Natural Make-Up Look met Kiko No Make-up Make-up Collection

Als het om make-up looks gaat is het maar net hoe ik mij voel. Soms heb ik zin in een wat meer uitgesproken look en soms juist rustig. Het is bestwel grappig, want ookal ziet een natuurlijke look er vaak veel simpeler uit vind ik deze juist het moeilijkst. Ik weet niet of iemand dat herkent? De reden denk ik daarvoor is dat je er met make-up dus toch nonchalant en natuurlijk uit wil zien. Dat is best lastig aangezien je natuurlijk wel een flawless stralende huid wil, sprekende ogen en mooie wenkbrauwen. We zijn natuurlijk niet allemaal Alicia Keys, die het prima vindt om make-up loos het leven door te gaan;).

20 jaar Kiko!

Onlangs bracht Kiko een leuke lijn uit ter ere van het 20 jarige bestaan van het merk. Ik was zelf best verbaasd dat ze al zo lang bestonden, aangezien wij het hier nog maar een paar jaar hebben.

Ter ere van haar 20-jarige bestaan gaat Kiko de komende maanden meerdere lijnen uitbrengen in samenwerking met verschillende designers. De ‘Less is better’ lijn is de eerste en hij is sinds maart verkrijgbaar. Hij is ontworpen in samenwerking met het designer trio van Super Duper Handmade Hats, met als resultaat de perfecte benodigdheden voor een vrijwel onzichtbare make-up look. Naar mijn idee ook de trend voor deze zomer. De natural of ook wel de no make-up make-up trend!

Onlangs ontving ik een aantal leuke producten uit deze nieuwe lijn van Kiko en ik was heel benieuwd!

Cream blush

 

Dit is een cream blush en hij is verkrijgbaar in twee kleuren. Zoals je hieronder op de swatch ziet is hij heel subtiel. De structuur van de blush is heel zacht en hij is heel makkelijke smeerbaar. Hij voelt bijna als een mouse. De kleur die ik heb ontvangen is 01 Impalpable Rose

Long lasting stick eyeshadow

 

Deze eyeshadow stick is ook een beetje creamy. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende nude kleuren.  Hij heeft een lichte shimmer, waardoor ik hem ook heel geschikt vindt als highlighter. Hij is waterproof en zou tot wel acht uur perfect blijven zitten. De kleur die ik heb ontvangen is 01.

Matte lipstick

 

Dit is een matte lipkleur. Deze is verkrijgbaar in 4 kleuren.  Het aanbrengen gaat heel makkelijk en hij dekt al na een laagje en is super mat. De kleur die ik heb is 03 Essential Rose.

Mijn look en bevindingen van de producten

Wat betreft de kleur vind ik alle producten echt heel goed bij elkaar passen. Ik werd er meteen blij van toen ik ze bekeek. Het product dat er voor mij echt uitspringt is de oogschaduw stick. De kleur is zo mooi en licht! Ik ben zelf altijd op zoek naar perfecte nude kleurtjes voor mijn ogen en ik ben heel blij dat ik deze nu heb. Ook heeft hij een hele mooie shimmer die net subtiel genoeg is.

De blush voelt echt heerlijk zacht en fluffy aan. Hij voelt bij het aanbrengen bijna als een creme aan en hij is goed op te bouwen.

De matte lipstick is perfect wat betreft de dekking en kleur. Ik vind het een mooie nude kleur die naar mijn idee iedereen wel zou kunnen staan. Wat ook een groot voordeel is, is dat hij super mat is en totaal niet afgeeft. Een klein nadeel vind ik wel dat hij enorm droog wordt. Ik heb toen ik hem droeg uiteindelijk maar wat lippenbalsem eroverheen aangebracht. Dat is natuurlijk wel jammer, want zo gaat het matte effect wel weg. Goed scrubben en hydrateren dus voor gebruik!

 

Overal vind ik dat Kiko een prachtige collectie heeft gemaakt voor een no make-up look. Vooral als het gaat om de kleuren. De producten die ik heb ontvangen zijn eigenlijk allemaal perfect wat dat betreft, waardoor ik nu ook heel benieuwd ben naar de andere kleuren die deze collectie bevat. Ik ga ze zeker nog even bekijken! Wat betreft de werking vind ik de blush en de oogschaduw stick ook heel goed, maar de lipstick iets minder aangezien hij ontzettend droog wordt. Het is daarom geen lipstick die ik iedere dag zou dragen, maar voor af en toe is hij zeker wel leuk!

De producten uit de Less is better lijn zijn limited, dus als je er iets uit wil kopen zou ik er zeker snel bij zijn. Je kunt ze uiteraard kopen in een van de Kiko winkels en online op Kikocosmetics.com

Liefs,

Melike

One thought on “Natural Make-Up Look met Kiko No Make-up Make-up Collection

  • Reply nicoleswereld 17 april 2017 at 15:41

    Wat een mooie producten, ik vind het altijd erg mooi een natuurlijke look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *