Nagels lakken voor het slapen gaan? Review: Caption Nail Polish

Meestal denk ik pas aan mijn nagels als ik bijna ga slapen. Ik hoop dat iemand dit herkent? Ik ga dan vol goede moed mijn nagels lakken, terwijl ik weet dat ze verpest zullen zijn in de ochtend. Telkens hoop ik toch op een wonder! Nu zouden de nagellakken van Caption hier de oplossing voor zijn. De droogtijd zou namelijk veel sneller zijn en de houdbaarheid ook. Ik ontving onlangs een leuk setje van het merk om uit te proberen.

Caption

Heel simpel gezegd belooft dit merk in slechts 15 minuten, nagels met de look en de hardheid van gelnagels. Zonder lamp en gedoe! Als je ze ’s avonds lakt gegarandeerd zonder dekbedprint;) Nou, dat lijkt mij wel wat! Daarnaast werd het merk zelfs als beste bevonden door Oprah in 2015! Als Oprah het zegt, kan er al bijna niks mis gaan haha

Wil je meer weten over Caption? Ga dan naar Caption.nl

Hoe werkt het?

Voor een perfect resultaat, heb je altijd een base coat, nagellak kleur en een top coat nodig. Vervolgens ga je zo te werk:

  • Breng de base coat in een keer aan op al je tien nagels
  • Ga meteen verder met je gewenste kleur. Je hoeft dus niet te wachten tot de base coat droog is.
  • Hierna kun je ook meteen zonder te wachten de topcoat aanbrengen.
  • In de eerste drie stappen heb je dus eigenlijk drie lagen in een keer aangebracht zonder tussendoor te wachten. Nu is de nagellak binnen enkele minuten touch dry en binnen 15 minuten geheel uitgehard.

Met andere woorden ben je binnen 15 minuten echt klaar! Verder zou de nagellak minstens een week kunnen blijven zitten, afhankelijk van de conditie van je nagels natuurlijk en wat je er mee doet.

Mijn ervaring?

Allereerst was ik natuurlijk heel benieuwd of de nagellak echt zo snel zou drogen. Naast dat ik vaak mijn nagels wil lakken voor ik ga slapen, moet ik ook eerlijk bekennen dat ik enorm ongeduldig kan zijn. Meestal lukt het me niet om lang genoeg te wachten, waardoor ik zowieso een of twee nagels binnen een minuut verpest. Je kunt wel stellen dat ik een echte nagellak ramp ben.

Om die reden draag ik vaak ook gewoon helemaal geen nagellak, of zul je mij ook vaak tegen komen met half afgebladderde nagels. Mijn nagellak er af halen vind ik namelijk ook heel veel gedoe;)Dat ik niet zo handig ben met nagellak betekend echter niet dat ik geen nagellak op wil. Ik wil het juist wel en ik vind het prachtig! Maar ik wil gewoon niet teveel gedoe.

Een korte droogtijd en dus wel kunnen lakken voor het slapen gaan klonk voor mij dan ook echt als de perfecte oplossing. De eerste keer dat ik de lak aanbracht ging echter wel een beetje mis. Het droogde namelijk helemaal niet en ik heb het er uiteindelijk maar meteen afgehaald. ik was echt teleurgesteld!

Echter weet ik gelukkig inmiddels hoe dit kwam. Ik had de lagen namelijk veel te dik aangebracht. De tweede keer dat ik de lak gebruikte heb ik hier op gelet en ging het wel zoals het zou moeten gaan. Ik bracht alle stappen dun en achter elkaar aan. Na 15 minuten was het perfect droog en zag het er mooi uit! Zeker even oppassen dus dat je niet te dikke lagen aanbrengt, maar dan heb je ook echt wat.

Naast dat de lak dus echt zo snel droogde bleef het ook nog eens veel langer goed zitten dan andere nagellak die ik gebruik. Normaal gesproken heb ik al chipjes na een of twee dagen. Met deze lak bleef het zeker 5 dagen goed zitten en dat vind ik behoorlijk lang. Ik heb niet zulke goede nagels momenteel. Ze breken snel af en zijn heel slap. Dat is ook de reden dat je ziet op mijn swatches dat ze best kort zijn.

De lakjes van Caption zijn met andere woorden echt een aanrader als je net als ik niet van wachten houdt;)

Je kunt ze kopen online op de webshop van caption www.caption.nl

Liefs,

Melike

2 thoughts on “Nagels lakken voor het slapen gaan? Review: Caption Nail Polish

  • Reply Yvonne 17 maart 2017 at 20:56

    Ja hoor twin, ik ben precies zó’n kluns met nagellak, Ik heb het geduld niet moet dan toch net even dat pakken met als resultaat opstroopte nagellak. En als het een beetje zit dan gaat het na 3 dagen chippen en heb ik weer geen tijd om het eraf te halen. zucht!

  • Reply The Fashion Mom 21 maart 2017 at 16:20

    Haha Melike, ik ben ook een echte nagellak ramp hoor :)) En van wachten houd ik ook al niet. Deze is dus ook echt iets voor mij 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *