Mijn eerste High-End beauty product bestaat tien jaar! Review: Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

Je zult het vast wel gemerkt hebben dat ik altijd meer neig naar high-end producten. Ik kan daar verschillende redenen voor geven. Naast dat ik gewoon simpelweg een ekster ben die van mooie dingen houdt, is het ook een stukje kwaliteit waar ik soms best wat meer voor wil betalen. Ik wil daarmee absoluut niet zeggen dat elk duurder product per definitie ook  beter werkt, maar in mijn ervaring zijn er zeker producten die het geld ook echt waard zijn.

Mijn eerste high-end beauty product

Een tijd geleden bezocht ik een event van Ici Paris waar de nieuwe lente/zomer producten werden gepresenteerd. Ik vond het zo leuk dat er ook een product werd gepresenteerd dat eigenlijk al heel lang bestaat. Dat is de Lash Queen Feline blacks mascara van Helena Rubinstein. Deze mascara is dit jaar 10 jaar geworden. En hij zat in mijn goody bag!

Met deze mascara van Helena Rubinstein heb ik echt een persoonlijke band. Het is namelijk het eerste high-end beauty product dat ik ooit kocht. Ik zag hem destijds bij een vriendin van mij die hem cadeau had gekregen. We hadden allebei nooit heel veel geld en ik weet nog heel goed hoe bijzonder we het vonden dat ze dit had gekregen. Na mezelf er volledig van overtuigd te hebben dat ik heus wel zoveel geld mocht uitgeven aan een mascara, rende ik naar de winkel om hem ook te kopen;).

Nu ik er aan terug denk realiseer ik me heel goed dat het moment dat ik dit kocht, het moment was dat het mis ging. Hierna was ik eigenlijk niet meer te stoppen en deed ik ongelofelijk veel high-end beauty aankopen. De deur die ik had geopend kon niet meer dicht.

Lash Queen Feline Blacks

Deze mascara is geïnspireerd door kattenogen. Dat is natuurlijk ook wel te zien aan het luipaardprintje! Ik vind heel eerlijk gezegd dit een van de leukst uitziende mascara’s, aangezien ik echt van dit dit soort printjes hou.

Naast dat hij er heel erg leuk uit ziet heeft hij natuurlijk ook een aantal kenmerken:

 • Hij heeft een rond borsteltje met ontwarrende inkepingen
 • De volume en lengte die hij creëert geeft een katachtige blik
 • Hij bevat verdikkende wassen die je wimpers goed omhullen

Waarom hou ik van deze mascara?

Misschien is het zelfs een beetje overbodig om dit stuk nog uit te leggen. Je hebt natuurlijk al gemerkt dat ik enorm fan ben van deze mascara. Wat betreft het borsteltje klopt het echt wat er aangegeven wordt. Hij doet precies wat ik wil en dat is mascara aanbrengen op een manier dat mijn wimpers niet aan elkaar plakken. Zelfs als ik meerdere lagen aanbreng gaat dit nog steeds goed.

Ook is de formule heel fijn. Hij is goed zwart en geeft veel lengte en volume. Terwijl hij lengte en volume geeft blijven je wimpers toch redelijk zacht aanvoelen. Ik hou er zelf niet van als een mascara mijn wimpers heel hard maakt. Dit voelt minder prettig en is  naar mijn idee ook slechter voor je wimpers.

De Lash Queen Feline Black Mascara is een van mijn meest vertrouwde mascara’s allertijden en mijn liefde voor de mascara is nog lang niet over. Ik vind het daarom meer dan logisch dat hij na tien jaar nog steeds bestaat. Soms is een product gewoon zo goed dat hij blijft en daar is dit een voorbeeld van.

Je kunt de Lash Queen Feline Black Mascara onder andere kopen bij de Ici Paris XL. Wil je meteen even kijken? Dat kan hier: Ici Paris Xl Lash Queen Feline Black

Liefs,

Melike

3 thoughts on “Mijn eerste High-End beauty product bestaat tien jaar! Review: Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

 • Reply jeapiebel 22 maart 2017 at 20:20

  Veel lengte en volume en dan ook nog zacht aanvoelen, klinkt fijn. Ik denk als je achter High End producten sta moet je er zeker voor gaan. 😉

 • Reply Anna Gerrie 23 maart 2017 at 16:39

  Wat een bijzonder borsteltje, ik geloof wel dat je hier mooie wimpers mee krijgt! Leuk dat je ‘m dan jaren later weer eens opnieuw kunt gebruiken 🙂

 • Reply Yvonne 24 maart 2017 at 13:03

  Ik heb ook nog een mascara van dit merk liggen die ik alleen gekocht hebt omdat de verpakking zo mooi is. Ligt dus nog mooi te wezen zonder gebruikt te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *