Een goede primer die ik iedere dag gebruik. Review: Charlotte Tilbury Wonder Glow

Een tijdje geleden was ik in Amsterdam en ik moest en zou even gaan kijken bij Charlotte Tilbury in de Bijenkorf. Ik had al zoveel goede dingen gehoord over het merk, maar toch durfde ik niet iets online te bestellen zonder ooit echt iets te hebben geprobeerd. Ik vind dat met make-up altijd een beetje tricky, vooral als de producten niet goedkoop zijn. Toch was ik ook een beetje bang om ze nu eindelijk te gaan bekijken, want ik ken mezelf! Ik ben zo’n ongelofelijke sucker voor mooie verpakkingen en als ik de verpakking van producten al heel erg mooi vind, kan het gebeuren dat ik van alles koop zonder er over na te denken. Ik weet het, dat hoeft helemaal niks over een product te zeggen, maar toch…

Charlotte virgin

Ja, ik was dus echt een Charlotte virgin en dat was uiteraard niet voor lang. Het is zo grappig dat verkoopsters gelukkig vaak niet doorhebben dat ik een beetje gek ben als het om mooie beauty producten gaat en dat ze aan mij dus bijna alles kunnen verkopen. Als ze maar de juiste snaren raken;). Wat ik ontzettend fijn vond was dat de vrouw die mij meteen begon te helpen ontzettend lief en behulpzaam was. Het was het soort verkoopster waar ik van hou. Ze stond echt voor het merk en ze vond het heel leuk dat ik nog nooit iets van het merk gehad had. Ze legde mij van alles uit en nam echt de tijd voor mij. Uiteindelijk ben ik met drie producten naar huis gegaan en, omdat ik een Charlotte virgin was gaf ze allerlei testers mee om te proberen.

Charlotte Tilbury Wonder Glow Instant Soft Focus Beauty Flash

Dit is eigenlijk niet het product dat ik kocht toen ik voor het eerst kennis maakte met het merk. Het is het product dat ik een paar dagen erna heb gekocht toen ik de tester had geprobeerd. Het was echt een product, waar ik meteen geobsedeerd door raakte. Deze moest ik ook hebben! Goed gedaan dus verkoopster;)

De wonder glow is een soort primer, maar heel anders dan de primers die ik gewend ben. Hij kan zowel onder als bovenop je foundation aangebracht worden en hij geeft je huid een soort extra glow. Het is geen glow, waardoor je meteen helemaal glimmend wordt, maar juist een glow die je mooier maakt. Hij is heel subtiel, maar toch zichtbaar genoeg om echt een stralender effect te krijgen.

Op de website van Charlotte Tilbury wordt uitgelegd dat hij een soort van licht weerkaatsende werking heeft. Hij absorbeert uv deeltjes van de zon en weerkaatst deze deeltjes vanuit je huid als zichtbaar licht. Dat klinkt bijna magisch vind ik;) Ook wordt dit product een van de zeven huid wonderen van Charlotte Tilbury genoemd. Ook bevat het product geen parabenen, wat ik zelf altijd fijn vind!

Verliefd!

 

Ik ben dus eigenlijk in een opslag verliefd geworden op de werking van die product. Ken je dat gevoel, als je een product of een kledingstuk heel graag wil? Je moet er steeds aan denken en je wordt een beetje zenuwachtig van de gedachte dat je hem nog niet hebt? Dat had ik dus echt na de eerste keer gebruik. Ik heb zelf een hele doffe droge huid en ik ben eigenlijk altijd op zoek naar producten die mij een mooie glow geven. Ik heb jammer genoeg gewoon geen mooie gezonde glow van nature.

Ik gebruik dit product nu bijna iedere dag en ik ben echt verslaafd. Soms onder mijn foundation en soms er overheen. Het ligt een beetje aan de foundation die ik die dag gebruik. Wat het product voor mij doet is een extra glow geven op zo’n mooie subtiele manier dat ik niet meer zonder kan. Het is alsof hij mijn gezicht gewoon net even die boost geeft die ik nodig heb.

Ook gebruik ik heb soms zonder foundation, op dagen dat ik een beetje meer naturel wil zijn. Dat kan zelfs prima, omdat je hem dus echt bijna niet ziet. De Wonder Glow is niet heel goedkoop. Hij kost 49,50 en is dus best een investering. Ik zou daarom zeker aanraden hem even te testen voordat je hem koopt. Tenzij je natuurlijk een beetje een vergelijkbare huid hebt als ik. Dof en vochtarm!

Je kunt het product online kopen op de website van Charlotte Tilbury of de Bijenkorf of uiteraard in een van de Bijenkorf winkels die het verkopen.

Liefs,

Melike

 

One thought on “Een goede primer die ik iedere dag gebruik. Review: Charlotte Tilbury Wonder Glow

  • Reply Mieke 12 mei 2017 at 07:45

    Dat klinkt erg goed Melike! Ik heb ook nog niets van Charlotte geprobeerd, maar vind de verpakkingen zo mooi! Ik ben benieuwd naar de andere producten die je van dit merk hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *