Budget Lipstick? Review: E.L.F. hydraterende lippenstift

Lipstick is iets waar ik eigenlijk nooit zonder kan. Het komt dan ook bijna nooit voor dat ik zonder iets op mijn lippen de deur uitga. Het voelt anders echt alsof er iets mist;). Meestal draag ik rode tinten, maar ik merk dat ik de laatste tijd wel wat meer experimenteer.

MeLikeBeauty en budgetmerken

Onlangs heb ik een nieuw merk leren kennen. Dit is E.L.F. oftewel Eyes Lips Face. Het is een budget merk waar ik al langere tijd nieuwsgierig naar ben. Misschien heb je het al wel gemerkt, maar ik ben meestal niet zo van de budget merken. Dat ik dus nieuwsgierig was naar een budget merk zegt wat! De reden dat ik meestal toch voor high end producten ga is eigenlijk simpel. Ik merk soms echt dat ze minder goed werken. Zeker niet bij alle, maar ik ben vaak teleurgesteld. Ook ben ik gewoon een beetje een ekster. Ik hou van de luxe uitstraling en ik durf dat best toe te geven;).

Waarom E.L.F. wel?

De filosofie achter E.L.F. is dat schoonheid voor iedereen beschikbaar moet zijn. De producten hebben een hoge kwaliteit en worden aangeboden voor een lage prijs. Dat beweren natuurlijk wel meer budget merken, maar door E.L.F. wordt ook uitgelegd hoe dit kan. De algemene kosten en marketingkosten worden laag gehouden, daarnaast worden de marges ook laag gehouden zodat je echt bijna alleen voor het product zelf betaald.

Misschien is dat ook de reden dat niet iedereen het kent. Je zult E.L.F. niet zo snel in een mega reclame campagne tegenkomen en dat kost bijvoorbeeld heel veel geld. Dat geld gaat in je product zodat je de kwaliteit krijgt die je verdiend. Ook is E.L.F. 100% dierproefvrij en dat is natuurlijk altijd fijn. Wil Je meer weten? Kijk dan op Eyeslipsface.nl

E.L.F. hydraterende lippenstift

Deze lipenstift kreeg ik toegestuurd in 8 kleuren. In totaal is hij verkrijgbaar in 18 kleuren. Het geeft een intense ultra gepigmenteerde kleur en het bevat shea boter. Ook is er vitamine A, C en E aan toegevoegd. Zo worden je lippen gevoed en verzorgd.

Ingrediënten:

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Petrolatum, Ceresin, Ethylexyl Palmitate, Hydrogenated Polycedene, Microcrystalline Wax (Cera Microcrystallina), Polybuten, Paraffin, Synthetic Beeswax, Polyethylene, Copernicia Cerifera (Caranuba) Wax, Silica Dimethyl Silylate, Fragrance (Parfum), Butryospermum Parkil (Shea) Butter, Retinyl Palmitate (VA), Tocopheryl Acetate (VE), Ascorbyl Palmitate (VC), Propylparaben

Swatches!

Van links naar rechts: Coral Cuty, Red Carpet, Flirty & Fabulous en Berry Kiss

 

Van Links naar rechts: Rosy Go Round, Marsala Blush, Velvet Rope en Crazy Cranberry

Mijn ervaring?

Ik had het al een beetje verwacht, maar wat betreft de kwaliteit klopt het echt wat E.L.F. beweerd. De lipsticks geven een hele goede dekking, voelen heerlijk zacht aan en blijven redelijk lang zitten. Met redelijk lang bedoel ik ongeveer 2 uur. Dat vind ik zelf lang voor een hydraterende lippenstift aangezien de substantie vergelijkbaar is met een lippenbalsem. Het is ook niet zo dat hij er na twee uur helemaal af is, maar je moet hem wel een beetje bijwerken;). Verder ben ik verliefd op de kleuren en is er zelfs een kleur bij waar ik een beetje geobsedeerd door ben geraakt!

Ik ben verrast dat de kleur die mijn favoriet is geworden aangezien het heel iets anders is dan ik normaal zou kiezen. Het was de kleur waar ik het meest aan twijfelde toen ik de verpakking opende. Het is namelijk de knal roze en het is de kleur Flirty & Fablulous op de swatches;).

 

Deze lippenstiften kosten 5 euro per stuk, dus zoals ik al zei zijn ze heel budget en is het waar wat E.L.F. beweerd. Een aanrader dus om te ontdekken!

Alle producten van E.L.F. zijn online te bestellen bij de webshop. Naast lippenstiften is er een groot assortiment van verschillende make-up en verzogingsproducten en allemaal voor een klein prijsje dus;).

Wil je de lipsticks meteen bekijken of wil je meer weten over het merk? Kijk dan even hier: E.L.F. hydraterende lippenstift

Kende jij dit merk al?

Liefs,

Melike

 

 

5 thoughts on “Budget Lipstick? Review: E.L.F. hydraterende lippenstift

  • Reply Mitu Zaman 27 februari 2017 at 21:34

    Whaaa, die kleur op je lippen staat je echt heel mooi! Je hebt me nieuwgierig gemaakt. Voor de prijs hoef je het niet te laten en dierproefvrij klinkt goed! 🙂 -xxx-

  • Reply Deb 28 februari 2017 at 12:34

    Wat een prachtige kleurtjes! Leuk dat je zo onverwacht verrast bent door een budgetmerk. De wonderen zijn de wereld nog niet uit 😉 .
    Ik ken E.L.F wel maar het is alweer een tijdje geleden dat ik er make-up kocht. Flirty & Fabulous staat je heel goed! Ik houd zelf van wat meer ingetogen kleurtjes en ben benieuwd naar Marsala Blush, dat is wel een kleurtje voor mij.

  • Reply Yvonne 28 februari 2017 at 21:20

    Leuk die onderkant met de kleur,. Ik ken ELF wel en ze hebben hits & misses maar voor de prijs van de producten hoef je het niet te laten.

  • Reply Anna Gerrie 4 maart 2017 at 22:22

    Wauw, heel mooi 🙂 Ik kende dit merk al wel, maar ik heb er nog nooit iets van gekocht. De roze tint staat je goed!

  • Reply The Fashion Mom 6 maart 2017 at 20:04

    Tegenwoordig ben ik ook lipstick verslaafd hihi 🙂 Ik kende het merk niet. Wat ik altijd fijn vind is dat ze dierproefvrij zijn! Mooie kleurtjes ook Melike!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *