Een paar items uit de Lancôme lente collectie 2017! Review: Lancôme Juicy Shaker Top Gum en Gradiôse Liner Bois De Rose

Een tijdje geleden was ik aanwezig bij het eerste Maison Lancôme event van het jaar. Die avond stond in het teken van de nieuwe lente collectie. Heb je deze blog gemist? Dan kun je hem hier nog even terug lezen: maison-lancome-event.

In deze blog laat ik jullie twee items zien uit de collectie en er komen nog meer reviews aan!

Juicy Shaker Top Gum

Misschien kenden sommigen van jullie de juicy shaker al! Voor degenen die dit helemaal gemist hebben zal ik nog even uitleggen wat dit voor een product is. De juicy shaker is een lipgloss, maar dan op olie basis. Het is dus eigenlijk een lip olie. De naam shaker zegt het al, je moet hem namelijk even schudden voor gebruik. Door hem te schudden mengt de kleur zich goed met de olie.

Het idee om dit product te ontwikkelen is eigenlijk ontstaan uit twee producten die Lancôme al had. Namelijk een lippenstift genaamd ‘Shaker’ uit 1946 en de revolutionaire uitvinding van Lancôme in 2001 toen ze lipgloss in een tube lanceerden genaamd ‘Juicy Tube’.

Doordat de Juicy Shaker een olie is, verzorgt hij je lippen enorm en gaan je lippen mooi glanzen. Daarnaast is een groot probleem dat bij veel lipglossen voorkomt opgelost. Hij plakt namelijk niet!

Aan de nieuwe lente collectie van Lancôme zijn een aantal leuke kleuren toegevoegd waaronder de kleur ‘Top gum’ die in mijn goodiebag zat.

Mijn ervaring?

Ik heb zelf een hekel aan lipgloss, omdat het plakt. Ik draag mijn haar vaak los en ik vind het vreselijk als ik constant mijn haar van mijn lippen af moet halen. De juicy shaker had wat dat betreft al meteen een puntje voor bij mij;). Het aanbrengen van het product vind ik ook heel fijn werken. De olie komt uit een zacht kussentje en je hoeft het dus niet zelf met je handen aan te brengen.

De kleur zelf is heel subtiel. Je ziet dat het een klein beetje roze is. Dat vind ik zelf wel heel mooi bij een lipgloss. Een klein beetje kleur, net genoeg om het wel te kunnen zien. Dat is eigenlijk ook de kracht van Lancôme voor mij. De producten zijn altijd heel subtiel. Ze maken je mooier, maar nemen je gezicht niet over.

 Gradiôse Liner Bois De Rose

 

Ik heb eerder een review geschreven over de grandiôse Liner. Ik was toen een beetje teleurgesteld in het product, omdat ik hem moeilijk in gebruik vond. In de review gaf ik aan dat ik hem nog wat langer zou gebruiken, om te kijken of het beter werd. Heel eerlijk gezegd heb ik hem daarna toch laten liggen.

Er waren twee dingen waar ik tegenaan liep. Als ik hem aanbracht in de gebogen vorm lukte het mij niet een strakke lijn te trekken. Daarnaast droogde hij zo snel op, dat ik een foutje ook niet makkelijk kon corrigeren.

Op het event zelf heb ik daarom na de presentaties aan Lancôme’s  nationale make-up artist Julliete Westenbroek gevraagd, hoe het nu zat met de eyeliner. Ze heeft mij uitgelegd dat je de gradiôse liner echt even moest leren begrijpen. Hij is juist ontwikkeld om het je makkelijker te maken bij het aanbrengen. Door de eyeliner te buigen kun je het kwastje in de lengte tegen je wimperrand aandrukken en hoef je dus eigenlijk helemaal niet te kunnen tekenen. Dat hij verder heel snel droogt voorkomt knoeien. Wat wel heel belangrijk is, is dat je hem meteen weer dicht doet na gebruik. Hij kan namelijk ook snel drogen in het potje.

Aan de nieuwe lente collectie van Lancôme  zijn een aantal kleuren toegevoegd. Zo zit er bijvoorbeeld ook een knalroze bij. De kleur die ik heb gekregen is 09.

Mijn ervaring nu?

De Gradiôse Liner in mijn goody bag was niet zwart, Het is een soort donker grijs met roze metalic. Een hele bijzondere kleur die ik in ieder geval nooit eerder heb gezien. Ik was naast de werking daarom ook heel benieuwd hoe de kleur zou staan. Met de tips van Julliete Westenbroek ben ik aan de slag gegaan. Ik was heel benieuwd!

Ik heb de eyeliner gebogen en zo met de punt in de lengte aangebracht en het ging goed! Toen ik de kleur op mijn ogen zag, heb ik besloten hem in een iets bredere lijn aan te brengen. Doordat hij niet zwart is kan dit namelijk heel goed en valt op een mooie manier op. Ik vind het heel leuk dat de kleur een klein beetje roze bevat, dat geeft me echt een lente gevoel. Ook wordt je eyeliner zo net iets speelser.

Het snel drogen is doordat ik nu beter met de eyeliner om kan gaan ook geen probleem meer. Verder vind ik bij deze eyeliner echt een heel groot pluspunt dat hij de hele dag goed blijft zitten en niet vervaagd. Als ik door de regen fiets naar mijn werk zit hij zelfs nog goed en dat kan ik van veel eyeliners niet zeggen. Een aanrader dus, mits je hem wel goed gebruikt.

Wat vind jij van deze producten?

Liefs,

Melike

3 thoughts on “Een paar items uit de Lancôme lente collectie 2017! Review: Lancôme Juicy Shaker Top Gum en Gradiôse Liner Bois De Rose

 • Reply Anna Gerrie 15 februari 2017 at 21:15

  De Juicy Shaker vind ik niet heel speciaal, maar wel lekker verzorgend. De kleur van de eyeliner vind ik wel heel gaaf! Al ben ik nu wel benieuwd hoe je die nu precies gebruikt, haha.

 • Reply The Fashion Mom 18 februari 2017 at 20:25

  Van die lipgloss heb ik nog nooit gehoord, maar ik gebruikte dan ook nog niks van Lancôme, hihi. Ik hou er ook wel van dat een lipgloss een subtiel kleurtje heeft. En wauw wat heb je een mooie wink gemaakt! Ik krijg dit maar niet onder de knie 🙂

 • Reply Deb 19 februari 2017 at 22:05

  Die juicy shaker vind ik zo leuk, hij heeft ook wel iets weg van een cocktail shaker. Fijn dat ie niet plakt ook!
  Naar de eyeliner ben ik heel benieuwd geworden. Ik heb hem nog niet gebruikt (ik heb de knalroze; best een heftige kleur hihi) maar dat ga ik binnenkort doen en dan ga ik zeker mijn voordeel doen met jouw tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *