Lente make-up met Clarins!

Een nieuw siezoen betekend natuurlijk ook weer een nieuwe make-up look;) Tenminste dat vind ik wel! Dus vaarwel donker rode lippen en smokey eyes! Nou nee dat is een beetje overdreven, maar ik heb zeker behoefte aan nieuw make-up looks. Onlangs ontving ik een aantal leuke make-up items van het merk Clarins en ik wil ze graag even aan jullie laten zien en ook laten zien hoe ik ze momenteel gebruik.

Skin Illusion Fond de Teint Poudre Libre

Ik begin meteen met het pareltje van alle items. Dit is een foundation in poedervorm die volledig inspeelt op de ‘natural look’ trend die deze lente en zomer toch niet meer weg te denken is. Het is een lichte losse poeder die de dekking van een foundation geeft, maar het gevoel van een creme. Hij creëert de illusie van een flawless make-up loze huid. Je weet wel, zo’n huid die iedereen van nature wel zou willen hebben;)

Wat ook heel fijn is aan deze poeder is dat hij komt met een heel zacht kwastje. Hiermee kun je hem heel gelijkmatig verdelen. Ook heeft de dop van de poeder een magnetisch syteem, waardoor de kwast er gewoon makkelijk op blijft zitten na gebruik. Heel makkelijk ook voor als je hem even wil meenemen voor een touch-up tussendoor.Je doseert het product door het doosje even te schudden. zo komt er precies genoeg poeder vrij voor eenmaal gebruik. De poeder bevat minerale planten extracten en is daardoor dus ook verzorgend voor je huid en hij geeft een mat resultaat.

Supra Volume Mascara

Dit is een hele bijzondere mascara, want door de formule zou het volume van je wimpers bij langer gebruik toenemen. Hij is zowel dekkend als verzorgend. Dat is naar mijn idee echt een bizar goede combinatie;). Je wimpers verzorgen terwijl je mascara draagt! De verzorging is onder andere te danken aan de ingrediënten cassiebloemwas en pathenol. Verder geeft de mascara een intense blik met veel volume.

Stylo 4 Colours

Herken je iets aan deze pen? Had je misschien zelf vroeger zoiets? Ik kreeg er in ieder geval een heel blij nostalgisch gevoel bij. Ik zag mezelf zo weer zitten met mijn pennetje. Uiteraard was het toen een gewone pen en geen make-up, maar ik vind het geniaal dat Clarins dit hiernaar heeft vertaald! De pen bevat vier kleuren, drie voor de ogen en een voor de lippen. Door middel van het klik systeem kun je ze gebruiken. Heel compact dus;).

Op de swatch hierboven zie je van boven naar beneden: zwart (ogen), nude (lippen), blauw (ogen) en bruin (ogen). De formule is zacht en bevat zonnebloem, jojoba en acaciawas.

Instant Light Natural Lip Perfector

Deze lipgloss is super glanzend, maar ook heel verzorgend. Hij bevat karite boter, wilde mango pit boter en shea boter. De applicator is een zacht sponsje en hij is niet plakkerig. Hij geeft een mooie subtiele glans en een klein beetje kleur.

Mijn bevindingen en look?

Om te beginnen ben ik eigenlijk helemaal verliefd op de foundation poeder. De kleur die ik zelf gebruik is 107 beige. Het is echt een product waarbij ik bijna bang ben dat hij opraakt, omdat hij simpelweg zo fijn is! Na het aanbrengen zie je hem echt totaal niet, terwijl hij wel goed dekt en dus je oneffenheden goed wegwerkt. Ook blijft hij de hele dag goed zitten. Het kwastje dat erbij zit is super zacht en is echt fijn om mee aan te brengen. Dat maakt dit product ook nog eens heel compleet aangezien je geen extra kwast nodig hebt en hij zo compact is om mee te nemen.

De stylo pen is ook echt een musthave naar mijn idee. Ik gebruik vooral de zwarte kleur regelmatig als subtiele eyeliner voor mijn ogen. Wat is zelf heel fijn vind aan het potlood is dat dikte precies goed is om een mooi recht lijntje mee te tekenen. Je ben zo in een paar minuten klaar, ook als je niet zo handig bent;). De bruine en de blauwe kleur heb ik zelf eigenlijk nog niet gebruikt, omdat dat niet direct kleuren zijn die ik dagelijks zou gebruiken. De lip kleur daarentegen wel weer. Het is een prachtige beige nude kleur die perfect is als basis onder bijvoorbeeld een lipgloss. Zo kun je toch iets vollere lippen creëren terwijl het niet meteen heel erg opvalt! Ook vind ik het super handig dat de kleuren in een pen zitten. Zo hoef je maar een product te hebben in plaats van meerder lossen potloden.

De mascara was het product waar ik het meest sceptisch over was. Mijn ervaring is namelijk dat vooral mascara’s die ook verzorgend zijn, vaak niet zo goed werken. Je krijgt vaak niet hetzelfde effect wat betreft lengte en volume en ik houd toch wel van wat meer glamour als het om mijn wimpers gaat. Vooral als ik de rest van mij make-up heel natuurlijk hou. Tot mijn verbazing is de werking van deze mascara ook nog eens heel erg goed. Hij geeft de lengte en volume die ik verwacht dus absoluut een aanrader!

De lipgloss is allereerst mooi glanzend, maar wel op een subtiele manier. Hij voelt ook fijn aan op je lippen en blijft goed zitten. De kleur is super zacht en subtiel, maar wel net genoeg om je lippen toch iets meer te laten opvallen. En wat ik persoonlijk een groot voordeel vind is dat hij niet plakt. Ik heb normaal gesproken een beetje een haat liefde verhouding met lipgloss om die reden. Vooral, omdat ik mijn haar meestal los draag en ik niets irritanter vind dan haar dat op mijn lippen plakt bij het kleinste briesje wind;)

Met andere woorden zijn de producten naar mijn idee allemaal heel bijzonder en sommigen zelfs bij mijn dagelijkse make-up routine gaan horen. Zo gebruik ik de foundation poeder en stylo pen bijna iedere dag sinds ik ze in mijn bezit heb. Wat ik in algemene zin nog het meest bijzondere vind, is dat Clarins make-up maakt die goed is voor je huid en toch ook heel erg goed werkt. Dus als je op zoek bent naar een merk die dit beide heel goed doet zou ik dit zeker aanraden.

Hieronder het resultaat waarin ik alle producten heb gebruikt. Een natural lente look met een knipoog natuurlijk!

 

Clarins make-up is onder andere te verkrijgen bij onder andere Douglas, Ici Paris en De Bijenkorf.

Liefs,

Melike

 

 

One thought on “Lente make-up met Clarins!

  • Reply Yvonne 28 april 2017 at 09:13

    Mooie producten en look Melike.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *