Ben jij al klaar voor herfst make-up? Review: YSL Night 54 Fall Collection

Het wordt weer wat sneller donker en dat betekend dus ook dat je make-up best wat meer mag. Tenminste dat vind ik! Ik bedoel natuurlijk niet dat je daardoor meer make-up op moet, maar ik bedoel dat je wel weer wat meer opvallende kleuren kunt gebruiken. Zonder dat dit meteen too much lijkt. Je snapt vast wat ik bedoel! Een Smokey Eye is nu eenmaal minder mooi in de volle zon;).

Ik vind het altijd heel leuk om mijn ogen wat dramatischer op te maken in de herfst en winter. Ik merk ondanks dat ik nog steeds baal dat het geen zomer meer is, dat ik ook wel weer toe ben aan andere donkerdere kleuren. Ik denk dat dit iets natuurlijks is dat samen gaat met het donkerder en kouder wordende weer. Een beetje vergelijkbaar met de behoefte aan glitter. In de zomer moet ik er niet aan denken en in de herfst en winter kan ik er niet genoeg van krijgen. Misschien herken je dit wel?

YSL Night 54 Fall collection

Het zou YSL niet zijn als ze niet feilloos zouden inspelen op de herfst met meer kleur, glitter en drama. Onlangs ontving ik een aantal producten uit de nieuwe herfst collectie en ik voelde me net een herfst ekster die het ultieme cadeau had gekregen! De producten uit de collectie hebben allemaal het thema Night54 en dit geeft dus een beetje een disco feel. Ik hou daar van! Ik heb zelf drie producten uit de collectie en ik die wil ik je graag laten zien.

Couture Variation Palette Fall Look 2017

Ik begin met het palette. Dit is een heel bijzonder product, want het is de eerste keer dat YSL een geheel compleet palette uitbrengt. Het palette bevat oog en lip kleuren en dat heeft het merk nog niet eerder gedaan. De lip kleuren bestaan uit: nude, rood en roze tinten. De oog tinten bestaan uit: nude, paars en taupe kleuren.

Ook bevat het palette een donkere eyeliner kleur en een highlighter. Er zitten zowel matte als glanzende tinten in, waardoor je eindeloos kunt combineren. Een heel compleet palette dus. Hij bevat een dubbel kwastje die zowel voor je lippen als je ogen te gebruiken is.

En last but nog least, zit er natuurlijk een prachtig doosje met spiegel omheen. Ik vind een mooie verpakking soms even belangrijk als de inhoud, om heel eerlijk te zijn. Dit doosje is zwart glanzend en bevat het logo in het zilver. Het doet je echt een beetje denken aan een tijd waarin disco centraal stond.

La Laque Couture

Een herfst collectie kan natuurlijk niet zonder nieuwe lakjes. Uiteraard bevatten de lakjes uit de Studio 54 collectie glinsters. Dat kon ook niet anders met een thema dat geïnspireerd is op Disco. Ik heb zelf de kleur Studio Silver ontvangen en deze zie je ook op de foto’s. Je kunt hem op zichzelf dragen en over een andere kleur heen.

De nieuwe lakjes hebben een opaalachtige glans en bevatten meerkleurige glitters. De andere kleur waarin hij verkrijgbaar is, heet bronze fever en is dus bronze kleurig.

 

Couture Hologram Powder

Dit is naar mijn idee wel het meest bijzondere product uit de collectie. Het is een holografisch poedertje in een paarse tint. Je kunt hem eigenlijk overal gebruik voor een extra dramatisch effect. Op je lippen, ogen en zelfs op je jukbeenderen als extreem glanzende highlighter.

Het zit in een mooi glazen potje met uiteraard een zwart glanzend dekseltje met het logo. Wat ik meteen dacht toen ik hem zag, was wauw! Hij zag er heftig en sterk gepigmenteerd uit en dat maakte mij meteen heel nieuwsgierig.

En toen..

Ik kon zoals je al hebt gelezen kon ik niet wachten de producten te gebruiken. Mijn innerlijke herfst ekster kon het helemaal niet aan om eerst te wachten tot ik er foto’s van had gemaakt. Ja..zo gaat dat als je blogt;). Je kunt de producten pas gebruiken nadat je er leuke foto’s hebt gemaakt en bij deze producten had ik het daar echt moeilijk mee.

Ik zal beginnen met de nagellak. Deze geeft een prachtig effect op zichzelf en ook over een ander kleurtje. Misschien een beetje gek, maar ik vind het zelf heel leuk om hem te combineren met een diepe rood kleur. Of is dat nog een beetje te kerstig? Anyway, I don’t care;). Ik heb er helaas nog geen foto van, omdat ik tijdens het schrijven van deze blog nog steeds gellak op heb en hem dus nu niet heb kunnen aanbrengen. Je zult hem nog apart tegenkomen op een insta post.

Dan zal ik je nu de couture hologram powder laten zien. Ik kon me namelijk net als jij waarschijnlijk, niet voorstellen dat je een paarsige kleur als highlighter kon gebruiken. Toch was ik positief verrast!

 

Zoals je hier op de foto ziet kan dat dus zeker wel! Ik zou dit niet snel overdag doen, maar ’s avonds zeker wel. Ik vind hem echt prachtig en vernieuwend. Doordat hij een paarse ondertoon heeft geeft hij een wat koeler effect en valt hij juist heel mooi op als je zelf een wat warmere ondertoon hebt zoals ik.

Het palette is wat betreft kleuren combinatie ook een hele goede om te hebben vind ik. Eigenlijk bevat hij alles wat je nodig hebt om een hele look te maken. Daar hou ik van. Een soort compleet en praktische glamour in een doosje. De look die er zelf van gemaakt heb zie je hier onder.

Ik voelde me echt even een disco queen met deze look en daar hoorde ook een beetje een resting bitch face bij;). Nee dat is natuurlijk een grapje. Dit was de beste foto, waar de make-up het duidelijkst zichtbaar op was. Zoals je ziet heb ik de donkerste kleur als eyeliner aangebracht. De taupe kleur als basis gebruikt en vooral met paars gewerkt in mijn ooghoeken. Daarnaast heb ik de meest rode kleur op mijn lippen aangebracht. Dit gaf echt een glamour effect en feel. En dat is ook waar dit palette om schreeuwt. I love it!

Ik zou zeker aanraden de producten uit de Night 54 collectie te gaan bekijken bij een parfumerie in de buurt die het verkoop. Ici Paris XL en Bijenkorf hebben hem in ieder geval. Behalve de producten die ik liet zien zijn er ook onder andere eyeliner en lipkleuren. Zeker de moeite waard en het is een limited collectie dus ik zou er snel bij zijn.

Liefs,

Melike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *