Liquid highlighter voor de zomer? Review: BE creative liquid highlighter

Naarmate het weer warmer wordt, merk ik ook dat ik steeds meer behoefte heb aan wat meer glans in mijn make-up. Een super fijn hulpje daarbij is natuurlijk een highlighter. Normaal gesproken gebruik ik dit meestal in poedervorm, maar ik zie de laatste tijd ook steeds meer vloeibare. Een tijd geleden kreeg ik deze highlighter van BE creative cosmetics mee in een goodie bag. Hij is vloeibaar en budget, dus ik was heel benieuwd!

BE Creative Makeup

Dit is het budget merk van Ici Paris dat kwaliteit en innovatie belooft, voor een goede prijs. Je kent dit merk vast wel! Ik ben zelf niet zo’n budget make-up lover, maar dit merk heb ik altijd al heel goed gevonden. Ik heb het merk zelf ooit ontdekt toen ik op zoek was naar een foundation. De verkoopster adviseerde mij toen in plaats van een high-end merk, een foundation van dit merk. Ik was echt heel tevreden over de goede dekking en substantie en ik heb deze foundation eigenlijk heel lang heb gebruikt. De foundation die ik toen gebruikte is jammer genoeg niet meer verkrijgbaar in het assortiment, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke producten. Wat ik vooral heel leuk vind aan het merk is dat het naar mijn idee heel goed inspeelt op de trends van nu. Met als mooi voorbeeld natuurlijk deze highlighter.

BE Creative Makeup vloeibare highlighter

Deze highlighter is dus vloeibaar en dat heeft een aantal voordelen. Zo kun je hem namelijk heel makkelijk aanbrengen op kleine subtiele plekjes als onder je wenkbrauw. Ook kun je hem doordat hij vloeibaar is mengen in je gewone foundation voor een mooie extra glow. De substantie van de highlighter is heel licht en vloeibaar en hij is heel geconcentreerd.

Liquid highlighter vs powder highlighter

Het leek me leuk om het gootste verschil even uit te leggen met een highlighter is poedervorm. Het grootste verschil met een highlighter in poedervorm vind ik zelf eigenlijk wel dat je hem kan mengen met je foundation. Ik vind dat een van de grootste voordelen! Zo kun je namelijk altijd een subtiele glow creëren. Een poedervormige highlighter is natuurlijk altijd heel zichtbaar op bepaalde plekjes in je gezicht, zoals boven je jukbeenderen. Ik vind dit zelf ook heel erg mooi, maar niet altijd passend bij een dagelijkse meer natuurlijke look. Ik ben zelf meestal toch wel een beetje het natural look type;).

Aanrader?

Je kon het vast al wel raden, maar tegen dit product zeg ik absoluut ja! Ik vind de substantie heel fijn werken en hij geeft echt een mooie glans. Ook blijft deze highlighter doordat hij vloeibaar is, naar mijn idee echt langer zitten. Verder vind ik hem vooral heel fijn om met mijn foundation te vermengen. Ik hou van een beetje glow, als het maar subtiel blijft en dat doet dit product. Echt een leuke must have voor deze lente;)

Wil je hem meteen even bekijken? Ga dan naar Ici Paris XL.nl of een van de winkels.

Liefs,

Melike

2 thoughts on “Liquid highlighter voor de zomer? Review: BE creative liquid highlighter

  • Reply Daphne 24 april 2017 at 09:40

    Oh wat fijn dat hij je zo goed bevalt! Denk dat dit ook superfijn is op warmere dagen inderdaad 🙂

  • Reply Deb 24 april 2017 at 12:13

    Klinkt als een fijne highlighter. Goed idee om deze te mengen met je foundation. Lijkt me vooral op een zongebruinde huid erg mooi. Hopelijk krijgen we snel weer zonnigere en warmere dagen! Ik zie er alvast naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *