gelezen.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het soms echt onvoorspelbaar vind welke blogs veel gelezen gaan worden. Dat zal je vast ook merken aan dit lijstje. Toch kan ik er ook een aantal conclusies uit trekken. Zo merk ik dat blogs met een persoonlijker tintje het altijd heel goed doen. Wat betreft producten, zijn het vaak toch de minder bekende en nieuwere producten. En soms moet je gewoon echt verassend zijn. Verrassend zijn is naar mijn idee echt de grootste uitdaging. Er zijn zoveel leuke blogs, maar eerlijk is eerlijk we hebben het vaak over hetzelfde. Logisch ook, want er zijn vaak producten die op dat moment gewoon het populairst zijn. Toch vind het ook altijd heel erg leuk om ook echt iets te posten dat minder verwacht wordt. Dat lukt alleen als het op dat moment in mij op komt. Misschien kunnen jullie mijn blog over de Chanel kast inspiratie nog herinneren? Hij komt in ieder geval voor in dit rijtje!

Nummer 1

20160627_193519.jpg

Een blog die nog steeds dagelijks een paar honderd keer gelezen wordt is deze: https://melikebeauty.com/2016/06/30/zomerblond-of-is-het-meer-oranje-is-zilvershampoo-de-oplossing-review-fudge-clean-blonde-violet-toning-shampoo-en-conditioner/

Ik denk dat het mij nog het meest een raadsel is waarom dit mijn populairste artikel is! Het gaat over zilver shampoo van Fudge. Heb je blond geverfd haar? Dan zou ik hem zeker even lezen!

Nummer 2

wp-1467578262208.jpg

Stipt op nummer twee staat mijn blog over mijn no make-up week. Ik ben nog steeds heel trots dat ik deze blog heb gemaakt. Het was namelijk een behoorlijke uitdaging om een week zonder make-up rond te lopen. Lees mee hoe dit ging: https://melikebeauty.com/2016/07/04/ik-droeg-een-week-geen-make-up-en-dit-is-wat-er-gebeurde/

Nummer 3

image

Deze blog was ontstaan na een bezoekje aan de Ikea. Ik had nooit verwacht dat ik een blog over een kast zou schrijven, maar deze kast had het gewoon verdiend! Lees mee over mijn ultieme Chanel inspiratie kast: https://melikebeauty.com/2016/04/30/coco-chanel-kamer-inspiratie-bij-de-ikea-mijn-ultieme-wishlist-make-up-tafel/

Nummer 4

image

In de zomer schreef ik een blog over Kiko. Bijna iedere dag zie ik dat hij gelezen wordt. Lees je mee wat ik kocht? Dat kan hier: https://melikebeauty.com/2016/05/03/ik-ging-naar-de-kiko-en-ik-nam-mee-review-kiko-sushine-dd-cream-kiko-wanderlust-facebrush-en-foundation-face-brush/

Nummer 5

20161211_220140

Dit is een hele recente blog over het event dat ik van de Kruidvat heb mogen bijwonen. Heb je het gemist? Dan kun je hem hier nog even lezen: https://melikebeauty.com/2016/12/12/kruidvat-moments-of-me-het-event/

Zo dat waren ze! Ik ben heel benieuwd of er blogs tussen zitten die jullie nog niet hadden gelezen? Of dat er juist andere blogs tussen hadden moeten staan, die jullie het meest bij zijn gebleven?

Liefs,

Melike

 

7 thoughts on “Mijn vijf meest gelezen blogs van 2016!

 • Reply Deb 29 december 2016 at 08:26

  Wat een leuk overzicht! Jouw artikel van jouw no make-up week staat me nog heel goed bij en vind ik heel sterk, Ik heb er diep respect voor en zou het echt niet gedurfd hebben. Ondanks dat ik het niet zelf zou durven heb je er wel mijn ogen mee geopend. Zeker een artikel om super trots op te zijn. De andere artikelen (ik heb ze allemaal gelezen) heb ik ook met veel plezier gelezen, je hebt sowieso een fijne en heel eigen schrijfstijl (daarmee onderscheid je je zeker!!) dus ik zou zeggen: ga lekker zo door!!

 • Reply Anusha 29 december 2016 at 09:07

  Wat enorm leuk deze terugblik!!

  • Reply Melike 31 december 2016 at 17:25

   Dankjewel meid!! Hopelijk tot gauw en alvast een gelukkig nieuwjaar!!

 • Reply jeapiebel 29 december 2016 at 10:32

  Altijd leuk om te weten voor jezelf welke blog het meest wordt gelezen. Het is soms zeker echt de post wat je niet verwacht.

 • Reply Jouvence 29 december 2016 at 19:33

  Leuk overzicht! De kast van de Ikea is erg mooi. xx

 • Reply Babs 30 december 2016 at 09:00

  De no make-up week, ik weet hem nog…de kast, het event. Het was bij mij ook best verrassend, vaak producten of artikelen waar mensen volgens mij bewust meer over willen weten! En persoonlijke dingen, zeker ook de mindere momenten schijnen enorm aan te trekken.

 • Reply hillybillybeauty 2 januari 2017 at 14:48

  Wat grappig dat de nummer 1 zo ontzettend vaak wordt gelezen nog zeg! Ik heb de meeste wel gelezen, snap ook wel dat dit een top 5 is. De No make-up week is mijn favoriet! Nog de beste wensen voor 2017 trouwens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *