Rimmel London Spring 2017 event!

Vorige week was ik aanwezig bij een event van Rimmel Londen. Dit event stond in het teken van de nieuwe lente items en ik was heel benieuwd! De laatste tijd heb ik ontzettend veel events bezocht, zoals jullie al gemerkt hebben op mijn blog. Het is zo leuk om dit te mogen doen, vooral omdat elk event eigenlijk geheel uniek en anders is. Zo was dit event ook weer geheel uniek op zijn eigen manier. Lees mee wat er allemaal gebeurde;)

Ik ben een navigatie drama

Als eerste moet ik even kwijt hoe mij reis naar het event toe verliep. Ik woon zelf in Zwolle en eigenlijk zijn alle events altijd in Amsterdam. Dit vind ik heel leuk, aangezien ik Amsterdam veel leuker vind dan Zwolle. Ik neem meestal het openbaar vervoer en kijk ruim van te voren hoe ik op de locatie moet komen. Toch gebeurt het bijna altijd dat ik verkeerde inschattingen maak en totaal verdwaal, met als gevolg rennend en totaal bezweet op het event aankomen. Vreselijk! Maar goed, het hoort er blijkbaar bij;) Doordat ik hier altijd rekening mee hou ben ik in ieder geval gelukkig nog nooit te laat geweest.

Het event van Rimmel vond plaats op een locatie die Roest Amsterdam heet. Mijn ongelofelijk slechte inschattingsvermogen had mij verteld dat ik hier wel even vanaf het centraal station naartoe kon lopen. Dat kon ook, maar het was bijna 40 minuten lopen! Dus je kunt je vast voorstellen hoe ik aankwam! Verwaaid, bezweet en compleet gestrest! Hopelijk kan ik dit ooit veranderen aan mezelf haha.

De Rimmel tour

Bij binnenkomst werd ik meteen vriendelijk opgevangen en kreeg ik uitleg over wat precies de bedoeling was. Dit was ontzettend veel informatie in een keer, aangezien ik met mijn hoofd nog in mijn gehaaste stress stadium zat. Uiteindelijk kalmeerde ik en ging op pad.

Het event was opgezet als een hele experience. Je kon er van alles doen en er was heerlijk te eten en te drinken. Er was een ruimte opgezet waarin een echte Engelse bus stond. Zo’n rode! Daar begon mijn tour;)

Get The Look App

Onderin de bus kon je de nieuwe ‘Get The Look’ app testen. Dit is een app die speciaal is ontwikkeld om een look van iemand te kunnen stelen. Wat daarmee bedoelt wordt is dat je een foto kunt maken van een gezicht in een magazine en deze vervolgens op je eigen gezicht toepassen. Bizar!

Het werkt namelijk echt! Ook kun je vervolgens in de app zien welke producten je moet gebruiken om de look zelf te creëren. Ik zou dit zeker aanraden even te downloaden en te proberen.

Nieuwe make-up

Bovenin de bus waren een aantal make-up artists aanwezig die je een fijne retouch konden geven en uitleg gaven over alle nieuwe producten. Zo zijn er nieuwe wenkbrauwproducten, oog palettes en bb creams. Ik ben zelf nog het meest benieuwd naar de bb-cream, aangezien ik dit meestal veel gebruik in de zomer. Als ik iets bruiner ben uiteraard;). De wenkbrauwproducten hebben me ook echt verbaasd. De kleuren voor brunettes zoals ik zijn namelijk mooi koud en passen perfect.

Hier zullen jullie nog meer over horen in een aparte review! Voor nu kun je in ieder geval zien wat het resultaat was na mijn retouch.

Shaker Mascara

Ik hou van innovatieve producten op beauty gebied en dit is er weer een! De shaker mascara werd apart uitgelicht op het event en dat was ook meer dan logisch. Het is namelijk de eerste mascara ooit die niet kan uitdrogen. Rimmel heeft hier jaren aan gewerkt.

Als je merkt dat je mascara na een tijdje dikker en droger begint te worden moet je hem even schudden. Dan komt er een vloeistof bij die hem weer verdund en als nieuw maakt. Ik kan niet wachten om dit te testen, want het klinkt echt ideaal. Nooit meer uitgedroogde mascara!

Nagels

Ook voor de nagels heeft Rimmel heel veel nieuws. Zo is er een gehele Rita Ora lijn uitgebracht en hebben ze zelfs semi gel nagellak. In hele mooie nieuwe kleurtjes voor de lente natuurlijk!

Haar touch-up

Naast alle make-up was er nog iets leuks te doen op het event. Je kon je haar namelijk laten doen met de producten van New Wave.

Moe en voldaan

Uiteraard gingen we na het event niet met lege handen naar huis. Ik kreeg een mega goodie bag mee met producten om uit te testen en ging moe en voldaan naar huis. Tot mijn grote geluk kon je naar het station gebracht worden met een Mini Cooper en hoefde ik niet meer de weg terug te zoeken;)

Liefs,

Melike

 

 

5 thoughts on “Rimmel London Spring 2017 event!

  • Reply jeapiebel 14 maart 2017 at 08:07

    Een mega goodie bag, heel benieuwd wat je er allemaal van vindt. Iedere keer andere locatie van event lijkt mij ook niet meevallen. Ik ben zelf ook niet goed in de weg of gebouw vinden. Gelukkig hebben ze make up artist klaar staan om je te verwelkomen. 🙂

  • Reply Daphne 14 maart 2017 at 09:01

    Ik heb je niet eens gezien op het evenement. Je bent niet de enige die het overigens niet kon vinden hahah!

  • Reply hillybillybeauty 14 maart 2017 at 10:08

    Wat gaaf al die events! Super leuk. En dat van plannen hoe je er moet komen herken ik helemaal. Ik ben daar ook zo’n ei in, hahaha. Maar je ziet er op de foto’s nog steeds prachtig uit hoor!

  • Reply Deb 15 maart 2017 at 15:07

    Klinkt als een geslaagd event! Té gek dat jullie in een Mini (mijn favoriete auto!) terug werden gereden naar het station. Ik ben ook een navigatie drama 😉 ik ben gelukkig redelijk bekend in Amsterdam maar in Zwolle zou ik genadeloos verdwalen. De shaker mascara klinkt erg interessant. Ik zie alvast uit naar je review hierover.

  • Reply The Fashion Mom 15 maart 2017 at 21:09

    Wat een leuk event! En zo cool dat je met die Mini naar het station gebracht werd, hihi 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *